Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Kraj: Polzela

Napisal/-a tj Sr mar 31, 2004 9:25 pm

Ej ful ste bli pridni!!

Zakaj vam vmes stan ni delala, nimam pojma...

Drugač pa če hočte bom razultate objavil (čez kak teden - 14dni)

lp, HVALA
Slika
Caliber CA1375 + Blaupunkt VW300 + Missy Elliott: "Pass That Dutch" = 142dB

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Sr mar 31, 2004 10:17 pm

tj je napisal/-a:Drugač pa če hočte bom razultate objavil (čez kak teden - 14dni)

Ja, prosm, če lahko.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Sr mar 31, 2004 10:43 pm

Spet se bomo tepl :?

Mene čisto nič ne moti če se geja al pa lezbike poročita. To je njuno življenje in v to se jaz (in tudi vi) nimam pravice umešavat!
Glede otrok pa tako. Glede na to kakšne zanemarjene "družine" lahko vidimo v današnjem svetu, me popolnoma nič ne moti če bi isto spolna partnerja posvojila otroka. Seveda bi za te morala veljati enaka pravila, kot za vse druge ("normalne" starše). Ok sigurno bi imeli isto spolni starši drugačen vpil na otroka. Ampak glede na to, da je tak otrok zaželjen oz. si ga partnerja želita, kar pa včasih v normalnih družinah ni tako, ne vidim nobenega problema!
Poleg tega bo pa otrok odraščal v prepričanju, da "drugačnost" ni nekaj, kar je treba zatirat! Kar je velik plus!

Sploh ne vem kje si nekateri jemlejete pravico, da odločate o življenju drugih, ki na vaše življenje nimajo neposrednega vpliva! :roll:
Hehe najbolj bedas argument je pa to, da to ni naravno. Kaj pa je še danes naravno?? Še hrana, ki jo jemo ni vsa naravna (bio) :D :D

In že imamo temo za naslednji butast referendum.

Kot najverjetneje sklepate iz zgoraj napisanega sem glasoval 3x DA. :D

LP
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr mar 31, 2004 11:00 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Sr mar 31, 2004 11:10 pm

G-4S je napisal/-a:Jah če gledaš korist otroka, že ni najbolj pametno da ima istospolna starša (BTW... tudi istospolna družina je lahko zanemarjena).

Ja lahko ja! Samo glede na to, da lahko otroka samo posvojita, morata najverjetneje izpolnjevati kakšne pogoje, sta nadzorovana! Sicer jaz ne vem kako to poteka ampak... najverjetneje ne dajo otroka taprvemu, ki pride mimo :D

G-4S je napisal/-a:Predstavljaj si, kako bi bil otrok v osnovni šoli na primer izobčen iz družbe zato ker bi imel dva geya za starša. Vrstniki bi se verjetno vseskozi norčevali iz njega, ga morda celo pretepali (saj vsi vemo kako je ko si otrok). No kakšne travme to pusti na človeku (verjetno za celo življenje), ki je v otroštvu najbolj občutljiv, verjetno vsi vemo. Ne trdim pa da dva istospolna parterja ne bi mogla biti odlična starša.

To je pa problem družbe, ki se počuti ogroženega s strani gejev! :roll:
Itak pa lahko otroke vrstniki zbadajo zaradi stoinene stvari. :?

Problem je družba in ne geji. :?

LP
Slika

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Napisal/-a tj Sr mar 31, 2004 11:21 pm

evo en vmesni rezultat: dosedaj je bilo 196 odgovorov.
koliko Da-je in koliko ne-jev se mi zdejle ne da iskat (še nimam skripte napisane), ampak povem vampa lahko, da so odgovori ali da/da/da ali pa ne/ne/ne

lp
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Če apr 01, 2004 12:46 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Če apr 01, 2004 12:49 am

Hehe, mene nč ne mot če vidm dve lezbike :P
Šalo na stran.
Osebno mislim da če bosta dva homoseksualca par, bosta par če se bosta lahk poročila al pa če se ne bosta smela. Ampak če si to želita, zakaj se pa nebi. Seveda ne cerkveno, ker to ni v skladu s krščanskimi načeli (usaj mislm da ne, no...). Ni razloga zakaj ne.
Kar se pa tiče otrok pa mislm da je to zelo zelo narobe, kr je to nenaravno in lahko pusti hude psihične posledice na otroku (tud če ma dve sexy mamice in ga majo usi radi :D ).
Drgač pa kokr ste že napisal je res mal stvari dons naravnih. Čeprov osebno ne podpiram pedrov, bi rad tebi darwin neki povedu.
Homoseksualnost se pojavlja tudi med živalmi. In to sm enkrat gledu na TV-ju, ko je direktor nekega mislm da srbskega živalskega vrta (tak striktno proti pedrom govoru, da je mislu da se to pojavlja samo med ljudmi, dokler ni vidu dva šimpanza ki sta spolno občevala. In ne sam to, sex med šimpanzom samcem in samico traja baje nekaj sekund, samca sta se pa pumpala cele pol ure. Model je reku da je sam :shock:
Sam res pa je da so živali v živalskem vrtu degenerirane, kot pa tudi naša družba in tud grki so že bli.
Al pa je to defekt, jst ne vem, pa se pojavlja povsod. Skratka hotu sm povedat da je to tud pr živalih.

Osebno ne morm gledat pedrov, sam če smo kokr tok objektivni in logični je stvar taka da ni razloga zakaj se nebi poročal. Men osebno groza, sam tud nagnusni pari (kakršni koli), se lahk poročijo in javno potrdijo svojo ljebezen če se majo radi.

Sej svet ni več normaln no :P
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če apr 01, 2004 2:03 am

Ah, pa je spet vse v vodo padlo... Hm, keri je še lušten? Hugo? :)=(:

:roll:
Slika

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Napisal/-a tj Če apr 01, 2004 7:42 am

No zdejle gledam, da je tale debata še skor bolj zanimiva kot pa odgovori na anketi! Tole še zna bit ena zlo zanimiva seminarska (škoda, da je js ne delam).

lp
Slika

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Napisal/-a tj Sr apr 07, 2004 7:46 pm

Evo po enmu tednu mal bolj konkretni vmesni rezultati:
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Število rešenih anket: 341
1. Ali se strinjate, da se lahko istospolno usmerjeni vežejo v zakonsko zvezo?
Da: 191 Ne: 150

2. Ali bi po vašem mnenju istospolni partnerji lahko vzgajali otroke?
Par Moški-Moški:
Da: 116 Ne: 225

Par Ženska-Ženska:
Da: 154 Ne: 187

Spol:
Ženski: 54 Moški: 287

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Hvala vsem ki ste na anketna vprašanja že odgovorili in seveda tudi tistim, ki še bodo, časa je še en teden...

lp
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr apr 07, 2004 7:55 pm

WOW... me kar preseneca odstotek glasov, ki bi dovolili posvojitev otroka istospolnim partnerjem. Skoraj polovica jih misli, da za otroka nebi bi bilo nic napacnega, ce bi imel dve mamici... ja za njegove kolege ze ne, kaj pa za otroka samega brez figure oceta skozi odrascanje. Mi ni vsec ta ideja... :roll:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Sr apr 07, 2004 9:43 pm

Daco je napisal/-a:WOW... me kar preseneca odstotek glasov, ki bi dovolili posvojitev otroka istospolnim partnerjem. Skoraj polovica jih misli, da za otroka nebi bi bilo nic napacnega, ce bi imel dve mamici... ja za njegove kolege ze ne, kaj pa za otroka samega brez figure oceta skozi odrascanje. Mi ni vsec ta ideja... :roll:

Ne sekiraj se, sej te ne bo noben gayevski par posvojil ;)

Drugace pa po moje nebi blo nic narobe, ce bi lepo skrbela partnerja za otroka.

Vsaj nebi bil sam celo zivljenje.
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost