Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če dec 23, 2004 5:58 am

BI varil kdo? :P Iščejo varilce u firmi kjer jaz občasno delam..... sicer sem sam varilec vedno u tej firmi ampak trenutno nimam časa........
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če dec 23, 2004 11:42 am

darkdog24 je napisal/-a:Ja ampak ne kot študent ;) nemorem bit študent celo življenje.Star sm 24 let pa nimam 1 delovne ure na knjigo :? mam pa 5 let kot študent!!!?????

Sploh se ne sekiri za delovno dobo...ti čez 40 let ne bo kej dost pomagala...oz dobil boš za kavo...namest poštene penzije...

Študent work rules... :lol:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Sr dec 29, 2004 8:28 pm

mojster je napisal/-a:pol jest podiram rekord sm že pov leta brez službe :roll: sej tak al tak grem na fax čez 10 mescov

1leto in 6 mescov podere tvoj rekord

iščem delo voznika, prevoznika, dostavljalca... Ptuj, Ptuj okolica, relacija slovenija-avstrija-nemčija....

vem tudi sestavljat računalnike in naložit programsko opremo, ter reševanje konfliktov itd...
izobražen "industriekaufmann" (ekonomski tehnik nekaj takega) z kao 3 leta delavnih izkušen ker v nemčije poteka izobraževanje drugač ,govorim tekoče nemško in pišem to tudi bojše kot slovenko

P.s. star sem še 21

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Če jan 31, 2008 9:34 pm

Jaz tudi iscem delo samo ga tezko najdem, ker nimam statusa studenta. Redno zaposlitev tezko dobim - 0 delovnih izkusenj, delodajalcev, ki bi me sprejeli preko avtorske pogodbe je malo... pol nastane problem ko je treba placat stanovanje :)
A rabi kdo kaksno pomoc za popoldne v Ljubljani? Na crno? Nocno? Ilegalno?
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov