Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne avg 15, 2004 11:04 am

firestorm je napisal/-a:mi smo v O.Š. dali 21 majic vsak okrog 4k

LP firestorm :hi

Bomo vidl kako se bomo zmenil, sm pa 100% da majca več kot 3000 SIT ne mora bit, z vsem skupej! S tem da so majce top kvalitete in ne neko lahko in tenko sranje.

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Ne avg 15, 2004 11:15 am

mi smo imeli Fruit Of The Loom majce pa smo dali okrog 4k, kot sem ze povedal, saj bi dali majn ce bi nas vec bilo, ampak nas je bilo le 21, tukaj ce bo nas pa okrog 100-150 pa majca nebi smela bit vec kot 3k

LP firestorm

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Ne avg 15, 2004 11:18 am

zame L :hi pa pomojem bi blo najbolš da je kakšna črna al pa modra podlaga pa da piše spredaj nekaj pa še na hrbtu mogoče internetni naslov, da je odzadaj.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Ne avg 15, 2004 11:32 am

jest bi vzel dve velikosti M (črno in rdečo) :-P
Zadnjič spremenil ASenna, dne Če avg 19, 2004 11:00 am, skupaj popravljeno 2 krat.
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik Ne avg 15, 2004 11:35 am

jest bi pa mel M oz L odvisn od velikosti :P
alpa kr dve bom mel 20 konov vec :shock: (joke)

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Ne avg 15, 2004 11:41 am

ko sem sam rihtal majice mi je ice na PM napisal naj počakam oz ustavim projekt ker bo on zrihtal majice! torej se je projekt ustavil iz njega pa ni bilo nič toliko o tistem projektu ki je bil že tik pred koncem a je ice zamrznil projekt!

P.S.: n arazpolago je bilo najmanj 6 barv takrat in tudi več različnih barv napisov!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne avg 15, 2004 11:47 am

evo še link do tistega projekta: http://avtomobilizem.com/forum/viewtopi ... ce&start=0

poglejte si število zainteresiranih!!!

takrat me je pa minilo do vsega ko potem ni bilo nič iz tega kar je ice obljubil. sam pa se pogajal za barve, popuste,.... tak d asem že lepi popust dobil za majice pa še barv so nam potem več obljubili pa kvalitetne majice in tisk, pol pa nič iz tega

ko bost etako daleč pa če bodo nicki gor naročam 3 majice XL ali pa XXl odvisno od velikost.

dajte narest etstne majice da se vidijo velikost ker niso vsi M-i ali XL-i enaki. - kot nasvet
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne avg 15, 2004 11:55 am

Vem kaj se je takrat dogajalo in vem da je Ice reku da naj se mal zabremza zadeva. Pa s kom ste se menil tut...

Sm je propadlo, upam da bo ta ratal. Jst sm reku človeku naj mi use prštima (majice bi kupu pr enmu, tisk pa pr drugmu naredu...).

Kr se tiče testnih majic, bo to bolj težko narest, kr čist vsak na forumu pa tut ne bo mogu probat, al mu je prav M ali L. So pa majice velikosti S, M, XL, XXL.

Za barve bomo še vidl, bi blo pa fajn če bi blo več barv majc, to se strinjam. Sm pol da bi blo še več barv tiska, bo spet dražje... Mogoče bela in črna, ke gre k večini barv.

Jutr pa več informacij o vsem skupej.

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne avg 15, 2004 12:01 pm

JA MOREŠ VDETI KATERE FIRME SO MAJICE OZ SI POSKUSI TVOJO CIFRO KO JO IMAŠ VEDNO PŠA ČE TI BO PRAV POTEM JE OK ČE TI BO TESNA REČI DA SO MALO MANJŠE CIFRE IN DA SI NAJ VSAK VEČJO NAROČI TO SEM MISLIL Z TESTNO MAJICO. NI ŠANS DA BI SI JO VSAK POSKUSIL (se opravičujem za to pisavosem pol komaj videl pa se mi ni dalo vse še enkrat pisati)

dajte pa sitotisk,..pa v posebnem formatu more biti napis,...pa z ice-om se moreš dogovorit kako bo design blagoslovil in če dovoli sploh maš kaj delati. :)
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Ne avg 15, 2004 12:04 pm

Ej a lahk jst dam svojo majco, pa mi natisnejo isto kot vam, pa nick pa to, ker ni velikosti zame, bi pa mel to. :?: :D

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne avg 15, 2004 12:05 pm

daewoo_rugby je napisal/-a:Ej a lahk jst dam svojo majco, pa mi natisnejo isto kot vam, pa nick pa to, ker ni velikosti zame, bi pa mel to. :?: :D

dali ti bodo flumaster 8) :lol:
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Ne avg 15, 2004 12:07 pm

MGsax je napisal/-a:JA MOREŠ VDETI KATERE FIRME SO MAJICE OZ SI POSKUSI TVOJO CIFRO KO JO IMAŠ VEDNO PŠA ČE TI BO PRAV POTEM JE OK ČE TI BO TESNA REČI DA SO MALO MANJŠE CIFRE IN DA SI NAJ VSAK VEČJO NAROČI TO SEM MISLIL Z TESTNO MAJICO. NI ŠANS DA BI SI JO VSAK POSKUSIL (se opravičujem za to pisavosem pol komaj videl pa se mi ni dalo vse še enkrat pisati)

dajte pa sitotisk,..pa v posebnem formatu more biti napis,...pa z ice-om se moreš dogovorit kako bo design blagoslovil in če dovoli sploh maš kaj delati. :)

To se pa strinjam, da nam nebojo pol premale al prevelike al,.... Drugače pa meni tudi XL.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne avg 15, 2004 12:09 pm

XL zame.............L za punčko :)
aja mel jih bom ja :P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne avg 15, 2004 12:10 pm

Omelo je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:XL al pa velik L :wink:

Men bi bla všeč črna z belimi plameni :wink:
Pa od vsakega uporabnika nick :)

Lih to me zdej zanima... Pa ne moram tipa dobit. Kulk pride da je od vsazga nick gor. Upam da se jim do to sploh dalo delat. Jst računam nekje na 150 majic, cene pa so lahko od 1500 do 3000. Pr takem majhnem številu nezga velkega popusta ne bo. Če bi blo po moje, bi majca stala okol 2500 SIT, s tem da bi bil potem res zelo zelo kvaliteten material in bi jo lahko še vaši vnučki nosil :P

okoli 800 sit bela navadna majica z enobarvnim tiskom. exact design, roman ekart s.p.
je pa navadna bela majica, dvojni siv (se kar kvalitetna)

tisto vsak svoj nick, pa se da izdelat nalepke, pa si sam gor naredis. (kvaliteta bolj boga)
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne avg 15, 2004 12:10 pm

predlagam z aboljšo preglednost da se naročila potem pobirajo in barve ko bo projekt tako daleč da nebo potem isto kot prvi projekt.!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne avg 15, 2004 12:12 pm

Asterix je napisal/-a:
Omelo je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:XL al pa velik L :wink:

Men bi bla všeč črna z belimi plameni :wink:
Pa od vsakega uporabnika nick :)

Lih to me zdej zanima... Pa ne moram tipa dobit. Kulk pride da je od vsazga nick gor. Upam da se jim do to sploh dalo delat. Jst računam nekje na 150 majic, cene pa so lahko od 1500 do 3000. Pr takem majhnem številu nezga velkega popusta ne bo. Če bi blo po moje, bi majca stala okol 2500 SIT, s tem da bi bil potem res zelo zelo kvaliteten material in bi jo lahko še vaši vnučki nosil :P

okoli 800 sit bela navadna majica z enobarvnim tiskom. exact design, roman ekart s.p.
je pa navadna bela majica, dvojni siv (se kar kvalitetna)

tisto vsak svoj nick, pa se da izdelat nalepke, pa si sam gor naredis. (kvaliteta bolj boga)

kvaliteta majic se gleda v gramih! pa sitotisk mora bit vse napisano, ke rdrugače po sranje. še bolj ešivano samo veliki napisi ne zgledajo dobro nicki bi pa lepo prišli
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist Ne avg 15, 2004 12:14 pm

2X za fantke... v povprečju mi pa L lepo sede :D
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne avg 15, 2004 12:17 pm

omelo 3000 sit za majico?? kaj boš polo majice nabavil pa še te bi prišle ceneje. če bo po takih cenah je jaz en bom imel ker vem za kaki denar se da dobiti kvalitetn emajice pa tudi popusti se dobijo že od 100 majic dalje pa še za manj sem si izboril popuste,.....
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne avg 15, 2004 12:19 pm

tisti, ki bo mel to prek, bi mogo met seznam, za vsakega userja posebej. pa stevilo majic in velikost.
vsak dan bi se seznam dal na ogled na forum.
pocaka se kak teden, da narocijo vsi, ki mislijo, potem pa se gre narocit. sestejejo se vse velikosti po vrsti ter zenske in moske majice.

jaz sem jih dal delat 20, pa sem mel v enem dnevu, tak da v tednu dni bi moglo bit koncano.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Ne avg 15, 2004 12:22 pm

če bote res za stvra, se bom jst probu zment za mikice le coq sportif
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov