Grem dns zjutri na šiht, prej je blo vejevje tam gori v višavah, zdej sm vozu slalom po cesti, ko so se veje tolk upognle, da ne omenjam, kolk jih je na tleh
Za moj tliintlideseti lojstni dan(v petek) sem si zaželel obilo snega in narava me je bogato obdarila. Upam, da se bo vsaj kaka dva tedna obdržal, da bomo lahko norel po tem snegu, ker letos še nismo dost.
Vuzenica(koroška) trenutno rahlo naletava sneg, včeraj ga je nametlo proti večeru cca 25 do 30 cm grem zdej veselo kidat Včeraj smo meli tudi skoraj cel večer izpad elektirike, kablske zaradi podrtih dreves, danes zjutraj pa še omrežja mobitel ni skratka katastrofa.
jst sm učer zvečer ob 11h v čisti temi kidal zunaj (tut ni blo elektrike).. pa folk kr nč, ponavad smo zmer cela soseska lopatal, letos pa noben, mamu jim
nebivedu je napisal/-a:Za moj tliintlideseti lojstni dan(v petek) sem si zaželel obilo snega in narava me je bogato obdarila. Upam, da se bo vsaj kaka dva tedna obdržal, da bomo lahko norel po tem snegu, ker letos še nismo dost.
Čestitke za rojstni dan" nebivedu", snega pa si dobil zadosti