firestorm je napisal/-a:mi smo v O.Š. dali 21 majic vsak okrog 4k
LP firestorm
Bomo vidl kako se bomo zmenil, sm pa 100% da majca več kot 3000 SIT ne mora bit, z vsem skupej! S tem da so majce top kvalitete in ne neko lahko in tenko sranje.
MGsax je napisal/-a:JA MOREŠ VDETI KATERE FIRME SO MAJICE OZ SI POSKUSI TVOJO CIFRO KO JO IMAŠ VEDNO PŠA ČE TI BO PRAV POTEM JE OK ČE TI BO TESNA REČI DA SO MALO MANJŠE CIFRE IN DA SI NAJ VSAK VEČJO NAROČI TO SEM MISLIL Z TESTNO MAJICO. NI ŠANS DA BI SI JO VSAK POSKUSIL (se opravičujem za to pisavosem pol komaj videl pa se mi ni dalo vse še enkrat pisati)
dajte pa sitotisk,..pa v posebnem formatu more biti napis,...pa z ice-om se moreš dogovorit kako bo design blagoslovil in če dovoli sploh maš kaj delati.
Omelo je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:XL al pa velik L![]()
Men bi bla všeč črna z belimi plameni![]()
Pa od vsakega uporabnika nick
Lih to me zdej zanima... Pa ne moram tipa dobit. Kulk pride da je od vsazga nick gor. Upam da se jim do to sploh dalo delat. Jst računam nekje na 150 majic, cene pa so lahko od 1500 do 3000. Pr takem majhnem številu nezga velkega popusta ne bo. Če bi blo po moje, bi majca stala okol 2500 SIT, s tem da bi bil potem res zelo zelo kvaliteten material in bi jo lahko še vaši vnučki nosil :P
Asterix je napisal/-a:Omelo je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:XL al pa velik L![]()
Men bi bla všeč črna z belimi plameni![]()
Pa od vsakega uporabnika nick
Lih to me zdej zanima... Pa ne moram tipa dobit. Kulk pride da je od vsazga nick gor. Upam da se jim do to sploh dalo delat. Jst računam nekje na 150 majic, cene pa so lahko od 1500 do 3000. Pr takem majhnem številu nezga velkega popusta ne bo. Če bi blo po moje, bi majca stala okol 2500 SIT, s tem da bi bil potem res zelo zelo kvaliteten material in bi jo lahko še vaši vnučki nosil :P
okoli 800 sit bela navadna majica z enobarvnim tiskom. exact design, roman ekart s.p.
je pa navadna bela majica, dvojni siv (se kar kvalitetna)
tisto vsak svoj nick, pa se da izdelat nalepke, pa si sam gor naredis. (kvaliteta bolj boga)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov