BoneS je napisal/-a:Tu se najde velikokrat kaj uporabnga:
http://www.androidpolice.com
splash je napisal/-a:a kdo ve, če se za xperio S že da naložit icecream sandwich (android 4.0)?
orly je napisal/-a:Ali ima kdo kakšne izkušnje z nosilci za telefon Haicom? Bolj se nagibam k nosilcu za zračnik
ervin30 je napisal/-a:Kaj kupit? htc wildfire,iphone 3g,galaxy s? Pač v čem je prednost enega od drugega ?
xalfist je napisal/-a:Kje v mb nalagajo garmin navigacijo? Rabim za nokio e72. Za zmerno ceno.
mmikolj je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:Kje v mb nalagajo garmin navigacijo? Rabim za nokio e72. Za zmerno ceno.
Sam si jo naloži!
Jo dobiš na partisu skupaj z vsemi navodili. Manj kot pol ure dela za neizkušene.
xalfist je napisal/-a:mmikolj je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:Kje v mb nalagajo garmin navigacijo? Rabim za nokio e72. Za zmerno ceno.
Sam si jo naloži!
Jo dobiš na partisu skupaj z vsemi navodili. Manj kot pol ure dela za neizkušene.
Mi jo je že en naložil , ampak ne dela nekaj vredu. Ko jo hočem uporabiti mi ne pokaže map oz puščica se pokaže, ne izriše pa map samo črna podlaga. ko pa hočem sam dodati naslov pa napiše ,za funkcijo potrebujete podrobne zemljevide. Te pa nevem če ni vredu naložo al kaj.
Zaj sem opazil tam kjer kaže smer piše polek na malo no map, kaj to pomeni da ni dobro naloženo , ali kaj drugeg?
mmikolj je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:mmikolj je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:Kje v mb nalagajo garmin navigacijo? Rabim za nokio e72. Za zmerno ceno.
Sam si jo naloži!
Mi jo je že en naložil , ampak ne dela nekaj vredu. Ko jo hočem uporabiti mi ne pokaže map oz puščica se pokaže, ne izriše pa map samo črna podlaga. ko pa hočem sam dodati naslov pa napiše ,za funkcijo potrebujete podrobne zemljevide. Te pa nevem če ni vredu naložo al kaj.
Zaj sem opazil tam kjer kaže smer piše polek na malo no map, kaj to pomeni da ni dobro naloženo , ali kaj drugeg?
Imaš naloženo Adria Route?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov