![Nerd 8]](./images/smilies/1104nerd.gif)

scorpion 007 je napisal/-a:Jah, pač problemi. Sej je vse tako. Na androida sem 50 komadov muske naložil v minuti, tu pa v 3 tednih še kar nisem iTunesa natuhtal itd..
AgitatoR je napisal/-a:Kje v SLO ali EU dobiti HTC Inspire 4G za 200€ ? Nov. Lahko ga dobim na Kitajskem - original, od operaterja A&AT, odklenjen. Se da gor dat 4.0 ICS ?
Že imel v uporabi ampak ni bil moj in je šel naprej.
AgitatoR je napisal/-a:AgitatoR je napisal/-a:Kje v SLO ali EU dobiti HTC Inspire 4G za 200€ ? Nov. Lahko ga dobim na Kitajskem - original, od operaterja A&AT, odklenjen. Se da gor dat 4.0 ICS ?
Že imel v uporabi ampak ni bil moj in je šel naprej.
Res noben ne ve kako je z nadgradnjo v 4.xx Android. Ker zaenkrat še nimam pojma o pametnih telefonih.
Ker se tega cegla tle okol ne da dobit, ga bom res nabavil s Kitajske. Zraven dobiš dve bateriji + zunanji polnilec. Mi je en Kitajc še neki dolžen, pa bomo pokompenziral.
scorpion 007 je napisal/-a:Jah, pač problemi. Sej je vse tako. Na androida sem 50 komadov muske naložil v minuti, tu pa v 3 tednih še kar nisem iTunesa natuhtal itd..
AgitatoR je napisal/-a:HTC Desire C ima samo 600 MHz enojederni Cortex A5 procesor in 512MB rama. Pa fura štirko. Sej pravim. Nimam pojma o tem.
AgitatoR je napisal/-a:V čem je fora 4. generacije LTE ?
AgitatoR je napisal/-a:V čem je fora 4. generacije LTE ?
scorpion 007 je napisal/-a:....Upam da sem dal prav, bom pa naredil tudi mali oglas!
2.3 - Uporabnik mora pred oddajo oglasa sodelovati v forumu z najmanj 50-timi sporočili, če pa je registriran uporabnik foruma že najmanj eno leto, zadostuje 20 sporočil. V kolikor ti pogoji niso izpolnjeni, se oglas nemudoma izbriše! Prav tako uporabnikom z oznako "nekredibilnosti" ni dovoljena objava oglasov!
scorpion 007 je napisal/-a:Mimo grede, eno vprašanje: a na symbian in windows phone glasboin slike nalagaš enako kot na android (nekaj postov všje opisano)??
LP!
EDIT: ravnokar klical bratranec, ki je kupil iPhone 5. To nima veze s prodajo, ker sem z denarjem izplačal dolg. Sepravi sem spet v nakupu telefona. Kaj mi priporočate v rangu do 100€ od spodaj (lahko tudi tiste, ki jih več ne pordajajo, ker iščem rabljene po bolhi, sploh me privlači nokia n8-00, ker ima 12 mp in druge bombončke):
http://www.mobitel.si/telefoni-in-napra ... mo=0&te=0#
Ima kdo nokio n8-00? Kakšen opis, dobrote, slabosti, mnenja...?
LP!
scorpion 007 je napisal/-a:@esem: jah, sem spregledal. se da dgovoriti za izjemo ali je to trajno?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov