Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Re: Kakšen telefon imate? (nakup, svetovanja)

Napisal/-a BoneS Sr feb 20, 2013 7:59 am

W3s7_S1D3 je napisal/-a:mogu bi bit. Probaj preko Zune updatat. Jaz sem Omnio W še isti dan nadgradil (ob 22h je M$ odprl pipce, ob 22:30 je bil že nadgrajen) :)

Kul hvala ti :)
Slika

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette To mar 05, 2013 3:32 pm

Tole imam pa jaz: http://www.panna.si/b2b/image/cache/dat ... 00x500.jpg

Temu jaz rečem dober telefon :D Pade v vodo, ni problema (če plavaš se kar pod vodo naprej pogovarjaš :D ). Ga povoziš z avtom, ni problema. Se valja v morju in mivki, ni problema. Baterija ob kar veliko klicanja zdrži cca 10 dni. Skratka pravi rudarsko delovni telefon :mrgreen: Kaj vse bi dal , da naredijo tak avtomobil :D
Only music takes me there, where i can be me.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To mar 05, 2013 3:51 pm

nooblette je napisal/-a:Tole imam pa jaz: http://www.panna.si/b2b/image/cache/dat ... 00x500.jpg

Temu jaz rečem dober telefon :D Pade v vodo, ni problema (če plavaš se kar pod vodo naprej pogovarjaš :D ). Ga povoziš z avtom, ni problema. Se valja v morju in mivki, ni problema. Baterija ob kar veliko klicanja zdrži cca 10 dni. Skratka pravi rudarsko delovni telefon :mrgreen: Kaj vse bi dal , da naredijo tak avtomobil :D

Oprosti ampak bullshit tastar. Nikol ampak res nikol ti baterija ne zdrži dest dni. Še nikomur ni in nikomur ne bo...... Razen če stoji na omari v pripravljenosti. Mel nešteto telefonov in najdlje mi je baterija zdržala v nokii e52. Že leta nazaj je imela kapaciteto baterije tako kot jo danes še mnogi aparati ne dosegajo. Pa ta je sočna, da veliko kličeš..... Prosim te. V ostalih stvareh ti ne oporekam in jim z veseljem pritrdim. ;)

lp

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Napisal/-a weasel To mar 05, 2013 4:15 pm

King1, pol pa res nisi mel nešteto telefonov. Te vrste Samsungi zdržijo tudi po več kot 1 teden.

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette To mar 05, 2013 4:32 pm

King1 je napisal/-a:
nooblette je napisal/-a:Tole imam pa jaz: http://www.panna.si/b2b/image/cache/dat ... 00x500.jpg

Oprosti ampak bullshit tastar. Nikol ampak res nikol ti baterija ne zdrži dest dni. Še nikomur ni in nikomur ne bo...... Razen če stoji na omari v pripravljenosti. Mel nešteto telefonov in najdlje mi je baterija zdržala v nokii e52. Že leta nazaj je imela kapaciteto baterije tako kot jo danes še mnogi aparati ne dosegajo. Pa ta je sočna, da veliko kličeš..... Prosim te. V ostalih stvareh ti ne oporekam in jim z veseljem pritrdim. ;)

lp

Bom rekel tako, kličem srednje ampak ne veliko in baterija zdrži vedno več kot teden. Če je pa res veliko na standby-u potem pa več kot deset dni. Lastim si ga sam, imam ga v službi, ter ima ga prijatelj. Mislim,da ni razloga zakaj bi zagovarjal nekaj kar ne drži.

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS To mar 05, 2013 4:56 pm

King1 je napisal/-a:

lp

Pozabu si n6310i. To si komot lahk polnilc kje pozabu :)

A ze kdo ve ce so dans na sejmu predstavl s4?
Slika

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar To mar 05, 2013 5:04 pm

tega samsunga imam v službi za službene klice. cca 4ure pogovorov na mesec, prižgan 10ur na dan. baterija zdrži točno 1 mesec ;)

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette To mar 05, 2013 5:11 pm

@King1, Evo so ti tudi drugi povedali kako pa kaj. Lahko pa sprobaš in boš šokiran verjemi. :D

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com To mar 05, 2013 5:20 pm

BoneS je napisal/-a:A ze kdo ve ce so dans na sejmu predstavl s4?

BoneS, S4 bo predstavljen 14.3.2013 v NY

tako da, do takrat ni noben 100% prepričan, kako bo izgledal :D
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar To mar 05, 2013 5:31 pm

drugače imam Sonyericsson xperia ray ... rad bi kaj večjega ter z vsaj tako dobrim fotičem (8Mp) .. kaj naj sploh gledam? oz. kaj se splača tam do 300€

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 To mar 05, 2013 5:49 pm

nooblette je napisal/-a:@King1, Evo so ti tudi drugi povedali kako pa kaj. Lahko pa sprobaš in boš šokiran verjemi. :D

vepar je napisal/-a:tega samsunga imam v službi za službene klice. cca 4ure pogovorov na mesec, prižgan 10ur na dan. baterija zdrži točno 1 mesec ;)

nooblette je napisal/-a:
Bom rekel tako, kličem srednje ampak ne veliko in baterija zdrži vedno več kot teden. Če je pa res veliko na standby-u potem pa več kot deset dni. Lastim si ga sam, imam ga v službi, ter ima ga prijatelj. Mislim,da ni razloga zakaj bi zagovarjal nekaj kar ne drži.

weasel je napisal/-a:King1, pol pa res nisi mel nešteto telefonov. Te vrste Samsungi zdržijo tudi po več kot 1 teden.

Sem ga imel in ga ima sosed. Ima ga tudi frend in lepo vas prosim ne mi srat. 1300 amperov pač ne dela čudežev.... Z vašimi podatki kok uporabljate telefone men galaxy S3 zdrži 18 dni pa 7ur. :roll: :roll: :roll: Aja se opravičujem glih gledam že 21 ti dan jo uporabljam. Sicer pa ne razumem kake vesoljske vrste so teli samsungi, da jim tok baterije zdržijo????

Sicer pa kaj jest vem............. :roll:

lp

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Napisal/-a .com To mar 05, 2013 6:08 pm

keri kekci...
če nebi bil v tem fohu, bi vam še verjel.... (govorim o vzdržljivosti baterije)

...ko pa jaz rečem, da mi avto z enim kestlom(55l) naredi 100000km... get the point? :?: :D

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette To mar 05, 2013 6:19 pm

King1 je napisal/-a:
nooblette je napisal/-a:@King1, Evo so ti tudi drugi povedali kako pa kaj. Lahko pa sprobaš in boš šokiran verjemi. :D

vepar je napisal/-a:tega samsunga imam v službi za službene klice. cca 4ure pogovorov na mesec, prižgan 10ur na dan. baterija zdrži točno 1 mesec ;)

nooblette je napisal/-a:

weasel je napisal/-a:King1, pol pa res nisi mel nešteto telefonov. Te vrste Samsungi zdržijo tudi po več kot 1 teden.

Sem ga imel in ga ima sosed. Ima ga tudi frend in lepo vas prosim ne mi srat. 1300 amperov pač ne dela čudežev.... Z vašimi podatki kok uporabljate telefone men galaxy S3 zdrži 18 dni pa 7ur. :roll: :roll: :roll: Aja se opravičujem glih gledam že 21 ti dan jo uporabljam. Sicer pa ne razumem kake vesoljske vrste so teli samsungi, da jim tok baterije zdržijo????

Sicer pa kaj jest vem............. :roll:

lp

Si pripravljen podpreti svoje trditve z evri? Dava na mizo 1k eur, način kako bova preverila če res tako dolgo zdrži bova pa že našla. :?:

Uporabniški avatar
scoop
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a scoop To mar 05, 2013 6:30 pm

21 dni vam zdrzi baterija na pametnih telefonih ?!?!? :-D Hahahahahahhahaha :-D
Peugeot 407, 2.0 HDI

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 To mar 05, 2013 6:44 pm

nooblette je napisal/-a:Si pripravljen podpreti svoje trditve z evri? Dava na mizo 1k eur, način kako bova preverila če res tako dolgo zdrži bova pa že našla. :?:

Kot prvo jurčka nimam in kot drugo se za denar v življenju nisem stavil. Tudi s tabo se ne bom verjemi. Se pa bojim, da nikoli ne bova našla načina za to preverit. Enostavno ga ni........ lahko pa ga najdeš ( način ) pa ti plačam pico. Pa seveda bom javno na forumu povedal, da sem se zmotil in da živim v zmoti. Se strinjaš?

lp

scoop je napisal/-a:21 dni vam zdrzi baterija na pametnih telefonih ?!?!? :-D Hahahahahahhahaha :-D

Sarkazem on....... ;)

lp

p.s. na S3-ki zdrži od jutra do večera. Sem pa skoz na telefonu pa net je skoz pržgan. Govorim vsaj dve ure na dan in dnevno pošljem cca 50 sms- ov in mms-ov.

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette To mar 05, 2013 7:18 pm

King1 je napisal/-a:
nooblette je napisal/-a:Si pripravljen podpreti svoje trditve z evri? Dava na mizo 1k eur, način kako bova preverila če res tako dolgo zdrži bova pa že našla. :?:

Kot prvo jurčka nimam in kot drugo se za denar v življenju nisem stavil. Tudi s tabo se ne bom verjemi. Se pa bojim, da nikoli ne bova našla načina za to preverit. Enostavno ga ni........ lahko pa ga najdeš ( način ) pa ti plačam pico. Pa seveda bom javno na forumu povedal, da sem se zmotil in da živim v zmoti. Se strinjaš?

lp

scoop je napisal/-a:21 dni vam zdrzi baterija na pametnih telefonih ?!?!? :-D Hahahahahahhahaha :-D

Sarkazem on....... ;)

lp
p.s. na S3-ki zdrži od jutra do večera. Sem pa skoz na telefonu pa net je skoz pržgan. Govorim vsaj dve ure na dan in dnevno pošljem cca 50 sms- ov in mms-ov.

Sicer ne vem koliko si star, pa vendar vedi, da ima denar posebne učinke na ljudi ter okolico. Ko je nekdo več kot trdno prepričan v nekaj se najde še kaj več kot denar za stavo. Moja skromna inteligenca pa mi pravi ker se nisi strinjal z stavo, si avtomatsko potrdil moje navedbe glede trajanja baterije brez,da bi "javno ranil svoj ego". :pivo

Btw, na pico in hladnega pa še vedno lahko greva :D

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To mar 05, 2013 7:22 pm

nooblette je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:

lp

Sarkazem on....... ;)

lp

Sicer ne vem koliko si star, pa vendar vedi, da ima denar posebne učinke na ljudi ter okolico. Ko je nekdo več kot trdno prepričan v nekaj se najde še kaj več kot denar za stavo. Moja skromna inteligenca pa mi pravi ker se nisi strinjal z stavo, si avtomatsko potrdil moje navedbe glede trajanja baterije brez,da bi "javno ranil svoj ego". :pivo

Prid na kako srečanje ko bo King1 tam pa gremo na pizzo vsi skup..mogoče boš do takrat že nabavil nov voz ( če ga boš javi, da naročimo vlečno službo za vsak slučaj :mrgreen: )
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Napisal/-a .com To mar 05, 2013 7:36 pm

nooblette je napisal/-a:Sicer ne vem koliko si star, pa vendar vedi, da ima denar posebne učinke na ljudi ter okolico. Ko je nekdo več kot trdno prepričan v nekaj se najde še kaj več kot denar za stavo. Moja skromna inteligenca pa mi pravi ker se nisi strinjal z stavo, si avtomatsko potrdil moje navedbe glede trajanja baterije brez,da bi "javno ranil svoj ego". :pivo

model... prvo kot prvo je stava za denar nekaj najbolj bosanskega kar obstaja...
Drugo... verjamem, da bi izgubil stavo... in tudi verjamem, da bi potem sp.izdil k megla...
tvoja miselnost: nastavil bom sorazmeroma visoko cifro, saj se bo usral... ne ga f.ukat, da ''ni'' junaka, ki bi se šel te igrice s teboj...
ta cifra, katero si navedel pove o tebi, da še ne služiš denarja, saj bi krepko pomislil; koliko lahko dobiš stvari za 1000eur; npr poplačan obrok kredita za stanovanje/avto + mesečni stroški...
tretje... model, zakaj se pa ne greš stavit za pico(ali kebab, ali pljesko...), če si tako prepričan v svojo zmago in trditve?
-ker veš, da so to buče...

p.s. pa ne mi zdaj romana reply-at, samo da ali ne... grem se stavit/ne grem se stavit za pico....
ajde, džek :)

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette To mar 05, 2013 8:00 pm

.com je napisal/-a:
nooblette je napisal/-a:Sicer ne vem koliko si star, pa vendar vedi, da ima denar posebne učinke na ljudi ter okolico. Ko je nekdo več kot trdno prepričan v nekaj se najde še kaj več kot denar za stavo. Moja skromna inteligenca pa mi pravi ker se nisi strinjal z stavo, si avtomatsko potrdil moje navedbe glede trajanja baterije brez,da bi "javno ranil svoj ego". :pivo

model... prvo kot prvo je stava za denar nekaj najbolj bosanskega kar obstaja...
Drugo... verjamem, da bi izgubil stavo... in tudi verjamem, da bi potem sp.izdil k megla...
tvoja miselnost: nastavil bom sorazmeroma visoko cifro, saj se bo usral... ne ga f.ukat, da ''ni'' junaka, ki bi se šel te igrice s teboj...
ta cifra, katero si navedel pove o tebi, da še ne služiš denarja, saj bi krepko pomislil; koliko lahko dobiš stvari za 1000eur; npr poplačan obrok kredita za stanovanje/avto + mesečni stroški...
tretje... model, zakaj se pa ne greš stavit za pico(ali kebab, ali pljesko...), če si tako prepričan v svojo zmago in trditve?
-ker veš, da so to buče...

p.s. pa ne mi zdaj romana reply-at, samo da ali ne... grem se stavit/ne grem se stavit za pico....
ajde, džek :)

Hmm, razmišljam kako ti odgovorit.

Vredu. Predno nadaljujeva mi razloži kako je stava nekaj najbolj bosanskega (tudi z tem ne vem kaj bi bilo narobe, ampak si verjetno mislil povedati,da je to nekaj nesprejemlivega), obenem pa me sam sprašuješ če sem za stavo (samo v manjši vrednosti).

Prosim uzemi si čas in v miru preberi kaj sem napisal ;)

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 To mar 05, 2013 8:07 pm

nooblette je napisal/-a:

Star sem toliko, da se sam preživljam že petnajst let. Zračunaj sam. ;) Zato mi verjemi, da meni evri pomenijo veliko. Pa ne v takem smislu kot si predstavljaš. ;) Če tebi skromna inteligenca pravi, da sem ti z mojim nestrinjanjem ( glede stave ) avtomatsko dokazal, da imaš prav pa naj bo temu tako. Meni pa zdrava pamet govori, da sem se prav odločil. :D Kar pa se tiče ega pa takole; znam pojestii kar skuham...... tako ali tako. ;)

lp

p.s. na pico pa pivo pa res lahko greva. pa da ponovno vidim to čudo tehnike..... telefon mislim. ;)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost