matej1357 je napisal/-a:tudi jaz sem bil bolj Nokia fan najprej z 3200:
No ker se je N95 poslovila sem si sedaj privoščil HTC EVO 3d:![]()
![]()
Lastim si ga malo več kot en teden in sem polno navdušen. Všeč mi je ker je malo težji in nimam občutek kot da v roki držim neko igračko. Baterija mi zdrži dan in pol do 2 dni. Ampak imam telefon res ogromno v roki. Aplikacije delujejo gladko in ni se mi še zgodilo, da bi se sesedel ali zablokiral. Skratka priporočam nakupče pa ima kdo kakšno vprašanje glede omenjenega telefona, pa le na dan z njim.
106 je napisal/-a:Jaz mam 3 črtice sem probal se ni premaknilo nič ,probam še pri skoraj čisto prazni samo tud dvomim da je res kaj na tem.
gecco je napisal/-a:106 je napisal/-a:Jaz mam 3 črtice sem probal se ni premaknilo nič ,probam še pri skoraj čisto prazni samo tud dvomim da je res kaj na tem.
V mojem primeru je bilo tako, da je telefon dejansko že crknil in se ni prižgal z normalnim pritiskom na gumb. Počakaj toliko časa če lahko, potem pa poizkusi prižgati.
jack86 je napisal/-a:eh, navadne BUČKE so tole, da aktiviraš "skrivno" baterijo z dodatnimi 30-50%
To je isto, kot da bi imel vsak avto dodaten gumb za med prehitevanjem, da ti poveča navor za 50%
No uglavnem, precej smo zašli, sliko telefona sem nalimal s tem namenom, da pokažem katera nokia me je najbolj prepričala in ne kater je bil moj prvi telefon.
Mene še vedno zanima kaj izbrati. Dobro nokio ali dober samsung?
~toMmy~ je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:eh, navadne BUČKE so tole, da aktiviraš "skrivno" baterijo z dodatnimi 30-50%
To je isto, kot da bi imel vsak avto dodaten gumb za med prehitevanjem, da ti poveča navor za 50%
No uglavnem, precej smo zašli, sliko telefona sem nalimal s tem namenom, da pokažem katera nokia me je najbolj prepričala in ne kater je bil moj prvi telefon.
Mene še vedno zanima kaj izbrati. Dobro nokio ali dober samsung?
Če ti diši Nokia, raje počakaj na 808 pureview, tisto bo res prava zadeva. Če koliko več tipkaš, ti priporočam E7, je pa že en čas na trgu, kar ni ravno prednost...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov