crxdelsol je napisal/-a:Evo ravno kupil iPhone 4S (prej sem mel 4) pa da vidimo če je tak "jaki" kot se govori, jaz osebno dvomim da je velika razlika med 4 in 4s če nebi vedel katerega imaš v roki.
106 je napisal/-a:Nokia mobilni telefoni imajo možnost vklopa rezervne moči baterije. Aktivirate jo tako, da vtipkate * 3 3 7 0 # in vašemu mobilnemu telefonu se bo moč povečala na 50%. Telefon bo rezervo dopolnil pri naslednjem polnjenju baterije.
Jaz sicer mam eno Nokio le ,da trenutno s polno baterijo tak ,da ko se sprazni bom prevero bi blo super ,če to res dela
106 je napisal/-a:Jaz mam 3 črtice sem probal se ni premaknilo nič ,probam še pri skoraj čisto prazni samo tud dvomim da je res kaj na tem.
jack86 je napisal/-a:eh, navadne BUČKE so tole, da aktiviraš "skrivno" baterijo z dodatnimi 30-50%
Courage™ je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Evo ravno kupil iPhone 4S (prej sem mel 4) pa da vidimo če je tak "jaki" kot se govori, jaz osebno dvomim da je velika razlika med 4 in 4s če nebi vedel katerega imaš v roki.
Je kr razlika... Najbolj opazna v hitrosti delovanja.
*4720# Activate Half Rate Codec - Lower quality sound but you should gain approx 30% more Talk Time
#4720# Deactivate Half Rate Codec
106 je napisal/-a:*4720# Activate Half Rate Codec - Lower quality sound but you should gain approx 30% more Talk Time
To na E52 ne dela! dela pa dodatna baterija za par evrov
MacTron je napisal/-a:106 je napisal/-a:*4720# Activate Half Rate Codec - Lower quality sound but you should gain approx 30% more Talk Time
To na E52 ne dela! dela pa dodatna baterija za par evrov
Ce bi znal prebrat od zacetka do konca bi slej ko prej razumel, da je omenjeni E52 smartphone (symbian S60 tretja izdaja) in da je to pri teh passe, ter da sem za te funkcije omenil skrajno S40 (serija programske platforme - v kolikor ne ves kaj je ta oznaka) kot edino in se mozno varianto. Bo potrebno biti malo bolj dosleden.
Kode, ki se delujejo na teh in novejsih platformah so zgolj se informativne kot npr:
*#06# serijska st. telefona IMEI
*#0000# detajlna poizvedba programske verzije telefona
*#2820# poizvedba za naslov BT (omrezje)
*#92702689# stevec zivljenske dobe telefona
Baterija je tu le logika.
crxdelsol je napisal/-a:Dela res hitrej, GPS najde v 5 sekundah danes sprobano do slavonjskega broda, moti me da ni možnosti nastavljanja 3G omrežja kot je pri 4ki.
106 je napisal/-a:Kaj pa jaz vem kaj pomenijo te kratice S40 pa EFR itd .......
Dela pa tista varjanta ,če si kluč zakleneš v avto to pa to vsaj nekaj od te tega telefona
damjan je napisal/-a:pa sem ga končno dočakal....HTC One X....
Prvi vtis je vec kot odlicen..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov