Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po maj 24, 2004 11:03 pm

Veš, otrok bo že, sej mu bosta vsak se potrudla dat maximum, če pa bi bla skup bi blo pa slabše, ker bi se vpričo njega kregala... Js osebno bi hotel, da gresta narazen...

Drgač pa - uživaj, kaj nej rečem...
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po maj 24, 2004 11:10 pm

To je čist res, če se starša preveč kregata v bližini otroka je to full šok za otroka. Tko da jst sm se lepo umaknu, ona nej se pa zajebava z vzgojo pa z prehrano otroka še teh par mesecev, preden gre v šolo. Šolnina je že plačana in vsi stroški šole gredo name, tko da vem, da bo tamau vedno mel u šoli malco pa kosilo - lačen ne bo, če pa že bo lačen bo pa poklicu, pa mu bom pa že prnesu kej za pod zob.

Pugi hvala - bom užival - zdej se bomo pa na kakem zboru avtomobilizma sigurno srečal - do zdej me ni blo ker je ženska težila, pa za vsako stvar najdla "opravičljiv" razlog zakaj nebi hodil na offroad dirke in na zbore avtomobilizma, zdej pa tega ne bo več.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po maj 24, 2004 11:11 pm

mislim, da bi v taki situaciji naredil enako

morda bi malo spremenil, pa ker sem jaz kupil vse kar me (njiju/nas) obdaja (hiša, bla bla bla) bi jaz njo nagnal, ne pa se sam odselil, otroka pa obdržal pr sebi

vsaj jaz tak razmišljam
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po maj 24, 2004 11:20 pm

RegY je napisal/-a:mislim, da bi v taki situaciji naredil enako

morda bi malo spremenil, pa ker sem jaz kupil vse kar me (njiju/nas) obdaja (hiša, bla bla bla) bi jaz njo nagnal, ne pa se sam odselil, otroka pa obdržal pr sebi

vsaj jaz tak razmišljam

Ne da se men še s tem ukvarjat, da bo ona težila, da sm jo na cesto vrgu, pa se po sodiščih vlačit. V hiši bo lahko samo do otrokove polnoletnosti, potem jo bo imel otrok in če bo njemu pasalo jo bo on na cesto vrgu.

Težko je pričakovat, da bo sodišče odvzelo otroka materi in ga dalo očetu, čeprav se tudi to sedaj že dogaja v Sloveniji, samo nisem eden tistih, ki bi hoteli otroka na vsak način, tudi da bi delovali proti temu otroku - vseeno je bolje, če je pri mami, kot pri očetu, najbrž bo pa tudi zanj velik problem, ker mene ne bo več zraven zvečer, ko gre on spat, samo na to se bo pa moral navadit. Sej takoj ko si najdem kako stanovanje, pa lahko pride k meni na obisk - u bistvu ga bom jst vsake tok časa vzel za par dni k meni, da bova lahko skupaj preživela kak vikend - najbrž v kakem peskokopu (off road - ker mu je full užitek gledat terence, k norijo po terenu).

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Sr maj 26, 2004 10:22 am

Nebivedu vsaka čast. Po tvojem pisanju se vidi da ti je zelo pomemben otrok. Da nisi eden tistih, kjer sta oba starša prepričana, da bo otroku pri njemu bolje, pa drug drugega kritizirata pred otrokom, kao oči te pa ne mara!!!

Vsaka čast pa tut da si se odloču narest ta korak. Ljudi je ponavadi strah takih sprememb in so zato kar tiho in delajo svoje naprej.

Veliko sreče!!!!

Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Sr maj 26, 2004 10:55 am

Nebivedu jst ti lahk sam čestitam.
Otrok vedno trpi, ampak bi pomoje še bolj trpel če bi šla narazen v njegovi zgodnji puberteti.
Če ti bo več denarja ostal mu boš lahko več dal, več skupnih izletov, morje, kakšna smuka, mogoče kako honorarno delo manj-še več časa za njega.
Drgač pa za walfdorsko šolo pa kokr jst vem tud starši rabjo mal več časa...
Ej jst mam isti problem kar se tiče srečanj, dragov, skor usak dan se skregam s punco in čist blesav sm že od njenga sekiranja, nenazadne bere forum in mi mori če napišem komentar na kako bolj delikatno zadevo in tud za tole mi bo preveč utrujala, ne vem če se mi splača stisnt pošlji... :evil:

Pa skos mori da hodm gledat bad girls, glih zarad njih hodm na drage pa to, 1.jih sploh ni tm, 2. bi rajš šou u kak fun factory, kjer je res velik žensk.

Zadnič sva se na enem parkplacu kregala 2ure, tko da je na konc pršu varnostnik uprašat če pokliče policijo.

Sam jst nekak ne zberem j**c da bi jo pustu (sm jo že usaj 20X, pa sva pol vedno spet skupi), mah mam jo preveč rad čeprov sm že čist čudn od najine zveze, use mi gre u ku.rac. Pa še poročen nism- ne vem kaj se sploh tok j***m!

Ej nebivedu, BRAVO!
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr maj 26, 2004 11:01 am

Nebivedu: če je res tako kritično kot si napisal, pol si naredu edino pametno in prav. Jst mam lih kontra težavo. Moje dekle bi pa najraj dva faksa delala, pa ne vem kaj use, povsod kjer se dela bi bla zraven. Jo moram prou prost, dej lubi, used se pa dej mer! Pejt minolovca igrt or something :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr maj 26, 2004 12:15 pm

swiftrider je napisal/-a:Nebivedu jst ti lahk sam čestitam.
Otrok vedno trpi, ampak bi pomoje še bolj trpel če bi šla narazen v njegovi zgodnji puberteti.
Če ti bo več denarja ostal mu boš lahko več dal, več skupnih izletov, morje, kakšna smuka, mogoče kako honorarno delo manj-še več časa za njega.
Drgač pa za walfdorsko šolo pa kokr jst vem tud starši rabjo mal več časa...
Ej jst mam isti problem kar se tiče srečanj, dragov, skor usak dan se skregam s punco in čist blesav sm že od njenga sekiranja, nenazadne bere forum in mi mori če napišem komentar na kako bolj delikatno zadevo in tud za tole mi bo preveč utrujala, ne vem če se mi splača stisnt pošlji... :evil:

Pa skos mori da hodm gledat bad girls, glih zarad njih hodm na drage pa to, 1.jih sploh ni tm, 2. bi rajš šou u kak fun factory, kjer je res velik žensk.

Zadnič sva se na enem parkplacu kregala 2ure, tko da je na konc pršu varnostnik uprašat če pokliče policijo.

Sam jst nekak ne zberem j**c da bi jo pustu (sm jo že usaj 20X, pa sva pol vedno spet skupi), mah mam jo preveč rad čeprov sm že čist čudn od najine zveze, use mi gre u ku.rac. Pa še poročen nism- ne vem kaj se sploh tok j***m!

Ej nebivedu, BRAVO!

Ej ti čist nč ne zavidam. Jst sm se kregal zadnje leto vsak dan, dretje, pa vpitje pa razbijanje - Problem je bil v tem, da se ji ni dalo delat, pa da si ni hotla najti vsaj enga hobija, kateri bi jo malo zaposlil in tko je imela preveč časa za razmišljat in so se ji u glavi potem odvijale zgodbice kako jo varam pa kako zanjo nič ne nardim in podobno - otrok jo je pa prosu nej se neha dret in ker se ni umirila, sem ponavad popokal otroka, pa sva šla v naravo za par ur, da se je pomiril. Sam, ko se pa vidi, da ne gre več naprej pa je najbolš da samo popokaš in greš. Zdej nej se pa sama znajde.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr maj 26, 2004 12:17 pm

Omelo je napisal/-a:Nebivedu: če je res tako kritično kot si napisal, pol si naredu edino pametno in prav. Jst mam lih kontra težavo. Moje dekle bi pa najraj dva faksa delala, pa ne vem kaj use, povsod kjer se dela bi bla zraven. Jo moram prou prost, dej lubi, used se pa dej mer! Pejt minolovca igrt or something :)

Bod vesel - nalož ji dela, pa nej dela, nej bo zaposlena, vsaj časa za razmišljat, kaj ti počneš ne bo imela, pol je vse lepš.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr maj 26, 2004 12:18 pm

Swifteaider, sožalje... pismo no, zakaj?!?!? To je že prov bolno. Pismo, dej ji povej da je pa v razmerju treba tud mal zaupat matr... Če ti ne zaupa, pol bol, da nista skupej! :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist Sr maj 26, 2004 12:30 pm

:bow :bow:bow

Velik je potrebno, da nardiš kej tacga... po tvojem pisanju sodeč, si naredu pravilno... če nisi, bo pokazal čas...

Lani sva šla z mojo (bivšo) po 7ih letih narazen... kriza... ampak se je na srečo izkazal, da je blo prov tko...
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr maj 26, 2004 12:57 pm

jst mislm da si prow naredu...
kaj pa misl da je da bo doma ležala ti boš pa garal pa dnar nosu...
sam škoda da nisi to opazu predn sta otroka dobila, ampak tud tko bo šlo,
slpoh če ga boš vsak dan vidu...
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Sr maj 26, 2004 1:02 pm

pa fotko dej gor da se bo vedlo kera je to da bo kdo 2x premislo predn bo hoto kej z njo met :twisted:

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr maj 26, 2004 1:04 pm

sej verjetno bo zdej babi prišlo v glavo, da bo mogla delat če bo kej hotla met,
tko da verjetno se bo obrnila, je pa tud varianta da si najde kakega drugega,
ki je očkov sinček in jo bo sponzoriral... :roll:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr maj 26, 2004 1:13 pm

Slike ne bom dajal gor, ker pol bo folk noru, pa bo nonstop težil nej cifro zrihtam, pa se bo spet najdu en k jo bo sponzoriral - rajš bomo tko pustil, da bo sama mogla do česa prit, se bo več naučila.

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr maj 26, 2004 1:15 pm

Ke je iz tako glupe familje al kaj?

-EC-
Stalni uporabnik

Kraj: 1231

Napisal/-a -EC- Sr maj 26, 2004 1:19 pm

swiftrider je napisal/-a: skor usak dan se skregam s punco in čist blesav sm že od njenga sekiranja, nenazadne bere forum in mi mori če napišem komentar na kako bolj delikatno zadevo in tud za tole mi bo preveč utrujala, ne vem če se mi splača stisnt pošlji... :evil:

Vse to bi lahko bile tudi moje besede, pa si me prehitu pa ti prej napisu. Točno isto se dogaja men. Nevem kaj bi sploh naredu :roll:
Ko se jaz kregam z njo se tudi po 2 uri kregam, na koncu sm pa čist zmeden, zamorjen,... in še dost kolegov sm zgubu zarad tega.

swiftrider morva it enkrat skupi na :pivo , pa še oba sva iz Črnuč.

nebivedu vse časti ti! Ko bova z swiftrider-jom frej bomo pa skup vn hodil :wink:

-EC-
Stalni uporabnik

Kraj: 1231

Napisal/-a -EC- Sr maj 26, 2004 1:22 pm

Še tole bi napisu:

Morš pa zlo rad met otroka :bow

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Sr maj 26, 2004 1:23 pm

ej SVAKA TI CAST!!! mors met full poguma da kej takega naredis!! dobro je to, da se ti gre tok za otroke in da se ti NE j**e zanje!! sej bo vrjetno kmalu dojela kaj je zgubilo, ko bo mogla delat da bo dnar pr bajt, pa pol se za otroke vse poskrbet!!! Ti pa zdej uzivej pa se za vsa ta leta nazaj k si trpel z njo!! PA PO PAMET!!!! :hi

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Sr maj 26, 2004 3:39 pm

sicer se bote vrjetn smejal (zato to tud objavljam) - pr men je vse skup trajal le 5 mescev, in tud se nisma kej kregala, ampak mi enostavno ni blo vec - tukaj je nacin, na katerega sva sla z bivso punco narazen :vc :

http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=4124&st=300

edited: RegY, prosim da prvega posta na 25. strani ne komentiras... :vc :P ;)
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov