Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Re: Kakšen telefon imate? (nakup, svetovanja)

Napisal/-a IcEm4n Ne feb 17, 2013 8:34 pm

.com je napisal/-a:popravek:
moder je lep... 8)
bel je... še lepši =P

A sta zamenjala al se mu prilizuješ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com Ne feb 17, 2013 8:34 pm

peroRS je napisal/-a:
.com je napisal/-a:popravek:
moder je lep... 8)
bel je... še lepši =P

Lepo, da končno priznaš :mrgreen:

NEVEEEER!!!!!!!! =P =P
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

Uporabniški avatar
pavlich
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a pavlich Ne feb 17, 2013 9:44 pm

King1 je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:Kar se tiče pa S3 in trpežnosti... vidu par dni nazaj dva S3, ki sta bila samo še za v kanto (kaj sta pa uporabnika z njima počela, pa pitaj boga). :D

No no zato ni kriv telefon. ;)

lp

p.s. si videl slučajno najina v soboto??? Lepa k nova. ;)

to so večinoma tista dekleta in pa mulci k majo na naročnino in jim očka plačuje, in pol tega ne znajo cent. iz lastnih izkušenj vem d k daš enkrat tok denarja za telefon, pač pazš nanga, men tut ni všeč d je v ovitku ampak tko pač more bit ker telefoni takega cenovnega ranga ne smejo padat po tleh, al pa z drugega nadfstropja, al pa po možnosti da ga vržeš v steno od jeze+ tist k to dela je d****, in si takega telefona ne zasluž :) js bom za mojga 4s sicer plaču sicer samo 1/4 zneska, ampak ga še zmer pazm k dojenčka :lol:

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Kraj: notranjska

Napisal/-a grahovc Ne feb 17, 2013 10:37 pm

pavlich je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:Kar se tiče pa S3 in trpežnosti... vidu par dni nazaj dva S3, ki sta bila samo še za v kanto (kaj sta pa uporabnika z njima počela, pa pitaj boga). :D

lp

to so večinoma tista dekleta in pa mulci k majo na naročnino in jim očka plačuje, in pol tega ne znajo cent. iz lastnih izkušenj vem d k daš enkrat tok denarja za telefon, pač pazš nanga, men tut ni všeč d je v ovitku ampak tko pač more bit ker telefoni takega cenovnega ranga ne smejo padat po tleh, al pa z drugega nadfstropja, al pa po možnosti da ga vržeš v steno od jeze+ tist k to dela je d****, in si takega telefona ne zasluž :) js bom za mojga 4s sicer plaču sicer samo 1/4 zneska, ampak ga še zmer pazm k dojenčka :lol:

..predvidevam pol da ne boš šel probat če lovi 3g 10m pod vodo :lol: :lol: :lol: :lol:
OCD (Obsessive car detailer)
Poliranje by Grahovc

Uporabniški avatar
pavlich
Uporabnik

Napisal/-a pavlich Ne feb 17, 2013 10:40 pm

grahovc je napisal/-a:
pavlich je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:

lp

..predvidevam pol da ne boš šel probat če lovi 3g 10m pod vodo :lol: :lol: :lol: :lol:

ne oops

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne feb 17, 2013 10:40 pm

grahovc je napisal/-a:..predvidevam pol da ne boš šel probat če lovi 3g 10m pod vodo :lol: :lol: :lol: :lol:

Najprej mora seveda naložit gor aplikacijo za delovanje pod vodo :mrgreen:

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Po feb 18, 2013 6:09 am

pavlich je napisal/-a:to so večinoma tista dekleta in pa mulci k majo na naročnino in jim očka plačuje, in pol tega ne znajo cent. iz lastnih izkušenj vem d k daš enkrat tok denarja za telefon, pač pazš nanga, men tut ni všeč d je v ovitku ampak tko pač more bit ker telefoni takega cenovnega ranga ne smejo padat po tleh, al pa z drugega nadfstropja, al pa po možnosti da ga vržeš v steno od jeze+ tist k to dela je d****, in si takega telefona ne zasluž :) js bom za mojga 4s sicer plaču sicer samo 1/4 zneska, ampak ga še zmer pazm k dojenčka :lol:

Se strinjam. Jest svoje zadeve čuvam.

lp

peroRS je napisal/-a:
grahovc je napisal/-a:..predvidevam pol da ne boš šel probat če lovi 3g 10m pod vodo :lol: :lol: :lol: :lol:

Najprej mora seveda naložit gor aplikacijo za delovanje pod vodo :mrgreen:

Pri xperii Z le to ne bo potrebno saj je telefon vodotesen mislim, da do enega metra in pol ure. Super oz. nora zadeva bo tale Z. ;) Še link do predstavitve; http://www.youtube.com/watch?v=5BjsdliQ7RA

lp

Jerry007
Novinec

Napisal/-a Jerry007 Po feb 18, 2013 7:38 am

IcEm4n je napisal/-a:Jerry007, če jo boš vzel pri Mobitelu, se boš najbrž še mal načakal (razen če boš imel srečo). :D
Med S3 in Lumio 920 bi se jst osebno odloču za slednjo (preizkusu je še nisem, sem pa 820 in je super telefon, je pa kr težek).

Kar se tiče pa S3 in trpežnosti... vidu par dni nazaj dva S3, ki sta bila samo še za v kanto (kaj sta pa uporabnika z njima počela, pa pitaj boga). :D

Ja zgleda da se bom res načakal. Teža me ne moti.

Mogoče je tole mal zgrešeno mnenje glede tega kako pazimo svoje stvari. Do zdaj sem dal max 200€ za telefon. No edin Taba 2 sm si kupu ki je bil malo dražji.(ki je sicer lahk tud telefon).
Pa sem osebno kar zadovoljen znjim. Ampak pri telefonu pa se lahk hitr nardi da pade dol, imaš ga zraven klučev v žepu itd se bolj nagibam k nokiji 920. Sem gledu par videov pa Nokia deluje precej trpežno,
nisem pa nikakor sam hotu provicirat da S3 ni trpežn telefon. Saj tudi na cesti pazite na sebe in na avte, a nikoli neveš kdaj te kdo nabaše po nepotrebnem.

Uporabniški avatar
pavlich
Uporabnik

Napisal/-a pavlich Po feb 18, 2013 11:28 am

ja itak da se zgodi, ampak probaš to kar se da v največji meri preprečt. js v lokalu kjer je polna miza pijač naprimer telefona nimam na mizi, ko ga nekateri majo, v žepu kjer je telefon nikol ne nosm ključev, pa ko neham telefonart ga ne vržem nekam na postlo da se odbije v steno itd.. :) je pa res da je zletu tut že kdaj kam, ampak zato pa je silikonski ovitek, ne pa uni plastični 100barvni k nima nobenga vpliva :D

z avtom je pa itak tko da bolj ko merkaš, prej ti ga bo en zataknu, je tko da je velik vpliv zunanje okolice, česar pr telefonu ni..

Uporabniški avatar
pavlich
Uporabnik

Napisal/-a pavlich Po feb 18, 2013 11:29 am

aja pa aplikacije še nisem zasledil, sm p vidu da bi zdej 80% simobilovcev radi nardil novo internetno senzacijo in se vsi sam kurčlijo čez vse, to so tisti 15 letniki k jim oči neda žepnine pol bi pa radi mel nižji račun kao zarad signala haha :D

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Po feb 18, 2013 6:47 pm

ce se odlocas med lumio in s3 izberi nokio.
Slika

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Po feb 18, 2013 8:07 pm

BoneS je napisal/-a:ce se odlocas med lumio in s3 izberi nokio.

Zakaj? Sem glih danes 920-ko držal v rokah pa razen tega da dobro sedi v roki ( bolje kot S3 ) drugih prednosti ne vidim. Je pa težja od S3.

lp

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com Po feb 18, 2013 8:23 pm

To je neumnost..sorry...ker take podpore kot sgs3 nima trenutno nihce razen nexus4 in note2... nokia fura neki win8 kateri je se "v povojih"
Pa v cem je 920ka boljsa? Preveri na gsmarena...
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Napisal/-a BoneS Po feb 18, 2013 8:36 pm

King1 je napisal/-a:

Zakaj? Sem glih danes 920-ko držal v rokah pa razen tega da dobro sedi v roki ( bolje kot S3 ) drugih prednosti ne vidim. Je pa težja od S3.

lp

.com je napisal/-a:

To je neumnost..sorry...ker take podpore kot sgs3 nima trenutno nihce razen nexus4 in note2... nokia fura neki win8 kateri je se "v povojih"
Pa v cem je 920ka boljsa? Preveri na gsmarena...

Moja subjektivna ocena.
Slika

Renault Co
Novinec

Napisal/-a Renault Co Po feb 18, 2013 8:47 pm

Sam imam lg optimus one p 500 . Mi pa ni telefon neka prioriteta . Naslednji bo verjetno xperia j.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po feb 18, 2013 8:50 pm

Tisto glede S3 sem čist slučajno omenu, k sm jih par dni nazaj vidu, v kakem stanju sta bla.

Drgač pa WP8 ni več tako v povojih kot je bil npr. WP7.
Nikol nisem bil fan Nokie, kaj šele, da bi si jo lastil, ampak zadnje generacije Lumie (620, 820, 920) se pa ne bi branil. :mrgreen: :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Napisal/-a BoneS Po feb 18, 2013 9:38 pm

IcEm4n je napisal/-a:Tisto glede S3 sem čist slučajno omenu, k sm jih par dni nazaj vidu, v kakem stanju sta bla.

Drgač pa WP8 ni več tako v povojih kot je bil npr. WP7.
Nikol nisem bil fan Nokie, kaj šele, da bi si jo lastil, ampak zadnje generacije Lumie (620, 820, 920) se pa ne bi branil. :mrgreen: :mrgreen:

+1
Sicer js sm biu vedno fen nokij, doklr niso razocaral s stekajocimi N serijami. E serije (govorim o E51, E52, E71, E72) so bli zame svojcajt vrhunski proizvod.

Moja draga ima 800 ze eno leto pa je top. V kratkem bo na voljo apdejt na w8. email klajenti laufajo gor velik bols kot na androidih. Telefon uporablja za obicajne stvari ter net+email. In je, kar se taksne uporabe tice boljsi kot moj BIVSI pvc S3 :mrgreen:

Drgc pa jabuk je pa jabuk. :twisted:
Slika

W3s7_S1D3
Novinec

Napisal/-a W3s7_S1D3 Po feb 18, 2013 9:58 pm

L800 kolikor je meni znano ne bo dobila update na WP8, ampak je dobila update na WP7,8 ;)
Meni je WP fantastična zadeva. Hitra zadevca, izredno preprosta, aplikacij pa za kar telefon potrebujem (klicanje, SMS in pregledovanje pošte) je čisto dovolj.

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Napisal/-a BoneS To feb 19, 2013 8:24 am

W3s7_S1D3 je napisal/-a:L800 kolikor je meni znano ne bo dobila update na WP8, ampak je dobila update na WP7,8 ;)
Meni je WP fantastična zadeva. Hitra zadevca, izredno preprosta, aplikacij pa za kar telefon potrebujem (klicanje, SMS in pregledovanje pošte) je čisto dovolj.

Nc hudga. Pa je ze na voljo apdejt? Zadnjic sm poizkusal pa ni nic naslo. Sem pa nekje brau da bi nej biu w8 apdejt.
Slika

W3s7_S1D3
Novinec

Napisal/-a W3s7_S1D3 To feb 19, 2013 11:48 pm

mogu bi bit. Probaj preko Zune updatat. Jaz sem Omnio W še isti dan nadgradil (ob 22h je M$ odprl pipce, ob 22:30 je bil že nadgrajen) :)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost