Js upam, da bom doštudiral, da bom dohtar, da mi v življenju ne bo treba nikdar se zapufat.
Da o krajah in kriminalu ne govorim. Kr slabo mi je.

kobreti je napisal/-a:Hočemo it z novim časom življenja kateri je pa poln kriminala,favšije,škodoželjnosti in arogance do soljudi!!!!![]()
nebivedu je napisal/-a:Manjkajo nam vrednote, ker večina ljudi gleda samo preko ene "vrednote" -> denarja.
Pa ni vse v denarju. Če se 2 ne razumeta, mata lahko miljone, pa ne bosta skup pršla, če se pa 2 razumeta, bosta pa tut ob žgancih pa zelju prebrodila vsako stisko z denarjem, vidla bosta lepe stvari in hodila na sprehode, pa čeprav jima bo težko.
.
-EC- je napisal/-a:Ceu sistem gre v k....! Opazam da so zadne cajte tut polcaji krivi za take piz**rije. Dost je novih policajev k so naduti k te ustav pa nisi nic zagresiv pa te nadera kot da si najvecji lopov, pa mu v bistvu nc nocs. A k pa pride do pravega zapleta (se strelajo, tepejo) pa sedijo v svojih koblah pa samo gledajo kaj se dogaja.
Po mojem se duvajo tm k ni treba tm k bi blo pa treba kj narest pa rep med noge!
PS: ne bom reku da so vsi taki (so tudi zelo vredu policaji), vendar vecina pomoje ni sposobnih za svoje delo!!!!!!!
xandrej je napisal/-a:LEPO SE IMEJTE PA RADI SE IMEJTE.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost