crxdelsol je napisal/-a:-Ob veliko naloženih aplikacijah bo malo oteženo brskanje med slednjimi, zato pogorešam možnosti map
V primerjavi 710 vs.800 sem opazil da ima 800 preveč svetleč ekran- kot SGS2 in nerealne barve ter kontraste. Prednosti 800tke so samo boljša kamera, več prostora (16GB), eni še bojo rekli boljši ekran ker je pač super opevani amoled. Vse to za pol višjo ceno ? Ne hvala, za ta denar dobiš že pravi telefon ne pa plastične igrače od fincev.
Je kar lušten wp7, ampak še vedno je moj favorit IOS.
Se večinoma strinjam...
glede zadnjega minusa.. ko boš imel veliko aplikacij, se ti bojo pojavle črke na katere tapneš in tako skočiš direktno na aplikacije, ki se začnejo z določeno črko, ali pa preprosto uporabiš iskanje

glede amoleda se tudi strinjam, čeprav sam UI zaradi črne izgleda odlično, vse ostalo pa je, kot praviš, preveč kontrastno...velike probleme ima tudi s sivinami in belo.
Za kamero ne vem koliko je boljša kot na 710, še vedno je opazno slabša kot na iphone 4.
Se pa meni vseeno zdi 800 vredna toliko več... meni osebno izgleda res odlično, tudi lepše sede v roko, daje bolj premium filing, je bolj kompaktna, ker je iz enega kosa polikarbonata, kot si napisal ima tudi več prostora, touch tipke, pa še kaj bi se našlo.
jaz sem jo uporabljal dober teden, na koncu pa prodal in obdržal iphona predvsem zato, ker za osx ne obstaja zune...če bi bil kak soliden sw za sync z macom pa bi jo najbrž kr obdržal