mislm tale pogovor da jo je zapustu fant pred 1tedno mi je mal sumljuv....
(SLIKE)
aja pa da bos porocal kaj ti bo dons dala!
(ce bo prstan si lahko tih)

[color=yellowSEJ BOMO ITAK VEDLI![/color]
aja mogoce bo par napak glih kr sm se zbudu!
pugi405 je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:bravo poba tko se dela,kaj sm reku glede unga,kako bojo zijal,si vidu k sm meu rpou,pa da jim ne bo nč jasn,zdj pa še počak ,da še pičke dajo svoj komentarneki ma zate...hmm,to zna bit še zanimiv
![]()
Lp
To je ista scena k pred SŠC v NM ane Rok? :P To ti je klasika hehe....
pugi405 je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:bravo poba tko se dela,kaj sm reku glede unga,kako bojo zijal,si vidu k sm meu rpou,pa da jim ne bo nč jasn,zdj pa še počak ,da še pičke dajo svoj komentarneki ma zate...hmm,to zna bit še zanimiv
![]()
Lp
speedfight je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:bravo poba tko se dela,kaj sm reku glede unga,kako bojo zijal,si vidu k sm meu rpou,pa da jim ne bo nč jasn,zdj pa še počak ,da še pičke dajo svoj komentarneki ma zate...hmm,to zna bit še zanimiv
![]()
Lp
hehehehe, tu maš pa skor prou![]()
splash je napisal/-a:speedfight je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:bravo poba tko se dela,kaj sm reku glede unga,kako bojo zijal,si vidu k sm meu rpou,pa da jim ne bo nč jasn,zdj pa še počak ,da še pičke dajo svoj komentarneki ma zate...hmm,to zna bit še zanimiv
![]()
Lp
zaenkrat je pri šc nm res tko, sam da je črni clio -timi, skos na sceni.![]()
aja, pa umakne se iz scene, če slučajno se kaj boljšega pripelje tja.![]()
sam tle v šc nm, to pa res same pleh p.....![]()
![]()
upam da nisem ktere užalu. :P
Sh3bO je napisal/-a:to je prava španska limonada v devetih delih (pardon - na devetih straneh)
splash je napisal/-a:speedfight je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:bravo poba tko se dela,kaj sm reku glede unga,kako bojo zijal,si vidu k sm meu rpou,pa da jim ne bo nč jasn,zdj pa še počak ,da še pičke dajo svoj komentarneki ma zate...hmm,to zna bit še zanimiv
![]()
Lp
zaenkrat je pri šc nm res tko, sam da je črni clio -timi, skos na sceni.![]()
aja, pa umakne se iz scene, če slučajno se kaj boljšega pripelje tja.![]()
sam tle v šc nm, to pa res same pleh p.....![]()
![]()
upam da nisem ktere užalu. :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov