spektr je napisal/-a:Resno, so pa tam zraven če ne celo v kristalni palači. Prej so imeli simobil, potem so šli vsi v službi na mobitel, in imajo kar težave.
blaz2013 je napisal/-a:
De palmo saj mobitel je glede zviševanja isto sra.nje. Meni so pred kakšnim mesecem povišali naročnino za 1 eur brez kakršnegakoli obvestila. So rekli smo dali na spletno stran obvestilo. Ja in? Jaz bom dal na svojo spletno stran obvestilo da odpovedujem naročniško razmerje in ko me bodo tožli zakaj ne plačam naročnine bom rekel, saj sem vas na spletni strani obvestil.
Scorp84 je napisal/-a:Lisko... ce me spomin ne vara je nokia oz. lumia imela tezave s frekvencami, oziroma se je dogajalo, da iz ene bazne postaje ni preklopilo na drugo. Je primer enega uporabnika na slo tech, kjer mu je v kranju delovala nokia, v ljubljani ne. Z posodobitvami so to resili. Pa se v vednost, ce pise da na bazni oddajajo na frekvenci npr. 1800 Mhz, je na drugi bazni postaji 1801 Mhz, ker gre za dvosmerno komunikacijo (ceprav je za dowlink spet druga frekvenca, kot uplink) in tukaj ne morejo biti na isti frekvenci. Pri tem je lumia imela hibo, ker ce je vec operaterjev in je vecji razpon frekvenc. In pol se dogajajo te cudne cvetke od proizvajalca programske opreme, ker ne predvidijo vsega. V tem primeru microsoft, ki je naredil napako.
Glede nedosegljivosti, kot sem prej omenil, je vecinoma zaradi prezasedenosti baznih postaj. Preklop na 2g vecinoma resi probleme.
Scorp84 je napisal/-a: Vecinoma srecam, da mobiteli zmrzujejo/resetirajo na Mobitelovem 3g omrezju.
blaz2013 je napisal/-a:Ko so mi poslali račun bi še zraven dali en list papirja, kjer bi pisalo z naslednjim mesecem se vam bo naročnina zvišala za 1 eur in bi bilo zadosti.
lisko je napisal/-a:Pa kje vi živite ?![]()
Sej se zgodi da jaz tud nimam kje signala samo ne pa tako....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov