W3s7_S1D3 je napisal/-a:mogu bi bit. Probaj preko Zune updatat. Jaz sem Omnio W še isti dan nadgradil (ob 22h je M$ odprl pipce, ob 22:30 je bil že nadgrajen)
Kul hvala ti

W3s7_S1D3 je napisal/-a:mogu bi bit. Probaj preko Zune updatat. Jaz sem Omnio W še isti dan nadgradil (ob 22h je M$ odprl pipce, ob 22:30 je bil že nadgrajen)
nooblette je napisal/-a:Tole imam pa jaz: http://www.panna.si/b2b/image/cache/dat ... 00x500.jpg
Temu jaz rečem dober telefonPade v vodo, ni problema (če plavaš se kar pod vodo naprej pogovarjaš
). Ga povoziš z avtom, ni problema. Se valja v morju in mivki, ni problema. Baterija ob kar veliko klicanja zdrži cca 10 dni. Skratka pravi rudarsko delovni telefon
Kaj vse bi dal , da naredijo tak avtomobil
King1 je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:Tole imam pa jaz: http://www.panna.si/b2b/image/cache/dat ... 00x500.jpg
Temu jaz rečem dober telefonPade v vodo, ni problema (če plavaš se kar pod vodo naprej pogovarjaš
). Ga povoziš z avtom, ni problema. Se valja v morju in mivki, ni problema. Baterija ob kar veliko klicanja zdrži cca 10 dni. Skratka pravi rudarsko delovni telefon
Oprosti ampak bullshit tastar. Nikol ampak res nikol ti baterija ne zdrži dest dni. Še nikomur ni in nikomur ne bo...... Razen če stoji na omari v pripravljenosti. Mel nešteto telefonov in najdlje mi je baterija zdržala v nokii e52. Že leta nazaj je imela kapaciteto baterije tako kot jo danes še mnogi aparati ne dosegajo. Pa ta je sočna, da veliko kličeš..... Prosim te. V ostalih stvareh ti ne oporekam in jim z veseljem pritrdim.![]()
lp
King1 je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:Tole imam pa jaz: http://www.panna.si/b2b/image/cache/dat ... 00x500.jpg
Oprosti ampak bullshit tastar. Nikol ampak res nikol ti baterija ne zdrži dest dni. Še nikomur ni in nikomur ne bo...... Razen če stoji na omari v pripravljenosti. Mel nešteto telefonov in najdlje mi je baterija zdržala v nokii e52. Že leta nazaj je imela kapaciteto baterije tako kot jo danes še mnogi aparati ne dosegajo. Pa ta je sočna, da veliko kličeš..... Prosim te. V ostalih stvareh ti ne oporekam in jim z veseljem pritrdim.![]()
lp
BoneS je napisal/-a:A ze kdo ve ce so dans na sejmu predstavl s4?
nooblette je napisal/-a:@King1, Evo so ti tudi drugi povedali kako pa kaj. Lahko pa sprobaš in boš šokiran verjemi.
vepar je napisal/-a:tega samsunga imam v službi za službene klice. cca 4ure pogovorov na mesec, prižgan 10ur na dan. baterija zdrži točno 1 mesec
nooblette je napisal/-a:
Bom rekel tako, kličem srednje ampak ne veliko in baterija zdrži vedno več kot teden. Če je pa res veliko na standby-u potem pa več kot deset dni. Lastim si ga sam, imam ga v službi, ter ima ga prijatelj. Mislim,da ni razloga zakaj bi zagovarjal nekaj kar ne drži.
weasel je napisal/-a:King1, pol pa res nisi mel nešteto telefonov. Te vrste Samsungi zdržijo tudi po več kot 1 teden.
King1 je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:@King1, Evo so ti tudi drugi povedali kako pa kaj. Lahko pa sprobaš in boš šokiran verjemi.vepar je napisal/-a:tega samsunga imam v službi za službene klice. cca 4ure pogovorov na mesec, prižgan 10ur na dan. baterija zdrži točno 1 mesecnooblette je napisal/-a:
Bom rekel tako, kličem srednje ampak ne veliko in baterija zdrži vedno več kot teden. Če je pa res veliko na standby-u potem pa več kot deset dni. Lastim si ga sam, imam ga v službi, ter ima ga prijatelj. Mislim,da ni razloga zakaj bi zagovarjal nekaj kar ne drži.weasel je napisal/-a:King1, pol pa res nisi mel nešteto telefonov. Te vrste Samsungi zdržijo tudi po več kot 1 teden.
Sem ga imel in ga ima sosed. Ima ga tudi frend in lepo vas prosim ne mi srat. 1300 amperov pač ne dela čudežev.... Z vašimi podatki kok uporabljate telefone men galaxy S3 zdrži 18 dni pa 7ur.![]()
![]()
Aja se opravičujem glih gledam že 21 ti dan jo uporabljam. Sicer pa ne razumem kake vesoljske vrste so teli samsungi, da jim tok baterije zdržijo????
Sicer pa kaj jest vem.............![]()
lp
nooblette je napisal/-a:Si pripravljen podpreti svoje trditve z evri? Dava na mizo 1k eur, način kako bova preverila če res tako dolgo zdrži bova pa že našla.
scoop je napisal/-a:21 dni vam zdrzi baterija na pametnih telefonih ?!?!?Hahahahahahhahaha
King1 je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:Si pripravljen podpreti svoje trditve z evri? Dava na mizo 1k eur, način kako bova preverila če res tako dolgo zdrži bova pa že našla.
Kot prvo jurčka nimam in kot drugo se za denar v življenju nisem stavil. Tudi s tabo se ne bom verjemi. Se pa bojim, da nikoli ne bova našla načina za to preverit. Enostavno ga ni........ lahko pa ga najdeš ( način ) pa ti plačam pico. Pa seveda bom javno na forumu povedal, da sem se zmotil in da živim v zmoti. Se strinjaš?
lpscoop je napisal/-a:21 dni vam zdrzi baterija na pametnih telefonih ?!?!?Hahahahahahhahaha
Sarkazem on.......![]()
lp
p.s. na S3-ki zdrži od jutra do večera. Sem pa skoz na telefonu pa net je skoz pržgan. Govorim vsaj dve ure na dan in dnevno pošljem cca 50 sms- ov in mms-ov.
nooblette je napisal/-a:King1 je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:Si pripravljen podpreti svoje trditve z evri? Dava na mizo 1k eur, način kako bova preverila če res tako dolgo zdrži bova pa že našla.
Kot prvo jurčka nimam in kot drugo se za denar v življenju nisem stavil. Tudi s tabo se ne bom verjemi. Se pa bojim, da nikoli ne bova našla načina za to preverit. Enostavno ga ni........ lahko pa ga najdeš ( način ) pa ti plačam pico. Pa seveda bom javno na forumu povedal, da sem se zmotil in da živim v zmoti. Se strinjaš?
lpscoop je napisal/-a:21 dni vam zdrzi baterija na pametnih telefonih ?!?!?Hahahahahahhahaha
Sarkazem on.......![]()
lp
p.s. na S3-ki zdrži od jutra do večera. Sem pa skoz na telefonu pa net je skoz pržgan. Govorim vsaj dve ure na dan in dnevno pošljem cca 50 sms- ov in mms-ov.
Sicer ne vem koliko si star, pa vendar vedi, da ima denar posebne učinke na ljudi ter okolico. Ko je nekdo več kot trdno prepričan v nekaj se najde še kaj več kot denar za stavo. Moja skromna inteligenca pa mi pravi ker se nisi strinjal z stavo, si avtomatsko potrdil moje navedbe glede trajanja baterije brez,da bi "javno ranil svoj ego".![]()
Btw, na pico in hladnega pa še vedno lahko greva
nooblette je napisal/-a:Sicer ne vem koliko si star, pa vendar vedi, da ima denar posebne učinke na ljudi ter okolico. Ko je nekdo več kot trdno prepričan v nekaj se najde še kaj več kot denar za stavo. Moja skromna inteligenca pa mi pravi ker se nisi strinjal z stavo, si avtomatsko potrdil moje navedbe glede trajanja baterije brez,da bi "javno ranil svoj ego".![]()
.com je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:Sicer ne vem koliko si star, pa vendar vedi, da ima denar posebne učinke na ljudi ter okolico. Ko je nekdo več kot trdno prepričan v nekaj se najde še kaj več kot denar za stavo. Moja skromna inteligenca pa mi pravi ker se nisi strinjal z stavo, si avtomatsko potrdil moje navedbe glede trajanja baterije brez,da bi "javno ranil svoj ego".![]()
model... prvo kot prvo je stava za denar nekaj najbolj bosanskega kar obstaja...
Drugo... verjamem, da bi izgubil stavo... in tudi verjamem, da bi potem sp.izdil k megla...
tvoja miselnost: nastavil bom sorazmeroma visoko cifro, saj se bo usral... ne ga f.ukat, da ''ni'' junaka, ki bi se šel te igrice s teboj...
ta cifra, katero si navedel pove o tebi, da še ne služiš denarja, saj bi krepko pomislil; koliko lahko dobiš stvari za 1000eur; npr poplačan obrok kredita za stanovanje/avto + mesečni stroški...
tretje... model, zakaj se pa ne greš stavit za pico(ali kebab, ali pljesko...), če si tako prepričan v svojo zmago in trditve?
-ker veš, da so to buče...
p.s. pa ne mi zdaj romana reply-at, samo da ali ne... grem se stavit/ne grem se stavit za pico....
ajde, džek
nooblette je napisal/-a:
Sicer ne vem koliko si star, pa vendar vedi, da ima denar posebne učinke na ljudi ter okolico. Ko je nekdo več kot trdno prepričan v nekaj se najde še kaj več kot denar za stavo. Moja skromna inteligenca pa mi pravi ker se nisi strinjal z stavo, si avtomatsko potrdil moje navedbe glede trajanja baterije brez,da bi "javno ranil svoj ego".![]()
Btw, na pico in hladnega pa še vedno lahko greva
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost