Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Verjames v NLP-je?

Da, bilo bi nelogicno da smo sami v vesolju.
56
71%
Ne, za zivljenje mora biti izpolnjeno prevec pogojev
5
6%
Briga me!
6
8%
Sem Metor Trobec :)
12
15%

Skupaj glasov : 79

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Pe jul 16, 2004 1:39 pm

zupi13 je napisal/-a:po zadnjih raziskavah so te kvadre ulival iz peska, vode in neki cementu podobnega..............(vir: discovery ch.)

Zanimivost:

Rimljani so v svojem času (ko se je gradil Kolosej) delali stavbe iz kamna in betona. Dandanes nihče ne zna narediti tako kvaliteten beton kot takrat. Nekaj časa ga celo niso znali delati. Beton iz katerega je narejen Kolosej, je zdržal že 2000 let in je še vedno trden, kar pa z današnjimi betoni ni mogoče.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jul 16, 2004 1:42 pm

Piramide so gradil privatniki, pa plačani so bili za to, rimljanom pa sužnji.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Pe jul 16, 2004 2:53 pm

Kakšne bolne na forumu:

Posilil me je vesolc:
Napisal: Matevz Uplaznik at 03 Apr 2003 12:58:44:

Pred dvemi dnevu sem bil na travniku ko me je naenkrat obsijala bela svetloba iz svetlobe je prisel mali moz z zelo veliko batino. in mi je poriu luleka v rit. upirat se nisem mogu ker me je nekaj omrtvicilo.Potem me je tri ure fuku u rit da sem sel potem na sivanje. Prisilil me je da mu ga fafam. Vsi pisite na 031836972

Klikn,če ne verjameš

Pa še so:

Napisal: aburuđanević karađorđević at 04 Dec 2002 16:34:34:

ena k****a mi prleti ob 22 me naskoč mi ga porine u dupe.pasalo je ku p*****a.
kasneje so odleteli in mi pustili falus u dupi.
TO JE BIL NLP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a KMX Pe jul 16, 2004 3:07 pm

tolk v piramidah (kr nevrjamem da vsi veste)
svak kamniti blok je 100% vodoravn in vsak zgotnji kamniti blok je točno na polovici spodnjega in do milimetra natančno pravokoten (vir Discovery ch.)
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe jul 16, 2004 3:15 pm

FAck uceraj smo se kregali z nezemljani so mi kr zastavo hotli odpelat :twisted: :lol: :lol: :lol:
Prasci :EE

No skratka nekaj zihr se je, v vesolju zihr nismo edini :wink:
Nekaj je v tem :P

Uporabniški avatar
SuprMisek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a SuprMisek Pe jul 16, 2004 4:16 pm

Tist na posnetku je hitra posta ne pa nlp to je nov nacin dostavljanja :P

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Pe jul 16, 2004 5:22 pm

JohnyR je napisal/-a:Zanimivost:

Rimljani so v svojem času (ko se je gradil Kolosej) delali stavbe iz kamna in betona. Dandanes nihče ne zna narediti tako kvaliteten beton kot takrat. Nekaj časa ga celo niso znali delati. Beton iz katerega je narejen Kolosej, je zdržal že 2000 let in je še vedno trden, kar pa z današnjimi betoni ni mogoče.

kolosej je baje bil zgrajen iz blokov travertina in marmorja, skup so jih drzale pa kovinske kovice... ker so jih dost pokradl, so jih moral kasnej zamenjat z malto. betone so pomoje uporablal kvecjemu za kaksen estrih pa podobne pizdarije, ni bil pa iz njega narejen cel kolosej :wink:

@KMX: piramide so vse obrnjene v isto stran neba, najvecje odstopanje v kotu je pa baje 4" (sekunde). hudi geodeti so to zakolicili :twisted: :twisted:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Pe jul 16, 2004 5:29 pm

zupi13 je napisal/-a:kaj pa bermudski trikotnik???

tam nekje je baje izvor metana... ce ga pride na povrsje dovolj, lahko potone ladja - zaradi manjse gostote vode. ce pride v zrak, bi lahko eventualno ob stiku z vroco povrsino motorja aviona ta eksplodiral :wink:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Pe jul 16, 2004 8:47 pm

Courage™ je napisal/-a:BWAHAHAHAHAHAHAHAHAH :)
Kaj storiti, če pristane NLP blizu vas?

4.
Če je le možno, si zapomnite (zapišite) čas in fotografirajte.Zapomnite si obliko in velikost plovila; za primerjavo velikosti lahko uporabite objekte v bližini.

...če je le možno, zapišite registrsko številko vozila/plovila...
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu So jul 17, 2004 8:29 am

HeP][MeN je napisal/-a:

tam nekje je baje izvor metana... ce ga pride na povrsje dovolj, lahko potone ladja - zaradi manjse gostote vode. ce pride v zrak, bi lahko eventualno ob stiku z vroco povrsino motorja aviona ta eksplodiral :wink:

Tam je tudi veliko podzemnih jezer s sladko vodo. Ko se dno morja vdre in pride sladka voda na površje, potone tudi največja ladja za v morje zelo hitro, ker ni narejena za sladko vodo. Ker pa jo potegne v luknjo, ki je ostala od sladkega jezera je ni mogoče zaznati z radarjem, ker je okoli zemlja in skale ki odbijajo signal.
Zaradi tega se tam najhitreje na zemlji dogaja spreminjanje površje zemlje pod morjem - med enim testom so opazili da se je dno morja znižalo za celih 1800 metrov v enei noči.
Old subarus never die, they just get faster!

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So jul 17, 2004 11:56 am

Mater Nebivedu ampak ti si prava zakladnica znanja. :shock:
Verjamem v NLPje. Konec koncev je vesolje neskončno veliko in a se sploh zavedate kakšna potrata prostora je, da smo edina živa bitja le zemljani. :roll:
Egipt: Če še ne veste so piramide postavljene tako prekleto natančno, da bi se še dandanes pošteno (z novimi tehnologijami) namatrali, da bi jim uspelo. In tudi to je res, da so poznali že elektriko. V to pričajo tudi heiroglifi na katerih je polno zadev ki predstavljajo nič drugega kot električne elemente.
Skratka ogromno je dokazov, ki govorijo v naprednost izumrlih civilizacij. Problem so le znanstveniki ki tega nočejo sprejeti in raje zatajijo kot, da bi dali v javnost.
Kako si pa vi predstavljate, da so gradili piramide, kipe na Velikonočnem otoku, ogromno podzemnih mest (eno izmed teh je ziher Atlantida). In Nebivedu se strinjam z tistim o epu o Gilgamešu. Je preveč podrobno napisano. Samo kaj ko znanstveniki vse takoj označijo za "bujno domišljijo" ali pa "verske zadeve" (vsaka soba ki ji ne vejo pomena je kar svečišče :roll: ). BTW: ti ziher poznaš Mohoriča? :D

Skratka velike civilizacije so obstajale že ohoho pred našim štetjem in vse so prej ali slej propadle. Tudi tale bo. Samo poglejte kam gremo. Vojne, uničevanje narave, in na koncu spet kakšna ledena doba.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

SEVERcek
Novinec

Kraj: Prelepa Bistrica

Re: Verjames v NLP?

Napisal/-a SEVERcek So jul 17, 2004 12:09 pm

Misak je napisal/-a:Mogoce vas tole preprica...

http://www.lamermelculo.com/video.php?id=899 :shock:

Baje edn bolsih posnetkov nlp-ja...

To Bin Ladn ko je zgreso WTC :P
Can`t find your cat?
Look under my wheels!

Uporabniški avatar
ThugBoy
Stalni uporabnik

Kraj: Morje

Napisal/-a ThugBoy Ne jul 18, 2004 10:09 pm

SEVERcek je napisal/-a:

:cry :cry :cry
Even When They Kill Me They Can't Never Take A Game From Young G

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Ne jul 18, 2004 10:38 pm

SEVERcek je napisal/-a:

Bin Laden je nezemljan? :shock: :shock:
Slika
Clan Renault kluba Slovenija

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jul 18, 2004 10:47 pm

Hja...jz sm bol znanstven tip...torej verjamem da so blo egipčani dobri inženirji and so on...NLP-ji...to pa mogoče...the truth is out there....goverment denies knowledge...al kako že gre pri X-files... :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger Po jul 19, 2004 2:18 am

Ok par osebkov je tlele mal preveč prepričanih v teorijo zarote z nezemljani. No ja kakor se komu zdi ampak do zdaj so še za vsako stvarnašli logično in razumno ter predvsem zemljsko razlago. Glede čudežov videnj ipd. stvari, to si laho vsak razlaga po svoje, nekateri najprej pomislijo na nlp ko vidijo premikajočo svetlobo na nočnem nebu drugi pomislimo na letalo. Res je da so bile nekatere starodavne civilizacije zelo napredne ampak tega nikakor ni mogoče pripisati izvenzemeljkim oz. kateri koli drugi civilizaciji kot njim samim. Pred 1000-imi leti so resda odkrili že usega in svašta ampak z propadom civilizacije se je izgubil ves napredek in ljudje so morali začeti ponovno iz nič. Če bi bila takrat prisotna kakršna koli civilizacija bi bili pomoje danes vidni kakšni zapisi oz. kakršnikoli dokazi.

In glede dalnogleda in el. luči samo :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: ja no ok bom raj tiho
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Po jul 19, 2004 2:42 am

nezemljani po moje so...ce so pa tut nlp-ji.. najbrs so.. ce so bl napredni se po vesolju furajo tko kt se mi z avti po cesti :D :D
drgac pa k sm biu jst v egiptu je en hieroglif zelo zelo spominjal na helikopter. baje je cela tista stena govorila o tem.. seveda pa je lahko to sam cloveska domisljija.. :)
lp

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po jul 19, 2004 6:51 am

nebivedu je napisal/-a:
HeP][MeN je napisal/-a:

Tam je tudi veliko podzemnih jezer s sladko vodo. Ko se dno morja vdre in pride sladka voda na površje, potone tudi največja ladja za v morje zelo hitro, ker ni narejena za sladko vodo. Ker pa jo potegne v luknjo, ki je ostala od sladkega jezera je ni mogoče zaznati z radarjem, ker je okoli zemlja in skale ki odbijajo signal.
Zaradi tega se tam najhitreje na zemlji dogaja spreminjanje površje zemlje pod morjem - med enim testom so opazili da se je dno morja znižalo za celih 1800 metrov v enei noči.
:o :shock: :bere
Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Po jul 19, 2004 3:14 pm

pišuka mate eni tle prevec cajta :lol: matr se grete ukvarjat s tem a so nezemljani al jih ni itk da so in pika ZAKLENJENO :lol: :lol: :lol:

nebivedu svaka cast na tolksnm znanju vsega res rulas sceno :)

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit Po jul 19, 2004 3:21 pm

pol bomo pa pedenal nlp-je pa se z njimi ganjal po vesolju!!! :-P :-P :twisted: 8)
zamislite si neonke na letečem krožniku!! :twisted:
ET go race!! :twisted: :twisted:
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov