Omelo je napisal/-a:OK, če bo zdej vsak napisou, kaj lahko nardi, pa kulk pride, pa da nekoga pozna, se te majce ne bodo nikol nardile. Kukr pa vem se je ICE menu z eno firmo, od katere use skupej ni blo nč.
Zdej če čte majce, jst sm se zmenu z enimi, čakam sm še na LIQUIDA! Če ne bo čez 2 dni naredu majic (prosim ga že en teden!), potem bom dal majce, ki so ble izbrane kot druge, moje!
Če kdo hoče naj prekliče naročilo, ampk če bomo še pol leta čakal, ne bo nikol teh majc in bo projekt propadu kot je že prvi!
MGsax je napisal/-a:Omelo je napisal/-a:OK, če bo zdej vsak napisou, kaj lahko nardi, pa kulk pride, pa da nekoga pozna, se te majce ne bodo nikol nardile. Kukr pa vem se je ICE menu z eno firmo, od katere use skupej ni blo nč.
Zdej če čte majce, jst sm se zmenu z enimi, čakam sm še na LIQUIDA! Če ne bo čez 2 dni naredu majic (prosim ga že en teden!), potem bom dal majce, ki so ble izbrane kot druge, moje!
Če kdo hoče naj prekliče naročilo, ampk če bomo še pol leta čakal, ne bo nikol teh majc in bo projekt propadu kot je že prvi!
nič na silo naj še pajsar narede predračun pa je.
nikam se en mudi če smo bili sedaj 3 leta brez bomo še počakali kak teden.
pajsar po mojem lahko kar naredeš predračun az liquide in omelov design ker drugi tak ne bo zmagal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov