RegY je napisal/-a:mislim, da bi v taki situaciji naredil enako
morda bi malo spremenil, pa ker sem jaz kupil vse kar me (njiju/nas) obdaja (hiša, bla bla bla) bi jaz njo nagnal, ne pa se sam odselil, otroka pa obdržal pr sebi
vsaj jaz tak razmišljam
swiftrider je napisal/-a:Nebivedu jst ti lahk sam čestitam.
Otrok vedno trpi, ampak bi pomoje še bolj trpel če bi šla narazen v njegovi zgodnji puberteti.
Če ti bo več denarja ostal mu boš lahko več dal, več skupnih izletov, morje, kakšna smuka, mogoče kako honorarno delo manj-še več časa za njega.
Drgač pa za walfdorsko šolo pa kokr jst vem tud starši rabjo mal več časa...
Ej jst mam isti problem kar se tiče srečanj, dragov, skor usak dan se skregam s punco in čist blesav sm že od njenga sekiranja, nenazadne bere forum in mi mori če napišem komentar na kako bolj delikatno zadevo in tud za tole mi bo preveč utrujala, ne vem če se mi splača stisnt pošlji...![]()
Pa skos mori da hodm gledat bad girls, glih zarad njih hodm na drage pa to, 1.jih sploh ni tm, 2. bi rajš šou u kak fun factory, kjer je res velik žensk.
Zadnič sva se na enem parkplacu kregala 2ure, tko da je na konc pršu varnostnik uprašat če pokliče policijo.
Sam jst nekak ne zberem j**c da bi jo pustu (sm jo že usaj 20X, pa sva pol vedno spet skupi), mah mam jo preveč rad čeprov sm že čist čudn od najine zveze, use mi gre u ku.rac. Pa še poročen nism- ne vem kaj se sploh tok j***m!
Ej nebivedu, BRAVO!
Omelo je napisal/-a:Nebivedu: če je res tako kritično kot si napisal, pol si naredu edino pametno in prav. Jst mam lih kontra težavo. Moje dekle bi pa najraj dva faksa delala, pa ne vem kaj use, povsod kjer se dela bi bla zraven. Jo moram prou prost, dej lubi, used se pa dej mer! Pejt minolovca igrt or something
swiftrider je napisal/-a: skor usak dan se skregam s punco in čist blesav sm že od njenga sekiranja, nenazadne bere forum in mi mori če napišem komentar na kako bolj delikatno zadevo in tud za tole mi bo preveč utrujala, ne vem če se mi splača stisnt pošlji...![]()
Zadnič sva se na enem parkplacu kregala 2ure, tko da je na konc pršu varnostnik uprašat če pokliče policijo.
Sam jst nekak ne zberem j**c da bi jo pustu (sm jo že usaj 20X, pa sva pol vedno spet skupi), mah mam jo preveč rad čeprov sm že čist čudn od najine zveze, use mi gre u ku.rac. Pa še poročen nism- ne vem kaj se sploh tok j***m!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov