Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Do kdaj še počitnice na Hrvaškem?

Napisal/-a Tomaz40 Če jun 10, 2004 8:41 am

nebivedu je napisal/-a:
Tilen je napisal/-a:Pravkar sem naletel na tale javni poziv:
"Tko su Slovenija i Slovenci puno njih ne shvaca. Ne shvacaju niti nakon sto su onako tipicno slovenski pokrali novce hrvatskih stedisa u LJB...

Jst bi na tole odgovoril. Skoraj ves denar, ki naj bi ga takratna stara ljubljanska banka "kao" pobrala hrvaškim varčevalcem, je bil pobran s strani hrvaške vlade za nakup orožja, ostalo, je bilo pa pokradeno iz poslovalnic, ko se je začela vojna pri njih, tko da nej jim kr njihova vlada vrne denar, ki jim ga je pokradla.

Sicer nisem zihr ampak mislim da je šel tisti denar v Beograd, še zmer pa po moje banka ni nič dolžna tem varčevalcem, tko da se popolnoma strinjam
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jun 10, 2004 8:55 am

Devizne rezerve so res bile v beogradu, kar se pa domačega denarja tiče, je bil pa v njihiovih poslovalnicah in v matični banki v zagrebu.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če jun 10, 2004 9:14 am

lahko nekdo da direktni link do tega "članka" ?

bi še jaz kaki mastni comment dal zraven :D
Slika

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Če jun 10, 2004 9:19 am

jz grem zih na hrvaško, že zarad nostalgije :) že od mojga 3.leta smo z familijo hodil na otok pag. Letos pa bom šu najbrž kam nižje.
EJ6

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Če jun 10, 2004 9:25 am

.::GTR::. je napisal/-a:
bravura je napisal/-a:Navadna provokacija kakšnega idiota... škoda komentirat.... :(

to maš pa tut prov Slika

Točn tako.

Me zanima kaj si hrvati mislijo ko poslušajo govore idiotskega prepitega in zakononeupoštevajočega, predvsem pa glasnega Zmago Jelinčiča. (plemenit ni in nikoli tudi ne bo)

Zarad enga seljaka se glih ni pametno odreči morja. Jst sm do zdej slišal večinoma izjave v stilu: "Slovenci su nam najbolji gosti". Take izjavo je podal bivši minister za turizem.

P.S. Kar nekaj nas je na forumu, ki nismo slovenske krvi, tko da ni treba vseh v isti koš devat, ker bo politika vedno delalala v prid sebe in ne naroda, ki jo je izvolil.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
svarci
Novinec

Napisal/-a svarci Če jun 10, 2004 10:13 am

No, pa še en nasvet:

Če bo letos spet kdo kaj govoru čez slovence na hrvaški obali, mu zabrusite da je tipčku na Severininih posnetkih ime Janez. :twisted:

Uporabniški avatar
20v
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a 20v Če jun 10, 2004 11:07 am

Me zanima kaj si folk misli, ko posluša komentarje idiotskega, predvsem pa glasnega JohnyR-ja! Izjava bivšega ministra za turizem "Slovenci su nam najbolji gosti", ne pove nič :!: . Pove samo to, da nosimo dol dosti dnarja, zraven tega pa se pustimo še fajn zajebavat. :x

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Napisal/-a JohnyR Če jun 10, 2004 11:19 am

20v je napisal/-a:
JohnyR je napisal/-a:Me zanima kaj si folk misli, ko posluša komentarje idiotskega, predvsem pa glasnega JohnyR-ja! Izjava bivšega ministra za turizem "Slovenci su nam najbolji gosti"

, ne pove nič :!: . Pove samo to, da nosimo dol dosti dnarja, zraven tega pa se pustimo še fajn zajebavat. :x

Men se bolj zdi da se zarad parih cepcev v politiki celi narodi med sabo ne marajo.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jun 10, 2004 12:41 pm

JohnyR je napisal/-a:
20v je napisal/-a:
JohnyR je napisal/-a:Me zanima kaj si folk misli, ko posluša komentarje idiotskega, predvsem pa glasnega JohnyR-ja! Izjava bivšega ministra za turizem "Slovenci su nam najbolji gosti"

, ne pove nič :!: . Pove samo to, da nosimo dol dosti dnarja, zraven tega pa se pustimo še fajn zajebavat. :x

Men se bolj zdi da se zarad parih cepcev v politiki celi narodi med sabo ne marajo.

Točno tako.

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Če jun 10, 2004 1:00 pm

Kukr koli ze, hrvaska me letos ne bo vidla - ce ne druzga ze sam zto k sos prejel zakon, da mors met sabo po tamalem 100 € na osebo za dan bivanja ce hocs na dopust h njim... Prou otepajo se nas. Sploh pa.. .Mah kaj bi se sekeru...

Tist post sm poslou vsem v hotmailovem imeniku, narod pa nej dela svoje dalje. Ce ns hrvati ne morjo vidt (tko k je ta napisu) sm cist za to, d ns ne) Sam naj ns pol ne klicejo nazaj. Sploh je Bolgarija cenejsa in lepsa :).
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Če jun 10, 2004 1:14 pm

JohnyR je napisal/-a:
20v je napisal/-a:

Končno je negdo napisal resnico; pa vendar že nekajkrat sem se pogovarjal z kakim poslancem ki je bil v "teamu" ljudi ki se pogovarjajo z hrvaško stranjo glede kakih sporov itd. A veste kaj so rekli? -Sploh ni res da se ne maramo, po koncu sestankov gremo vedno na dobro kosilo oz. večerjo in se družimo kot najboljši prijatelji - eto!
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Napisal/-a JohnyR Če jun 10, 2004 1:33 pm

Misak je napisal/-a:zto k sos prejel zakon, da mors met sabo po tamalem 100 € na osebo za dan bivanja ce hocs na dopust h njim... Prou otepajo se nas.

Predvidevam da Jelinčiču in pokojnem Krambergerju vse verjameš, pa še v conspiracije povrh vsega.

Lahk ti sam rečem da si cepec (da ne bom grdo govoril). Ka ti bo policaj na meji denarnico pa žepe obrnu, da bo vidu če maš denar. :/:o:/

Verjetno bojo na meji postavl GNAR DETEKTOR 2000, ki bo piskal vsekem, ki nima 100 EUR. Ka ti mogoče še nisi slišu za bankomate. Imajo jih tudi na hrvaškem, pa še bolj se splača dol direkt dvignt, kot pa pr nas v menjalnico hodit.

Še enkrat CEPEC. Prst dej na čelo pa mal razmisl.

pišuka ej, da mi take izjave živc dvignejo.

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Kraj: BEVERLY HILLS (KROPA)

Napisal/-a gape Če jun 10, 2004 1:46 pm

ma grejo nej nekam ej!k da jim bom jst kej hotu k bom šu dol na morje recmo!
zej jim gre najbl u no tole z EU!kar neki!itak bi se pa za vsako malenkost pričkal!
kukr da je vse njihov pa ne vem kva!
ko jih j****!

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Če jun 10, 2004 2:02 pm

JohnyR je napisal/-a: Predvidevam da Jelinčiču in pokojnem Krambergerju vse verjameš, pa še v conspiracije povrh vsega.

Lahk ti sam rečem da si cepec (da ne bom grdo govoril). Ka ti bo policaj na meji denarnico pa žepe obrnu, da bo vidu če maš denar. :/:o:/

Verjetno bojo na meji postavl GNAR DETEKTOR 2000, ki bo piskal vsekem, ki nima 100 EUR. Ka ti mogoče še nisi slišu za bankomate. Imajo jih tudi na hrvaškem, pa še bolj se splača dol direkt dvignt, kot pa pr nas v menjalnico hodit.

Še enkrat CEPEC. Prst dej na čelo pa mal razmisl.

pišuka ej, da mi take izjave živc dvignejo.

No men grejo pa take izjave na zivce... Ne vrjamem nicemur kar ni uradno objavljeno!

Zdej si pa vzem v roke casopis dnevnik z dne 24-28.5 pa vsazga posebi prelisti pa bos vidu, da ti to prav lepo pise in sicer na zadnji strani. Moja izjava je preverjena. In pa ja, ima vso pravico da ti zatezi oz. te celo obrne nazaj. In ce je to kksn tak, k razmisla tko k mulo s tistim postom, mu nc ne mors kukr d se obrnes nazaj. Za sabo ima pac tak zakon.

Se kej, al sm zdj ze cepec deluxe? Beesgetz :wink:
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Tweety
Novinec

Kraj: Ivančna gorica

Napisal/-a Tweety Če jun 10, 2004 2:19 pm

V čem je sploh problem. Prej so zahtevali 180€ / dan / osebo, zdaj pa ko so to vsoto znižali na 100€ / dan / osebo, se pravi, da so šli na bolje, pa se vsi razburjate.

Ne zagovarjam Hrvaške, vendar se mi zdi čudno, da ste za tole izvedeli šele sedaj, ko so o tem poročali po TV. A potujete po tej krogli brez, da bi se vsaj malce pozanimali, kaj kakšna država zahteva od vas.

Razburjate se v tri krasne, saj imajo skoraj vse države na tem svetu podobne zahteve. Lahko bi rekli, da je imela Hrvaška pred to uredbo še slabše pogoje kot sedaj. Torej dejansko kritizirate izboljšavo in ne poslabšanje.

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Re: Do kdaj še počitnice na Hrvaškem?

Napisal/-a eXtreme Če jun 10, 2004 2:24 pm

Tilen je napisal/-a:Kar se pa tiče naših konjičkov, pa lepo prosim pazte, kje jih puščate. Kradejo k srake, zdej se bodo pa še zgleda izživljal nad našimi avti, po moje še posebej nad upedenanimi, k so nam itak vsega fovš. Matr me kr mal pr src stisne...

Sem izkusil to zadnjic v Zagrebu na dragu day-u... prtljažna vrata ter desni bok podrsan s ključem... In vse kar je si lahko samo jezen... nimas koga da bi ga prefukov... Tak da so se mi pošteno zamerli. :x

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če jun 10, 2004 2:36 pm

Tweety je napisal/-a:V čem je sploh problem. Prej so zahtevali 180€ / dan / osebo, zdaj pa ko so to vsoto znižali na 100€ / dan / osebo, se pravi, da so šli na bolje, pa se vsi razburjate.

Ne zagovarjam Hrvaške, vendar se mi zdi čudno, da ste za tole izvedeli šele sedaj, ko so o tem poročali po TV. A potujete po tej krogli brez, da bi se vsaj malce pozanimali, kaj kakšna država zahteva od vas.

Razburjate se v tri krasne, saj imajo skoraj vse države na tem svetu podobne zahteve. Lahko bi rekli, da je imela Hrvaška pred to uredbo še slabše pogoje kot sedaj. Torej dejansko kritizirate izboljšavo in ne poslabšanje.

na bolje? vsak more meti za obisk hrvaške min. 23000 sit sabo? 50000 jaz pa punca ne zapraviva v 5 dneh na hrvaškem med dopustom... več kot občasnega sladoleda in ležalnikov jim itak ne plačam... in zato morem met 200€ sabo da mi jih bo lahko vsak na plaži spizdil ko bo skoraj ziher da mam tolko sabo če sem čez mejo prišel...

bedarija!!!

sem pa zato že prej zvedel ampak še nisem šel probat čez mejo... in resnično da mi reče: pokaži mi 25k oz. 100€ na osebo mu lepo reče: g*** se v 3 pm ti pa tvoja lepa naša in grem raj h nam v mlakužo se namakat!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jun 10, 2004 2:59 pm

Vse skup je bedarija. Jst hodm čez mejo tut s 100 tolarji u žepu, pa polnim tankom, pa mi še noben ni reku, da naj mu pokažem, kok mam dnara s sabo. To je bl za une k so po štirje mulci v avtu, pa jih mal prestrašjo.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če jun 10, 2004 3:02 pm

nebivedu je napisal/-a:Vse skup je bedarija. Jst hodm čez mejo tut s 100 tolarji u žepu, pa polnim tankom, pa mi še noben ni reku, da naj mu pokažem, kok mam dnara s sabo. To je bl za une k so po štirje mulci v avtu, pa jih mal prestrašjo.

hehe točno to čaka mene :wink:
kaj bom naredil v takem primeru sem pa tudi že napisal :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jun 10, 2004 3:09 pm

Pa še nekaj tukaj nismo nek nacionalistični krožek in prosim za prenehanje s podžiganjem krega med nami in hrvati - povsod se najdejo cvetke, ki težijo in povsod so dobri ljudje, s katerimi se lahko vredu pogovoriš in imaš miren dopust.

Sam sem prehodil vsako vas od ankarana do rijeke, pa nikjer nisem naletu na težaka, ki bi mi težil, ker sem slovenc. Spomnim se dogodkov v krajih takoj za mejo, ko so hrvatje "kao" razbijal motorje slovencem in nevem kaj. Bil sem tam in pil sem s hrvati skupaj, ko sta uletela slovenska jebača na motorjih in začela šlatat pa pecat žensko od enega od teh hrvatov. Tip jima je lepo razložu, da nej se umirita, pa ker se nista, je pa padal po njima in po motorjih - pol je blo pa u novicah "HRVATJE U ISTRI UNIČUJEJO SLOVENSKE MOTORJE". tipa sta si bila čist sama kriva.

Večkrat ko sem na meji z mojim avtom(nekateri vedo kakšen zgleda), pa se cariniki sam smejejo pa se pogovarjamo in še nikoli mi ni noben zatežil, da nej grem nazaj, pa tut noben mi ni zatežil, kok denarja imam s sabo - to so natolcevanja. Res pa je da zahtevajo pozimi mal več opreme kot naši -> lopatka, vrv in vrečka peska ter deka za pokrit, če kje ostaneš so obvezni, s tem, da imaš lahko tudi pozimi letne gume in tega ne nadzirajo.

BREZ PODŽIGANJA SOVRAŠTVA!!!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov