Napisal/-a Žune To sep 07, 2004 5:35 am
Škoda je za otroke, vendar se strinjam z Nebivedu. Rusi v Čečeniji pobijajo otroke, starce, ženske na veliko. Rušijo Grozni hišo za hišo z dinamitom. Nekje sem imel posnetke, ko so rusi zaprli civiliste v šolo in jih žive zažgali, itd. Vse to zaradi nafte. Še nekaj, čas bo pokazal zakaj so otroci umrli. Jaz sem videl na TV, ko so vpadli ruski vojaki v šolo z Zoljami na hrbtu. Halo! To je kumulativna mina, ki naredi v železu majhno luknjico, na drugi strani pa pobije vse živo in je namenjena za protioklepno delovanje, ne pa za čiščenje šole polne talcev. Za Čečenijo se sliši po TV samo takrat, ko dvignejo v zrak par ruskih vojakov, drugače pa je svet pozabil na njih. V Sudanu se dogaja huda piz***ja pa svet boli k...c. V Palestini vsk dan ubijajo civiliste pa svet boli k...c. Da ne naštevam zdaj vsega. Terorizem je zelo relativen pojem. Treba je pa odpravljat vzroke, če se ga hočemo znebit. Nekater države lahko delajo, kar hočejo in je samo tišina. Kaj preostane revežem na katere se spravijo iz v glavnem materialnih razlogov? Nekateri še vedno mislijo, da se "teroristi" dobijo na kavici pa se zmenjo, kaj čmo pa dons počet? Ah gremo kaj v luft vržt. To je gverilska vojna, danes popularno imenovana terorizem. Drugače pa američani usposabljajo teroriste in jih pošiljajo v J.Ameriko. Ne vidim niti ZN niti koga drugega, da bi to obsojal.
Lp!