INFINITI je napisal/-a:Sedaj ko imam androida me nekaj nervira - kako naj si ustvarim hitre kontakte z telefonskimi.
Zadeva mi namreč ko dodajam na widget gor kontake ponuja le imenik z email naslovi - nikjer pa ni možnosti, da bi dodal telefonsko ali pa brskal po telefonskih in le-te dodal - grrrrr
INFINITI je napisal/-a:Sedaj ko imam androida me nekaj nervira - kako naj si ustvarim hitre kontakte z telefonskimi.
Zadeva mi namreč ko dodajam na widget gor kontake ponuja le imenik z email naslovi - nikjer pa ni možnosti, da bi dodal telefonsko ali pa brskal po telefonskih in le-te dodal - grrrrr
Doche je napisal/-a:Kaj te pa zanima, jaz ga mamSem pa dal za novega konec marca 209 eur.. tako da se mi to zdi drago.
_furby_ je napisal/-a:Doche je napisal/-a:Kaj te pa zanima, jaz ga mamSem pa dal za novega konec marca 209 eur.. tako da se mi to zdi drago.
ma na splosno kako se odnese. je hiter ekran, zatrokira kaj, 3D je za kaj?
kaj dosti bolj poceni kot to se ga pa ne dobi. kje si ga pa ti dobil za 200? vrjetno ob podaljsanju narocnine?
scorpion 007 je napisal/-a:Lep pozdrav!
Zanima me, kater tablični računalnik mi priporočate do 100€? Ne rabim nevem kaj, internet in to je to, tako da je android popolnoma dovolj.
LP!
scorpion 007 je napisal/-a:Jah, tak je budget.Bolš k nč, drugače je pa vse isto pomoje, najboljše vzeti najcenejšega pa od appla nalepko gor
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov