hahehihoh je napisal/-a:Nekaj bi rad vprašal - je tukaj kdo, ki je uporabljal tako iPhone 4 kot tudi Samsung Galaxy 2? Če ja - kateri je po občutku boljši - ne se spuščat v točne specifikacije, samo tako, iz uporabnega vidika, kateri je uporabnejši in bolj enostaven ter ima več funkcij (čeprav se sliši nerealno vse te funkcije združit!). Sicer sem Galaxyja 2 imel v rokah in vem, da je iPhone 4 lepši (to tudi večina folka pove), je pa veliko večja možnost, da ti zdrsne iPhone kot Galaxy (seveda od predpostavki, da ne uporabljaš bumperja).
belkaena je napisal/-a:Oba sta isti drek. Greš v trgovino, malo potapkaš in vzameš tistega, ki se ti bolj dopade. Oba sta isto hitra, odzivna,... mah ista v glavnem. Tudi aplikacije so za oba enake.
belkaena je napisal/-a:V čem nista uspela konkurirati E7?
Zanima me informativno, da dobim malo širšo sliko.
~toMmy~ je napisal/-a:belkaena je napisal/-a:V čem nista uspela konkurirati E7?
Recimo iPhone 4 ima manjši ekran, nima qwerty tipkovnice (in s tem se ne more primerjat noben touch), nima USB OTG, ne podpira flash-a (še vedno?), E7 ima (normalno delujoč) HDMI izhod s priloženim adapterjem v paketu, FM radio, zastonj lastno navigacijo z rednimi posodobitvami (dobro implementirano v OS), LED lučko se da vklopit že v originalu z 2s držanjem tipke za odklepanje (ne glede na to če je telefon odklenjen oz. kjerkoli v meniju), ...
To je recimo nekaj stvari, poleg standardnih iPhone fail-ov, ki se dajo do neke mere odpravit. Med naštetimi stvarmi je sicer kakšna, ki jo uporabljam dokaj redko, ampak takrat pa pride zelo prav, spet drugih sem bil že prej vajen 2-8 let in se jim ne bi kar tako odpovedal. Seveda ima tudi iPhone svoje prednosti, ampak nič takšnega, da bi se jaz zaradi tega odpovedal toliko stvarem. Pri Androidu je malo težje konkretno povedat, ker je (bilo) toliko različnih modelov.
Upam, da ne dobim zdaj odgovorov s stilu "eh tega itak ne potrebuješ ipd.", kot se to ponavadi zgodi, ko zmanjka argumentov!
gecco je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:belkaena je napisal/-a:V čem nista uspela konkurirati E7?
Recimo iPhone 4 ima manjši ekran, nima qwerty tipkovnice (in s tem se ne more primerjat noben touch), nima USB OTG, ne podpira flash-a (še vedno?), E7 ima (normalno delujoč) HDMI izhod s priloženim adapterjem v paketu, FM radio, zastonj lastno navigacijo z rednimi posodobitvami (dobro implementirano v OS), LED lučko se da vklopit že v originalu z 2s držanjem tipke za odklepanje (ne glede na to če je telefon odklenjen oz. kjerkoli v meniju), ...
To je recimo nekaj stvari, poleg standardnih iPhone fail-ov, ki se dajo do neke mere odpravit. Med naštetimi stvarmi je sicer kakšna, ki jo uporabljam dokaj redko, ampak takrat pa pride zelo prav, spet drugih sem bil že prej vajen 2-8 let in se jim ne bi kar tako odpovedal. Seveda ima tudi iPhone svoje prednosti, ampak nič takšnega, da bi se jaz zaradi tega odpovedal toliko stvarem. Pri Androidu je malo težje konkretno povedat, ker je (bilo) toliko različnih modelov.
Upam, da ne dobim zdaj odgovorov s stilu "eh tega itak ne potrebuješ ipd.", kot se to ponavadi zgodi, ko zmanjka argumentov!
Nič ti ne bom ugovarjal, samo...
gecco je napisal/-a:Ok, pri zgornjem sem narobe razumel kaj si mislim ko si napisal da nima qwerty tipkovnice (v fizičnem smislu). Kar se pa tvojega ostalega teksta tiče...blagor tebi da si zadovoljen, jst bom pa še naprej trpel tako kot trpim že zadnjih 5 let...matr mi je grozno, komaj da lahko kaj naredim.
Kaj je res non-stop potrebno to pizdakanje čez appla??? Ne poveličujem nobene znamke, probal sem že marsikej in obstal na tistem kar se mi najbolj dopade in kar mi najbolj prav pride. Ne bom pa sedaj na veliko pisal kaj je z ostalimi narobe pa bla bla bla...pejd pizdakat na tržnco!
BraaZ je napisal/-a:belkaena je napisal/-a:Oba sta isti drek. Greš v trgovino, malo potapkaš in vzameš tistega, ki se ti bolj dopade. Oba sta isto hitra, odzivna,... mah ista v glavnem. Tudi aplikacije so za oba enake.
Ali je komentar na to sploh potreben ? Zadeve delujeta na različnih OSih in v nikakoršnem primeru nista ista z izjemo dejstva, da sta HI-END telefona. GUI je drugačen, sistem sinhronizacije je drugačen. Ne mešaj jabolk in jogurta (približno taka je primerjava).
belkaena je napisal/-a:Tommy, kot si napisal so stvari, v katerih novodobne igrače lahko sanjajo in če so ti te stvari pomembne imaš prav in se absolutno strinjam s tabo. Malo za šalo, malo za res, tudi mi v službi (banka) še vedno uporabljamo disketekar pomeni, da računalnik brez disketnika ne pride v upoštev pa se slikaj, če je super duper dober ampak ne služi namenu
INFINITI je napisal/-a:Eno vprašanje - telefon kupljen na Nemškem amazonu - ima garancijo tudi pri nas v smislu, da gre lahko zadeva na popravilo na lokalnega pooblaščenca, al je treba vračati v nemčijo aparat?
INFINITI je napisal/-a:Ma gledam preorder za Galaxy S3, čeprav bi raje počakal, da vidimo v praksi kakšne so kej porodne težave ipd....
@Adis, ja res je - tudi Samsung za kaj malce več gre v Nemčijo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost