kein problem

Mare9mm je napisal/-a:JOYride je napisal/-a:Ce si ful zjeban se je kul ustaut pa zaspat za 10 min - temu recejo Power Sleep, in dejansko pomaga...![]()
Še enkrat močno, močno odsvetujem... Power sleep my ass. Ko boš čist zmatran po desetih minutah spanja ne boš mel noben power, sam air bag za vratom, pa krvav ksiht z izrazom "Eeeeeeeeeee, what happened???". Ajd mogoče če se nazaj grede ustavš na Jesenicah, pa zaspiš 10 minut, pa se pol do Lublane še peleš, da boš mel kao power... drugač pa - don't buy it. To ne deluje.
Mare9mm je napisal/-a::D Dobrodošel nazaj, Safi, in to v enem kosu! A pol maš zdej enga M3 naprodaj al zakaj se ti je tole splačal?
SaleXIII. je napisal/-a:Obstaja se ena ekstremna varianta drgac - spijes kavo z redbulom (zlijes red bull kr not), sam mors na eks spit k drgac ti rata eno sranje v salci. Pa zadeva ful pomaga (se meni celo, pa pogosto pijem redbull)
andrej777 je napisal/-a:Mojmu sosedu je ena punca na fešti skuhala kofe z kakakolo. Namesto vode je dalo kokakolo notr. Na fešto je pršu po 16 urnem šihtu čist uničen je reku da ko je tist požru je bil do jutra ko raketa. Jz še nisem probal zanimam me pa res če to tako prime.
maky je napisal/-a:cela pot (vsaj zame dobro opisana) bi bila sledeča:
Tržič-Hamburg (1.200 km) vozu 11 ur pa pol s tremi postankami vred.
Po Avstriji nism podil ker majo omejitve, po Nemčiji pa kr skoz med 160-180 km/h...
Prišel gor ob 3h zjutrej, za 5 ur zaspal, ob 8h vstal in šel po opravkih
Do 15 h štart nazaj iz Hamburga, prišel ob 6h zjutrej domov, sam se vmes vstavil 3x nazadnje tudi za 2 uri in pol zaspal (enostavno ni šlo-ni blo za riskirat).
mogoče še kaki komentar o cestninah,porabi, gužvi,obvozih,itd...
ostalo klobasanje pred tem in po temu pa![]()
![]()
jah meni osebno ne paše ravno v opis poti (ne izleta poti)
darwin je napisal/-a:SaleXIII. je napisal/-a:Obstaja se ena ekstremna varianta drgac - spijes kavo z redbulom (zlijes red bull kr not), sam mors na eks spit k drgac ti rata eno sranje v salci. Pa zadeva ful pomaga (se meni celo, pa pogosto pijem redbull)andrej777 je napisal/-a:Mojmu sosedu je ena punca na fešti skuhala kofe z kakakolo. Namesto vode je dalo kokakolo notr. Na fešto je pršu po 16 urnem šihtu čist uničen je reku da ko je tist požru je bil do jutra ko raketa. Jz še nisem probal zanimam me pa res če to tako prime.
Sam sliš se pa ogabn.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov