.com je napisal/-a:še vedno čakam na tvoj odgovor...
pa če že mene pozivaš, naj si počasi in v miru preberem tvoj post...prosim, daj še ti mojega...
je razlika med stavo za neke večje količine denarja in pico za 6-8eur...
zakaj pa ne greš stavit za avto?, za stanovanje? ..če si že tako 100% prepričan?
nooblette je napisal/-a: Če bi se bolje poznali bi vas povabil na mojo ljubico saj ste izjemni sogovorniki :D
~toMmy~ je napisal/-a:Predvidevam, da gre za kakšno barko!
.com je napisal/-a:očijeva al mamina?-jadrnica seveda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sory, sory.... moral sem napisati....
zdaj se pa jaz ne vmešavam več v to debato okoli tebe... srečno!
IcEm4n je napisal/-a:Tud sam mal dvomim v to, da bi omenjeni samsung xcover 2 ob "kar veliko klicarjenja" zdržal približno 10 dni, če bi bilo govora o mirovanju mogoče res.
Pa tud ni tako vsemogočen (razni padci na tla, v vodo in podobne piz*arije), kot omenjaš.
nooblette je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Tud sam mal dvomim v to, da bi omenjeni samsung xcover 2 ob "kar veliko klicarjenja" zdržal približno 10 dni, če bi bilo govora o mirovanju mogoče res.
Pa tud ni tako vsemogočen (razni padci na tla, v vodo in podobne piz*arije), kot omenjaš.
Probaj pa poročaj
gasolinedream je napisal/-a:Meni zdrži okoli 10 dni. Pol ure klicev na dan, mogoče še manj, pa nekaj smsov ter kakšen mail. Samsung C3350, aka xcover2. Pa veliko gledanja na uro.
dottore je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Tud sam mal dvomim v to, da bi omenjeni samsung xcover 2 ob "kar veliko klicarjenja" zdržal približno 10 dni, če bi bilo govora o mirovanju mogoče res.
Probaj pa poročaj
Ga ima moj oče za rezervni telefon in lahko povem, da zdrži skoraj 3 tedne ob približno pol ure klicanja na dan.
dottore je napisal/-a:
Ga ima moj oče za rezervni telefon in lahko povem, da zdrži skoraj 3 tedne ob približno pol ure klicanja na dan.
nooblette je napisal/-a:
No približno toliko ga tudi jaz uporabljam.
Ps.: @.com in @king1 kdaj me peljeta na pico?
nooblette je napisal/-a:Ps.: @.com in @king1 kdaj me peljeta na pico?
maniaxxx je napisal/-a:Kaj je za koga veliko uporabe ali malo je zelo relativno. Ti je Bones napisal koliko drži ob uporabi v dežurni službi. Sam imam doma tud enga čudnega samsunga pa drži baterija tud mesec dni če ga skoraj ne uporabljam, ob neki povprečni uporabi je 10 dni brez problema.
Pa neki ne štekam, par uporabnikov ti je povedalo, da je čist možno da drži baterija na tem telefonu tolk ti pa še kr ne verjameš...trmast si pa ko
nooblette je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Kaj je za koga veliko uporabe ali malo je zelo relativno. Ti je Bones napisal koliko drži ob uporabi v dežurni službi. Sam imam doma tud enga čudnega samsunga pa drži baterija tud mesec dni če ga skoraj ne uporabljam, ob neki povprečni uporabi je 10 dni brez problema.
Pa neki ne štekam, par uporabnikov ti je povedalo, da je čist možno da drži baterija na tem telefonu tolk ti pa še kr ne verjameš...trmast si pa ko
Ne da se dečko tko zlahka. Me včasih spominja na mojo ženo, bolj tumbam eno, ona bolj goni svoje![]()
@king1, ni problema bom počakal, ti se kar v miru še malo pozanimaj![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov