Pugi je napisal/-a:Ma dej zame je vsak ki tole jemlje butnen in bolan v glavo.
Pismo a hocte, da bi butal - pridte k men, se bo ze nasla stanga, pa bo butal![]()
Vse ok, sam zakaj mamo mi rubriko NIMA VEZE Z AVTOMOBILIZMOM?!?!??!
Ce nebi bla tole obcutljiva tema, bi jo brisal. Tako gre pa v ....
Se enkrat - od 1 al pa od 26 tabletk - isti falus. Treba ji je blo. Pismo vsak dan se ljudje borijo za svoj zdravje na onkoloskem institutu al pa se kje, piz.da vsak dan vids koga nedolznega umirat, kle mas pa folk ki si na cisto unicuje zdravje in reskira celo smrt. Mah a ni skoda tele deklice...![]()
lp
red_mamba je napisal/-a:Pr amfetaminih je jeba to, da začnejo delat šele čez približno pol ure. In pol folk med temi pol urami golta tabletke ker jim kao "ne prime". Pol te pa pokople k udari k strela. Sam k to folk ne ve, v šolah bi mogli to prej naučit. Se vsaj nebi take stvari dogajale.
lisko je napisal/-a:ZAKAJ?
Tega nem nikol kapiral.
Sam tud nisem star pa tud pameten ne (22 sem star).Ampak nikoli ampak res nikoli nem razumel te mladine al pa mojih vrstnikov. PA KOJI TI JE falus DA GREŠ NA NEK PARTY PA SE TAM ZDROGIRAAŠ![]()
![]()
vse dlake mi grejo pokonc ko se spomnim tega....da morš it na nek party pa se zafiksat do konca. Ma dej to mi je tok EH ZA KOZLAT VSE BI TEPU!!!
SIcer ne hodim po partyjih ravn iz tega razloga pa še kaj se najde.
AMPAK NAJ MI EN POVE ZAKAJ MORA BIT DROGA POLEG??????
A ni bolš it nekam u diskač (al pa na party) spit 2-3 piva pa se met lepo? se zabavat spoznavat folk..... pičke..... fukat ko pr norcih.... a ni bolš to kot pa neki ex pa uks pa ŽBLJ pa ne vem kaj še vse?
U življenju še nisem probal kake droge (niti travce ne) in mi je najlepše tko, oki cigareti pa alko po meri ampak to je pa tud vse. RES RABM EX DA SE BOM MEL LEPO??????FINO?????? DA BOM FRAJER? DA BOJO ME LAHK POL POKOPALI????
slišim kaj o drogi..... al pa da kak moj kolega to nardi..... MA UBIJEM GA bi vsaj zaj vedu zakaj je mrtev ne pa da je podlegel neki substanci za katero je mogu še plačat..... če se hoče keri ubit naj reče ga kr povozim!!!
Jao nisem se mogu zadržat sam tole me res dvigen.
ŠE ENKRAT:
JE TREBA TEGA?????????
red_mamba je napisal/-a:Pr amfetaminih je jeba to, da začnejo delat šele čez približno pol ure. In pol folk med temi pol urami golta tabletke ker jim kao "ne prime". Pol te pa pokople k udari k strela. Sam k to folk ne ve, v šolah bi mogli to prej naučit. Se vsaj nebi take stvari dogajale.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov