jack86 je napisal/-a:baterija, odzivnost sistema, je kaj uporabnih aplikacij za windows phone, GPS,..
V bistvu celoten vtis telefona

Hm...celotni vtis. Najprej jaz sem bolj "fan" android zato bo mogoče kakšna kritika preveč, ki je/ni upravičena.
Baterija: Nimam pravega občutka, ker ni toliko uporabnih aplikacij kolikor jih je za Android in je nisem niti mogel hitro sprazniti tako, da po mojem mnenju je OK.
Touch screen: Barve so zelo lepo in lepo vidne, touch screen je zelo dober in nimam nobene pripombe.
Izgradnja: Telefon deluje "tipična" nokia, ki je masivno in kvalitetno grajena in ti takoj vzbudi občutek zaupanje.
GUI: Win GUI mi nikakor ne potegne in mi je osebno zelo nepregleden ampak to mogoče, ker se navajen Android in iOS.
Nasplošno je telefon dobra izbira, dober ekran, še posebaj so mi "malce priljubili" s tem, ko dobiš original silikonski etui zraven kot gratis. Drugače pa sam izgled telefona mi ni najbolj privlačen, prav tako ne GUI zaradi nepreglednosti ampak to je mogoče samo pri meni. Zgrešiti s tem aparatom ne moreš, ker je kvalitetno narejen in zanesljiv. (če me bo kdo od sodelavcev vidu, da jaz nokio hvalm bom mindfuckan do konca življenja). Če te še kaj zanima kar =)
Lp