Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Kakšen telefon imate? (nakup, svetovanja)

Napisal/-a .com To mar 05, 2013 8:12 pm

še vedno čakam na tvoj odgovor...

pa če že mene pozivaš, naj si počasi in v miru preberem tvoj post...prosim, daj še ti mojega...
je razlika med stavo za neke večje količine denarja in pico za 6-8eur...
zakaj pa ne greš stavit za avto?, za stanovanje? ..če si že tako 100% prepričan?
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette To mar 05, 2013 9:02 pm

.com je napisal/-a:še vedno čakam na tvoj odgovor...

pa če že mene pozivaš, naj si počasi in v miru preberem tvoj post...prosim, daj še ti mojega...
je razlika med stavo za neke večje količine denarja in pico za 6-8eur...
zakaj pa ne greš stavit za avto?, za stanovanje? ..če si že tako 100% prepričan?

Podal sem nek predlog za stavo. Če je vsota prevelika ali premajhna naj presodi nasprotnik. V mojem življenju pa probam kar se da najbolj posvetiti svoj čas stvarem ki so zame pomembne. Poklicna deformacija pa mi preprečuje ,da naredim izgubljeno investicijo. To vse pa je razlog ,da sem sploh omenil stavo. Več bom porabil časa in recimo denarja za bencin,da gremo stestirat kdo ima prav kolikor pa bi bila recimo vrednost stave "pice". Raje rečem sedaj naj ima vsak svoje mnenje oziroma imaš prav. :pivo

@king1, me veseli ,da sam služiš denar. Omenjeni telefon ni "čudo" tehnike ampak daleč od tega, saj je namenjen za čisto drugo rabo.
Za pico ter pivo se bomo pa že dogovorili. Če bi se bolje poznali bi vas povabil na mojo ljubico in bi tam nadaljevali samo z pivom brez pice saj ste izjemni sogovorniki :D
Zadnjič spremenil nooblette, dne To mar 05, 2013 9:04 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Only music takes me there, where i can be me.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To mar 05, 2013 9:04 pm

nooblette je napisal/-a: Če bi se bolje poznali bi vas povabil na mojo ljubico saj ste izjemni sogovorniki :D

:?: :?: :?: :?:

lp

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To mar 05, 2013 9:06 pm

Predvidevam, da gre za kakšno barko! :mrgreen:
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette To mar 05, 2013 9:12 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Predvidevam, da gre za kakšno barko! :mrgreen:

Tudi jaz imam veselje do avtomobilizma, vendar strast delim z jadrnico tako je ;)

Si pa hitro uganil :mrgreen:

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Napisal/-a .com To mar 05, 2013 9:13 pm

očijeva al mamina?-jadrnica seveda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sory, sory.... moral sem napisati....
zdaj se pa jaz ne vmešavam več v to debato okoli tebe... srečno!

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette To mar 05, 2013 9:18 pm

.com je napisal/-a:očijeva al mamina?-jadrnica seveda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sory, sory.... moral sem napisati....
zdaj se pa jaz ne vmešavam več v to debato okoli tebe... srečno!

Ni problema.
Tudi tebi, če se pa gdaj srečamo in bolje spoznamo, bomo nadaljevali od tam ;)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To mar 05, 2013 10:39 pm

Tud sam mal dvomim v to, da bi omenjeni samsung xcover 2 ob "kar veliko klicarjenja" zdržal približno 10 dni, če bi bilo govora o mirovanju mogoče res.

Pa tud ni tako vsemogočen (razni padci na tla, v vodo in podobne piz*arije), kot omenjaš. ;)
Slika

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette To mar 05, 2013 11:57 pm

IcEm4n je napisal/-a:Tud sam mal dvomim v to, da bi omenjeni samsung xcover 2 ob "kar veliko klicarjenja" zdržal približno 10 dni, če bi bilo govora o mirovanju mogoče res.

Pa tud ni tako vsemogočen (razni padci na tla, v vodo in podobne piz*arije), kot omenjaš. ;)

Probaj pa poročaj :mrgreen:

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr mar 06, 2013 5:31 am

piše v specifikacijah 1000 ur v pripravljenosti, se pravi v optimalnih pogojih, ko je signal na full je to 41 dni......torej po moje, če leži na polici, kjer je signala vsaj 80% in ga ne diraš, bi mogoče res zadeva znala vsaj mesec dni zdržat......

Prvi telefon sem imel 5110 in ker se na HR. uporabljam le SMS je takrat zadeva ob cca 30 sms-ih "držala" 8 dni, kako leto nazaj je pa prijatel pravil da E52 zdrži (tudi samo par sms-ov, brez klicanja) celih 14 dni, vendar kot je King rekel, ima ta baterijo 1500, kar še danes večina tel. nima...

Koliko pomnim, je bila Nokia vedno najbolj varčna, kar se tiče porabe baterije, mislim, da je tako tudi danes, ko so le ti "pametni" v igri C700 1300 baterija, samo povprečno pogovorov. cca 15x na dan pod minuto, lepo drži 3-4 dni.....

Uporabniški avatar
dottore
Stalni uporabnik

Kraj: "sončna stran Slavnika"

Napisal/-a dottore Sr mar 06, 2013 8:03 am

nooblette je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:Tud sam mal dvomim v to, da bi omenjeni samsung xcover 2 ob "kar veliko klicarjenja" zdržal približno 10 dni, če bi bilo govora o mirovanju mogoče res.

Ga ima moj oče za rezervni telefon in lahko povem, da zdrži skoraj 3 tedne ob približno pol ure klicanja na dan.

gasolinedream
Uporabnik

Napisal/-a gasolinedream Sr mar 06, 2013 2:13 pm

Meni zdrži okoli 10 dni. Pol ure klicev na dan, mogoče še manj, pa nekaj smsov ter kakšen mail. Samsung C3350, aka xcover2. Pa veliko gledanja na uro.

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Sr mar 06, 2013 3:39 pm

gasolinedream je napisal/-a:Meni zdrži okoli 10 dni. Pol ure klicev na dan, mogoče še manj, pa nekaj smsov ter kakšen mail. Samsung C3350, aka xcover2. Pa veliko gledanja na uro.

Pr ns na sihtu so tudi drzali nekje do 4-5 dni-uporabljali so jih dezurni fantje v zimski sluzbi, kar pomeni, xxx klicev dnevno.
Slika

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette Sr mar 06, 2013 7:43 pm

dottore je napisal/-a:
nooblette je napisal/-a:

Ga ima moj oče za rezervni telefon in lahko povem, da zdrži skoraj 3 tedne ob približno pol ure klicanja na dan.

No približno toliko ga tudi jaz uporabljam.

Ps.: @.com in @king1 kdaj me peljeta na pico? :mrgreen:

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Sr mar 06, 2013 8:00 pm

dottore je napisal/-a:

Z rezervnim debatira pol ure na dan? Kok pol z primarnim? Dve oz. tri ure na dan.... Tole meni ne drži vode....... ;)

lp

nooblette je napisal/-a:
No približno toliko ga tudi jaz uporabljam.

Ps.: @.com in @king1 kdaj me peljeta na pico? :mrgreen:

Ne še ne še......

lp

p.s. aja pa od kdaj je pol ure na dan uporabe veliko? ;) Aja pa brez prenosa podatkov, sms-ov in mms-ov? ;) Ne bo šlo zaenkrat. :D

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr mar 06, 2013 8:14 pm

Kaj je za koga veliko uporabe ali malo je zelo relativno. Ti je Bones napisal koliko drži ob uporabi v dežurni službi. Sam imam doma tud enga čudnega samsunga pa drži baterija tud mesec dni če ga skoraj ne uporabljam, ob neki povprečni uporabi je 10 dni brez problema.

Pa neki ne štekam, par uporabnikov ti je povedalo, da je čist možno da drži baterija na tem telefonu tolk ti pa še kr ne verjameš...trmast si pa ko :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Napisal/-a .com Sr mar 06, 2013 8:20 pm

nooblette je napisal/-a:Ps.: @.com in @king1 kdaj me peljeta na pico? :mrgreen:

ta petek... v LJ seveda...
si za?

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette Sr mar 06, 2013 8:21 pm

maniaxxx je napisal/-a:Kaj je za koga veliko uporabe ali malo je zelo relativno. Ti je Bones napisal koliko drži ob uporabi v dežurni službi. Sam imam doma tud enga čudnega samsunga pa drži baterija tud mesec dni če ga skoraj ne uporabljam, ob neki povprečni uporabi je 10 dni brez problema.

Pa neki ne štekam, par uporabnikov ti je povedalo, da je čist možno da drži baterija na tem telefonu tolk ti pa še kr ne verjameš...trmast si pa ko :mrgreen:

Ne da se dečko tko zlahka. Me včasih spominja na mojo ženo, bolj tumbam eno, ona bolj goni svoje :mrgreen:

@king1, ni problema bom počakal, ti se kar v miru še malo pozanimaj :D :mrgreen:

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr mar 06, 2013 8:24 pm

nooblette je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:Kaj je za koga veliko uporabe ali malo je zelo relativno. Ti je Bones napisal koliko drži ob uporabi v dežurni službi. Sam imam doma tud enga čudnega samsunga pa drži baterija tud mesec dni če ga skoraj ne uporabljam, ob neki povprečni uporabi je 10 dni brez problema.

Ne da se dečko tko zlahka. Me včasih spominja na mojo ženo, bolj tumbam eno, ona bolj goni svoje :mrgreen:

@king1, ni problema bom počakal, ti se kar v miru še malo pozanimaj :D :mrgreen:

Sej je fajn dečko, sam trmast je ko mula....ne vem po komu ma to =P

Če greste na pizzo se še js oglasim pa da vidmo debato =P =P =P .
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Napisal/-a .com Sr mar 06, 2013 8:25 pm

stara klapa...in nooblette...

prizor bi me spominjal na nas z acidom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
---vsi veste kaj imam v mislih :lol: :lol: :lol:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov