tr00per je napisal/-a:Gorenjska banka
tr00per je napisal/-a:res? Insajderske info?mislm, sej mal se mi že mudi, ma tok pa spet ne. Ker pol bi kr na to varianto šel, ki mi potem pomeni "notranji promet" pr nalaganji denarja iz računa na Mastercard kartico. Bom še sam malo povprašal pri njih
ule je napisal/-a:Za nakupovanje preko ebay-a potrebuješ v bistvu samo paypal račun in nič drugega. Ustvariš si paypal račun in preko sistema trustpay nakažeš denar na ta račun. Na trustpay izbereš pri kateri banki si in količino denarja za prenos, potem ti zgenerira vse ustrezne številke, katere vpišeš na UPN obrazec (položnico) in plačaš. Sam to delam preko klika in imam denar nakazan v roku ene ure.
darkside je napisal/-a:@ddas: samo perdlog, za nakup ali dva na leto odpri samo paypal račun brez kartice. pač nekomu nakažeš na trr tistih par eur in ti on pošlje na tvoj paypal račun.
no razen če imaš predplačniško sim.
če narediš kot sem ti sedaj predlagal lahko skriješ denar pred državo
DePalmo je napisal/-a:Ko odpreš PayPal račun ne rabiš nič nakazovat, ko pa hočeš dodat kartico ti pa vzamejo okoli 1.5e zaradi verifikacije kartice da si ti lastnik. Naj bi jih nato vrnili, a jaz jih nisem dobil nazaj.
Speedfighter je napisal/-a:tr00per je napisal/-a:res? Insajderske info?mislm, sej mal se mi že mudi, ma tok pa spet ne. Ker pol bi kr na to varianto šel, ki mi potem pomeni "notranji promet" pr nalaganji denarja iz računa na Mastercard kartico. Bom še sam malo povprašal pri njih
Lahko v ponedeljek preverim bolj točno, pa ti javim iz prve roke
tr00per je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:tr00per je napisal/-a:res? Insajderske info?mislm, sej mal se mi že mudi, ma tok pa spet ne. Ker pol bi kr na to varianto šel, ki mi potem pomeni "notranji promet" pr nalaganji denarja iz računa na Mastercard kartico. Bom še sam malo povprašal pri njih
Lahko v ponedeljek preverim bolj točno, pa ti javim iz prve roke
No.danes sem imel posla pri njih pa sem še malo povprašal okrog tega; pravijo, da je sistem v pripravi, v javnost pa bo šel v februarju.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov