.com je napisal/-a:stara klapa...in nooblette...
prizor bi me spominjal na nas z acidom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
---vsi veste kaj imam v mislih![]()
![]()
o bog...

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.com je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:Ps.: @.com in @king1 kdaj me peljeta na pico?
ta petek... v LJ seveda...
si za?
.com je napisal/-a:nisva usklajena, kaj čmo... drugače... king1 bo že prišel, če bo imel čas...
si za?? btw: jaz jem kraško z jajcem
maniaxxx je napisal/-a:
Sej je fajn dečko, sam trmast je ko mula....ne vem po komu ma to![]()
.
maniaxxx je napisal/-a:Kaj je za koga veliko uporabe ali malo je zelo relativno. Ti je Bones napisal koliko drži ob uporabi v dežurni službi. Sam imam doma tud enga čudnega samsunga pa drži baterija tud mesec dni če ga skoraj ne uporabljam, ob neki povprečni uporabi je 10 dni brez problema.
Pa neki ne štekam, par uporabnikov ti je povedalo, da je čist možno da drži baterija na tem telefonu tolk ti pa še kr ne verjameš...trmast si pa ko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:
Sej je fajn dečko, sam trmast je ko mula....ne vem po komu ma to![]()
.
Ne mi o trmi. Veš kok se bavim z telefoni in prosim......
lpmaniaxxx je napisal/-a:Kaj je za koga veliko uporabe ali malo je zelo relativno. Ti je Bones napisal koliko drži ob uporabi v dežurni službi. Sam imam doma tud enga čudnega samsunga pa drži baterija tud mesec dni če ga skoraj ne uporabljam, ob neki povprečni uporabi je 10 dni brez problema.
Pa neki ne štekam, par uporabnikov ti je povedalo, da je čist možno da drži baterija na tem telefonu tolk ti pa še kr ne verjameš...trmast si pa ko
Stari ne ti men o desetih dneh ko pa se v živo spomnim ko si ga kupil, da ti zdrži max 3 dni... Zunaj sva na kavi sedela...... tako, da
lp
p.s. pa mene ne zanimajo uporabniki, če sem ga imel sam.
p.s. 1 pa glede na tvojo kolicino sms-ov nehaj lepo pr
King1 je napisal/-a:dottore je napisal/-a:
Ga ima moj oče za rezervni telefon in lahko povem, da zdrži skoraj 3 tedne ob približno pol ure klicanja na dan.
Z rezervnim debatira pol ure na dan? Kok pol z primarnim? Dve oz. tri ure na dan.... Tole meni ne drži vode.......![]()
lp
.com je napisal/-a:acid... je ragbijist, omara 2m v višino in 1m čez ramena...
roke take, da jih ne moreš preprijet z iztegnjenemi prsti obeh rok...
da nisi ti tak...
nooblette je napisal/-a:.com je napisal/-a:acid... je ragbijist, omara 2m v višino in 1m čez ramena...
da nisi ti tak...
Hmm in poanta? kakšna prigoda zanimiva? Ste ga hoteli oropat pa se ni izšlo?![]()
In kaj če bi bil tak? mislim ne razumem
maniaxxx je napisal/-a:Not THAT samsung, ta, ki ga imam zdaj drzi kot sem reku 3-4 dni, mam doma en drug model, ta pa drzi tedne in tedne ce je treba, sploh pa zadnje čase nisem veliko na telefonu ko nič ne pokličeš![]()
Vem da se baviš s telefoni, vem pa tud, da ti je včasih težko kaj dotupit ker ne popustiš niti za mm
dottore je napisal/-a:King1 je napisal/-a:dottore je napisal/-a:
Ga ima moj oče za rezervni telefon in lahko povem, da zdrži skoraj 3 tedne ob približno pol ure klicanja na dan.
Z rezervnim debatira pol ure na dan? Kok pol z primarnim? Dve oz. tri ure na dan.... Tole meni ne drži vode.......![]()
lp
Mogoče sem čudno napisal, predvsem pa malo preveč "od oka". Ga je dobil zraven Nota (http://www.mobitel.si/telefoni-in-napra ... x?aid=1849), zato ga ne uporablja vedno. Nota je pred nekaj tedni razbil, med čakanjem na novega S3 (se mi zdi, da 3 tedne) ni bil na polnjenju.
Bom zadevo stestiral, pa povem.
nooblette je napisal/-a:.com je napisal/-a:acid... je ragbijist, omara 2m v višino in 1m čez ramena...
da nisi ti tak...
Hmm in poanta? kakšna prigoda zanimiva? Ste ga hoteli oropat pa se ni izšlo?![]()
King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Not THAT samsung, ta, ki ga imam zdaj drzi kot sem reku 3-4 dni, mam doma en drug model, ta pa drzi tedne in tedne ce je treba, sploh pa zadnje čase nisem veliko na telefonu ko nič ne pokličeš![]()
Vem da se baviš s telefoni, vem pa tud, da ti je včasih težko kaj dotupit ker ne popustiš niti za mm
Ja galaxy tud mesec zdrži v pripravljenosti ja. Govora je o uporabi. Pa ne deset minut na dan, ker takih pogovorov mam vsaj 8 na dan. Na polici tud E52 zdrži dva meseca ja.![]()
Jest popuščam za metre zato pa sem tam kjer sem. U pi...i![]()
![]()
lpdottore je napisal/-a:King1 je napisal/-a:dottore je napisal/-a:
lp
Mogoče sem čudno napisal, predvsem pa malo preveč "od oka". Ga je dobil zraven Nota (http://www.mobitel.si/telefoni-in-napra ... x?aid=1849), zato ga ne uporablja vedno. Nota je pred nekaj tedni razbil, med čakanjem na novega S3 (se mi zdi, da 3 tedne) ni bil na polnjenju.
Bom zadevo stestiral, pa povem.
Pošteno!!!!
lp
.com je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:.com je napisal/-a:acid... je ragbijist, omara 2m v višino in 1m čez ramena...
da nisi ti tak...
smotko...še zmeraj nisi odgovoril na vprašanje!!
glede acida...si lahko vesel, da bolj malo obiskuje forum...če ne bi bili mi vsi tepeni![]()
nooblette je napisal/-a:
King1, ti v miru testiraj pa stvar rešena
King1 je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:
O moči, Acidu, pici in še o čem debatirajte sami. Kar pa se tiče testiranja pa verjemi, da meni zdrži MAX dva dni. Pa še to ne govorim o dnevih ampak urah. Sem stestiral in ga prodal.![]()
lp
King1 je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:
O moči, Acidu, pici in še o čem debatirajte sami. Kar pa se tiče testiranja pa verjemi, da meni zdrži MAX dva dni. Pa še to ne govorim o dnevih ampak urah. Sem stestiral in ga prodal.![]()
lp
arijan je napisal/-a:King1 je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:
lp
Samo trmast pa si
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov