Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če apr 08, 2004 9:48 pm

In potem še gledaš trenja o zadevi ORION in se sam prašaš: Kam da fak smo mi prišli in kam šele gremo.

Js upam, da bom doštudiral, da bom dohtar, da mi v življenju ne bo treba nikdar se zapufat.

Da o krajah in kriminalu ne govorim. Kr slabo mi je. :cry:
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Če apr 08, 2004 11:05 pm

ja fantje, svaka čast, dobr ste se razpisal, vsaj enkrat se strinjamo :D

sam čudim se, kako gre lahko slovenija v EU in NATO, ko pa je v večini
mišljenje proti... to so spet neka mutna posla :roll:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
Drasoss
Novinec

Napisal/-a Drasoss Če apr 08, 2004 11:38 pm

Kot bi reku Dušan Dule Vavpotič: "Ja ludi moji tak je!"

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Pe apr 09, 2004 12:25 am

se čist strinjam da je družba res vedno bolj brez vrednot
že meni se zdi kljub svoji mladosti (21) da sem imel veliko bolj "nedolžno" otroštvo kukr ga imajo dons :? .

ku*c, že neki je če se tega zavedamo in poskušamo saj sami bit bolši.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Pe apr 09, 2004 7:25 am

Hugo za te probleme ne mores kriviti EU ali NATO... problem je globalen.
Mislis, da bi bolje ziveli, ce se nebi pridruzili tem integracijam? falus bi blo boljse, si pogledal statistiko, ki sem jo linkal? Ce bi se odrekli EU in NATO bi se tist odstotek, ki nam ga drzava odzre se povisal. Je treba nafutrat tiste debeluhe nemarne! :twisted:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Pe apr 09, 2004 8:34 am

Hočemo it z novim časom življenja kateri je pa poln kriminala,favšije,škodoželjnosti in arogance do soljudi!!!! :evil: :evil:

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Pe apr 09, 2004 9:02 am

kobreti je napisal/-a:Hočemo it z novim časom življenja kateri je pa poln kriminala,favšije,škodoželjnosti in arogance do soljudi!!!! :evil: :evil:

Sej.
Zato pa moramo posamezniki poskrbet za to, da bo nase zivljenje kvalitetno in socializirano.
Tle ta forum, je ze dober primer recimo.
Zakaj pa smo tle gor?? Da se druzimo, spoznavamo... Ne pa zato, da bi drug drugega zajebali.... dandanes pa je zaupanje v ljudi zlata vredna zadeva...vsaj zame.
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe apr 09, 2004 9:16 am

Jst avto velikokrat odklenjen pustim, hišo pa zaklepam, ker nimam več pesa notri, ampak je zunaj. Dokler sem imal 75kg težko rotvailerko sem mel pa vrata od hiše tut odprta, sej itak ni noben upal prit do vrat.

Glede sigurnega otroštva; sam se spomnim, da sem šel zjutraj, po zajtrku ob sobotah ven, pritekel za kosilo nazaj in spet do večera tekel ven, danes ne upam otroka spustit da bi 4 ure brez nadzora laufal naokoli, ker ne vem kdo mi ga bo posilu, ugrabu, pretepu ali celo ubil. Včasih ko smo bli majhni, pa smo šli s starši u trgovino, pa si hotu bonbone al pa kej si dobil mogoče uno grdo liziko z enimi klovni al pa bazooka žvečilni, dans pa če ne kupiš nevem kok drage bombone s takim pa takim okusom je pa užaljen, pa se po tleh meče - moj sicer ne k bi ga čez kolen naložu pa bi jih fasal, ampak vidm druge otroke kok so zahtevni.
Pa šola - včasih si mel torbo pa 5 zvezkov 2 knjige pa puščico, dons ma pa tako težko torbo, da jo jst komi nosm, pol se pa še nč ne naučijo - vse kar zna je pa preklinjanje. Včasih smo bli cele dneve zunaj pa smo po naravi laufal, pa norel naokoli, dons pa sam za kompjuterji sedijo, pa še vn se jim ne da.

Manjkajo nam vrednote, ker večina ljudi gleda samo preko ene "vrednote" -> denarja.
Pa ni vse v denarju. Če se 2 ne razumeta, mata lahko miljone, pa ne bosta skup pršla, če se pa 2 razumeta, bosta pa tut ob žgancih pa zelju prebrodila vsako stisko z denarjem, vidla bosta lepe stvari in hodila na sprehode, pa čeprav jima bo težko.

Kriminal se veča zarad vedno bolj obupanih ljudi, pa še bolj zarad požrešnosti drugih in zarad iskoriščanja tretjih.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Pe apr 09, 2004 2:47 pm

Se strinjam prav čisto z vsem kar ste tukaj napisal, obenem pa me hudo skrbi kaj bo naprimer čez ene 20 let. Kot zaenkrat kaže nič dobrega. :cry: V zadnjih 10 letih se je tolk spremenilo na slabše kot se prej pomojem v 30 ni. In skozi bolj hitro se zadeva poslabšuje. Si gledal kaki film od američanov kao razdeljen po nekih soseskah in na razne tolpe pa si mislu, a saj to se dogaja nekje daleč od nas, ampak dan za dnem nam je to bližje. Žal

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe apr 09, 2004 3:27 pm

nebivedu je napisal/-a:Manjkajo nam vrednote, ker večina ljudi gleda samo preko ene "vrednote" -> denarja.
Pa ni vse v denarju. Če se 2 ne razumeta, mata lahko miljone, pa ne bosta skup pršla, če se pa 2 razumeta, bosta pa tut ob žgancih pa zelju prebrodila vsako stisko z denarjem, vidla bosta lepe stvari in hodila na sprehode, pa čeprav jima bo težko.
.

Nebivedu, ti si naš oči! Tok si tole lepo povedov.

RES JE!
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe apr 09, 2004 3:51 pm

Vidim da moja opažanja niso edina!!

Sedaj kolega pravi da sosedi tud drug drugemu krade ali pa praska avto itd.....
sej za svpje sosede nom govoru kakšni so majo svojih problemov več,Ali je gdo opazil kako je z generacijami naprimer letnik 80-84 nevem se mi zdi da smo mi bol višje rasti,doktorca pravi naj bi bilo to v hrani bila je namreč boljša nevem kako bi rekel,če je še kdo opazil kako je z NEŽNEJŠIM spolom vseveč je najstnikov in najstnic ki so stari od 14..naprej ki se sej veste kaj!nevem kaj si mislite o temu i.... mislim dokler ni začel denar igrat velike vloge je bilo vse dokaj vredu ,denar nas je pokvaril in nas vedno bo! :? :?

vaša mnenja!

Klausz
Novinec

Napisal/-a Klausz Pe apr 09, 2004 4:07 pm

Hm, ne vem od kje podatek, da je vecina ludi proti EU in NATu? A nismo mel referenduma, z relativno visoko udelezbo...

Tito je bil mogoce dobr za svoje cajte, ne pa pozabt kdo je financiral naso lubo Jugo... (pufi na zahodu) tko da je slo vse v cugrunt, a ste ze vsi pozabl na katastrofalno gospodarsko stanje konc 80-ih???

Se pa strinjam da grejo vrednote po gobe-bistveno nacelo pa je, da mora vsak zase poskrbet in si narest lajf po svoji meri...

Uporabniški avatar
Surfer_D
Nov uporabnik

Napisal/-a Surfer_D Pe apr 09, 2004 4:13 pm

-EC- je napisal/-a:Ceu sistem gre v k....! Opazam da so zadne cajte tut polcaji krivi za take piz**rije. Dost je novih policajev k so naduti k te ustav pa nisi nic zagresiv pa te nadera kot da si najvecji lopov, pa mu v bistvu nc nocs. A k pa pride do pravega zapleta (se strelajo, tepejo) pa sedijo v svojih koblah pa samo gledajo kaj se dogaja.
Po mojem se duvajo tm k ni treba tm k bi blo pa treba kj narest pa rep med noge!

PS: ne bom reku da so vsi taki (so tudi zelo vredu policaji), vendar vecina pomoje ni sposobnih za svoje delo!!!!!!!

8)

ritopiki samo radarirajo in easy money od tam kjer ga lahko cuzajo ostalim pa nič - po drugi strani pa še tam kjer policaji svoje naredijo sodstvo vse zajebe.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe apr 09, 2004 6:01 pm

Ni problem v EU in NATO. Daleč od tega. Ti nam bodo saj mal pokazal, kako je treba...

Ko smo pri zaklepanju avta - amislite da smo v ameriki kej zaklepal? NIENTE - polcija močna unulo.
Slika

Uporabniški avatar
Mica
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a Mica Pe apr 09, 2004 6:18 pm

hja, naj še kdo samo kaj reče čez denar! Njamiiii, jaz mam ga rad, bolj kot bilokaj :twisted: :P
S4-'92, 240HP

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe apr 09, 2004 6:21 pm

Glede na to koliko konstruktivnih idej za svet imamo o sveti in avtomobilizmu predlagam, da ustanovimo Stranko Avtomobilizem.com (SA.c). Pa bomo poskušali postaviti Slovenijo na noge ter se (spotoma) borili proti homologacijam in zateženimi policaji. Nrbivedu pa bo predsednik, saj je kot je Pugi dejal naš oče (ima vedno dobre ideje :wink: ). MOTO: Uredimo Slovenijo v red!

Sedaj pa k temi: Res je vprašanje kako bo čez 30 let. Pomoje bo polno krimnala še čisto nekje bogu za hrbtom, da o mestih ne govorim. Nisem star (19 let) pa sem imel čisto drugačno mladost kot sedanja mladina. Svet (Slovenija) se je dejansko spremenil(a) v parih letih. Na slabše. Bogi zanamci na kakšnem svetu bodo živeli.
Venom: kako to misliš, da je generacija 80-84 večja. Saj nismo vsi velikani. Je pa res, da sta ti in brat kar viskoka (kako sem ga zadnjič pogledal, ko sem mu piskal misleč, da si ti :shock: ).
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe apr 09, 2004 6:46 pm

To je prava tema zame... Ker tudi kot večina vas popizdevam ob gledanju vsegatega... 1 mio stvari bi znal povedat samo ste že večina napisali.

Ja mi smo bili zdravi otroci v pomenu prijateljstva sodelovanja igre itd itd... Živim na vasi in nkoli v življenju ne bom pozabil kaj vsega vraga smo delali nič kaj žaljivega ali kaj takega. Pa smo si koruzo pelki pa kostanje smo se z mopedi pa bicikli vozili pa radi smo se imeli pa vse, sedaj pa... Samo denar in denar in denar...

EU nam je že in še bo dala po pixni. Kaj sedaj vse ven prihaja in kaj delamo in v svojo skledo pljuvamo v tem predvolilnem času:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Drugače pa človek ostane brez besed. Včasih je v Jugoslaviji bilo denarja, samo takrat pa materijala ni bilo kupil si lahko 5 različnih vrst avomobilov pa foter je v vrsti stal pred Domom Smreka, da je dobil žakl cementa ko je hišo gradil pa taki štosi... Še kave ni bilo.

Sedaj ljudje živimo v pufih pa kreditih pa minusih dobiš pa lahko kaj hočeš...

Ljudje nima smisla se sekirat pa živite življenje ker če se bote sekirali nebo nič boljše... Drugače pa smo itak neenotna država se mi zdi...

LEPO SE IMEJTE PA RADI SE IMEJTE.

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 So apr 10, 2004 11:10 am

xandrej je napisal/-a:LEPO SE IMEJTE PA RADI SE IMEJTE.

JAAaa To je pravi moto v zivljenju :) :) :)

Iz zivljenja moras izkoristit cimvec.....ljubezni, prijateljstva, uzitkov....ampak vedno ob nacelu ne naredi drugim tistega, kar ne bi hotel da drugi naredijo tebi.

Vidim, da lahko res prijetno debatiramo tle na nasem forumu...se vidi da ste dobri ljudje...ta tema je res dobra.

Vesele praznike.
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ So apr 10, 2004 2:44 pm

Kaj naj rečem nad odgovori me je res nekaj prjelo naj si milim da je še nekaj dobrih ljudi!

heheh kako ono pravijo 100ljudi 100čudi! ali pa ženske pravijo da smo vsi isti no lahko rečem v eni stvari smo vsi isti vsi smo krvavi pod kožo!

opazil sem da je eden od vas rekel življenje je uživanje ali pa nekaj podobnega ! učeraj se mi je zgodilo nekaj zeloo khmmmmm,kolegi vsi pravijo in še sam milim PRILOŽNOST ZAMUJENA NEVRNE SE NOBENA! nevem sm prašu eno pa sm dubu svoj odgovorna moje vprašanje edino kar lahk rečem biv je pozitiven!

Nebi rad začel kakšnega kreganja med ljudmi mislim da smo naš narod oz nekaj naroda preveč fovšarijo zganjajo paniko itd... no tole lahko damo pod tist prejšnji pregovor!

heheh dobri ljudje na FORUMU hja kaj naj rečem veliko nas je takih sam noben noče pokazat ker se mu je zgodilo kaj grdega ker je bil preveč dober do drugega in je tisti zagrabil priložnost iskoristil,če si preveč dober NAFUKAŠ po domač povedan najbolj prideš čez kar sm jst osebno poštuderal če si sam svoj!
hja sej je tud nekaj oseb ki začenjajo take vojne tuki na kanalu no sej se večina pol zaklene al pa umiri! :wink:

torej edino še mi ostane!
TUKI SMO DA SI POMAGAMO NE PA DRUG DRUGEGA ZAJEBAVAMO!
8)
momci lp _VeNoM_ :wink:

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS So apr 10, 2004 3:08 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:TUKI SMO DA SI POMAGAMO NE PA DRUG DRUGEGA ZAJEBAVAMO!

ja, samo škoda je, ker se tega zaveda le peščica ljudi :cry:
sam sem že začel pošteno dvomit o tem, sploh o namenu foruma...

no ampak to je že druga tema :D
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost