King1 je napisal/-a:Prešaltu iz Nokie e52 ( ki je zame še vedno top telefon) na S3. Zaenkrat zadovoljen sam baterija baterija.![]()
![]()
lp
.com je napisal/-a:kaj jamraš, saj zdrži 30h.... to je DOSEŽEK BREZ PRIMERE
BoneS je napisal/-a:.com je napisal/-a:kaj jamraš, saj zdrži 30h.... to je DOSEŽEK BREZ PRIMERE
30h ce ga mas v skatli
.com je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:.com je napisal/-a:kaj jamraš, saj zdrži 30h.... to je DOSEŽEK BREZ PRIMERE
30h ce ga mas v skatli
In še to izklopljenega
BoneS je napisal/-a:.com je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:.com je napisal/-a:kaj jamraš, saj zdrži 30h.... to je DOSEŽEK BREZ PRIMERE
30h ce ga mas v skatli
In še to izklopljenega
Tocno, pa baterijo zunih
Jerch_ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Prešaltu iz Nokie e52 ( ki je zame še vedno top telefon) na S3. Zaenkrat zadovoljen sam baterija baterija.![]()
![]()
lp
priporočam ti, da ekran (če ga ne uporabljaš dosti zunaj na soncu) daš na samodejno in hkrati povlečeš piko na minimalno svetilnost. to lahko naredis najlazje v meniju, ki ga povlečeš dol od vrha tel.
druga metoda pa je nakup debelejše. sam sem na znani kitajski spletni strani, lahko ti pošljem link za zelo malo denarja dobil odebeljeno z novim pokrovčkom, ki naj bi imela 4800mAh. no realni jih ima kakšnih slabih 4000, ker mi zdrži točno duplo več kot original. telefon je težji, debelejši ampak navigacija pa dela brez polnjenja 1000km na telefonu!
.com je napisal/-a:glede baterije:
bolj kot to, da kupiš kitajski j**c ki ima kao 4800mah...(mogoče drži, da ima 400mah; ampak samo prva dva tedna..potem pa kapaciteta drastično pade)
kupi še eno original baterijo iste kapacitete kot jo imaš zdaj 2300mah se mi zdi...nevem, poglej...
ker kitajca tlačit v telefon vreden 600+eur je isto, kot tlačit kitajske gume na avto...
pavlich je napisal/-a:js sicer nevem kaj delate s telefoni sam js ga čez noč filam, in zdrži od jutra do večera brez problema, pa ga skos po rokah vlačm, telefon namreč...
je pa res da pridejo ekstremni dnevi ko mi temple run žre po 50% baterije na uro haha
BoneS je napisal/-a:js japko skor pozab filat, tolk mal baterijo zre, ceprou ma crve. Je pa s3 res stroj. Spomladi mu bodo malcek cene padle, ko bi nej priletela 4ka.
Upam, da bodo sli nazaj na velikost s2, ker zau nimamo vsi skarpirk namest rok
pavlich je napisal/-a:sam men osebno je to prevelk telefon za vsakdanjo rabo, ga nimaš kam dat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov