Honda_fan je napisal/-a:debevec je dobil zlato trojnem polozaju ne pa v tem kar je blo vceraj
LP
Ja ja saj sem napisal, da ima se moznosti in da se mi lahko se oddolzi

LP
MaKo je napisal/-a:Honda_fan je napisal/-a:debevec je dobil zlato trojnem polozaju ne pa v tem kar je blo vceraj
LP
Ja ja saj sem napisal, da ima se moznosti in da se mi lahko se oddolziTrojni z MK je njegova disciplina ja!
LP
Slide je napisal/-a:My worst nightmare...Hrvati prvaki v rokometu
...ne mi zdaj z rasizmom, nacizmom itd, prosim!!! Ampak jebemo...njim pa ne prvoščim, tukaj je pa ena redkih prilik za foušijo da tud mene pokoplje
ops:
![]()
Upam da jih bomo ob naslednji priložnosti spet premagali!
LP
MIKIMOUS je napisal/-a:Slide je napisal/-a:My worst nightmare...Hrvati prvaki v rokometu
...ne mi zdaj z rasizmom, nacizmom itd, prosim!!! Ampak jebemo...njim pa ne prvoščim, tukaj je pa ena redkih prilik za foušijo da tud mene pokoplje
ops:
![]()
Upam da jih bomo ob naslednji priložnosti spet premagali!
LP
Jest jim pa full prvošm, ker nimam manjvrednostnega kompleksa. Naši športniki so pa tud sam za.
Zmerom pravim da nej zmaga boljši, zakaj bi bli Hrvati izjema, a zato ker so naši sosedje, a zato ker govorijo hrvaško, a zato kr majo skupno čez 5000 km morja mi pa sam neki čez 30, res ne vem zakaj bi neb prvošu. Dejte nehat s tem bedarijam, k vsak k to napiše ma zgleda zlo mejhen (direkt povedu) falus. Pol so pa Hrvati vsega krivi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov