Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo To okt 26, 2004 10:11 pm

Dell je dobra firma. Vsekakor pa je 100 dražji sm zato kr je firma. Nima pa 3 leta garancije. Kukr vem ma samo eno leto, ostalo pa moraš doplačat. Ne bom reku da sm 100% glede tega.

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Župa To okt 26, 2004 10:20 pm

Ne u bistvu ma 3 leta garancije skor na vse izdelke razen na notesnike serije Inspiron pa na notesnik Latitude D505, ki imajo 1 leto z možnostjo podaljašanja garancije na 3 leta, na druge notesnike Latitude serije ma pa 3 leta, tko kot na monitorje pa PC pa to.

Drgač pa je vredu po kvaliteti pa to,sam je pa res da tut firmo plačaš.
Sam če kupuješ notesnik je fajn da je kvaliteten. Pa vedt morš da ga res rabiš pa zakaj ga rabiš.

lp
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr okt 27, 2004 9:48 am

Jaz bi se odločil med COMPAQ, HP, IBM prvi trije so itak najbolši pr vseh so odlične komponente vgrajene pr nekaterih dobiš več pr nekaterih malo manj so pa vsi dobri, tudi kak SONY pomojem nebi bil slab, drugače pa kakor sem ti napisal pr nas doma mamo COMPAQ PRESARIO 700 in do zdej ni blo nobenih težav. ;) tronote pa ostale podobnim pa raje kr odpiši ker pri notesnikih je bolš da gledaš malo na firmo kot ne
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če okt 28, 2004 12:20 pm

Men tale slb zgleda - sploh ma diska precej mal...
Slika

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Re: a je to vredu nakup?

Napisal/-a gajo_g Če okt 28, 2004 12:31 pm

SAFRANE je napisal/-a:in sicer: naslednji teden se selim in bom pustil PC ta starim, sam si bom pa nabavu en prenosnik.
Zdej : Urby iz RenaultKluba mi v Comtronu ponuja tole:

http://www.com-shop.com/article.asp?ArticleID=36738

kaj vi pravte?

zdej ga je dobu iz CE ker jih je v LJ zmanjkalo, tko da nevem no...cena je dost vredu, zato razmišljam da si ga nabavm. Je pa tko da comp nujno rabm takoj, ker ga tam kamor se selim nimam. Rabim pa comp vsak dan in se morm hitr odločt.
Tko da če je kul ali ne povejte, bi bil pa tudi vesel, če kdo ve za še kšno dobro ponudbo.
Thanks!

LP
JOHNY 8)

tocno tak racunalnik mam js samo da je moj procesor 2.4 pa da moj ima kamero dal sem pa pred 2 letoma 1500 eurov sicer dober komp samp je ze cas za novega pa centrino tehnologija ja zakon za prenosnik !! v tujini bi se dalo najt kaj ceneje poglej na http://www.chiligreen.at probaj se zmenit brez operacijskega sistema vprasaj za adnana garibovića da se boš lažje zmenil !!
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To nov 02, 2004 4:52 pm

Jst mam službenega compaq-a doma EVO 600N. Stvar po dveh letih še vedno dela brezhibno in tut baterija drži mal več kot 2 uri. Vsake pol leta nardim pa kalibracijo baterije, da jo sprazni in ponovno nafila do konca.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So nov 06, 2004 6:40 pm

Safrane > ker si dost po Nemčiji se used na EasyJet pa odlet v Berlin in tam kupiš strup od računalnika (prenosnika) za 250K, za katerega bi pri nas dal 400K in več.
Je bil prjatu v Berlinu in si ga je za 1100 eur kupu, isti je pri nas (odvisni kje) okol 360K. Avionska karta je pa manj kot 5000 v eno smer.

Ko bom jst menjal računalnik bo tut prenosnik. In iskat ga bom šel v Berlin. Kupil bom tri in dva pri nas prodal naprej in si s tem plačal svojega in še zaslužil.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Napisal/-a Župa Po nov 08, 2004 2:54 pm

SAFRANE je napisal/-a:Skratka, odločil sem se za:

DELL LATITUDE D505
ima že centrino procesor 1.5
dodatno sem kupil še 256 RAM-a, tko da ga ma zdej 512 pa dodatno sem še podaljšal garancijo iz 1 na 3 leta.
Končna cena je mal čez 350.000 SIT

mislim, da je čist vredu nakup, firma je priznana, servisi so baje zelo vredu, comp pa tudi dokaj kvaliteten=bomo vidl.

Hvala vsem za odgovore.

LP
JOHNY 8)

Dobra izbira zelo. So zelo vzdržljivi in skoraj nič se ne kvarijo. Edino zaslon ma samo XGA (1024x768).
Drugače je pa notesnik super in je skoraj prodajna uspešnica ;)

Servis je zlo uredu, fantje zrihtajo vse.
A maš notesnik že doma?

Lp

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Napisal/-a Župa Po nov 08, 2004 5:10 pm

Hm...
Glede povezave bi ti blo najbolj skor kabelski dostop. Sam vprašanje je, če to ponuja tvoj kabelski ponudnik.
Drgač sm pa slišu, da je zdej ta UMTS dost hitr in da doseže hitrosti do 30-40 KB na sekundo. Sam potem rabš UMTS mobilnik da se povežeš pol z notesnikom.
Lahk pa tut ADSL. ODločt se morš pa sam, pa kaj ti je najbolj ugodno.

Lp

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi To nov 09, 2004 1:52 pm

Jaz tud rajs vzamem IBM 1.6 centrino,mobile k ga dobim za 300k
Slika
Toj pač vse kar sem imel za danes!

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Napisal/-a Župa To nov 09, 2004 8:00 pm

SAFRANE je napisal/-a:MOBITEL : 19.990 SIT NA ZAČETKU + 5.000 SIT / MESEC za 500 (nevem česa že) podatkov =UMTS povezava ( 300 mb hitrosti, se pravi še dosti več kot ADSL)

Ni hitrejš to kot ADSL. UMTS ma 384 kilo bitov/s, ADSL ma pa 1024 k bitov/s ;)
Kar pomen da je ADLS hitrejši. Itak pa v praksi UMTS ne doseže polne hitrosti.
SAFRANE je napisal/-a:KABEL : sicer še ne vem cene, samo se vsi neki pritožujejo in baje da tudi ni nevem kok hitr

Jah tko, jest mam kabel pa mi dela super. Nikol nism mel nč problemov pa skoz mam polno hitrost.
SAFRANE je napisal/-a:Problem je v tem, ker sm jest non-stop na netu, ker se iščejo avti (ful podatkov, čist skoz veliko slik, mail-i...) in zato mi bo sigurno velikost podatkov ki mi jih ponuja si-mobil ali pa mobitel premalo. Karkoli bi jih pa bilo več, bi pa to plačal k žuti, tko da po mojem bom mogu vzet kr ADSL pa ciao.

Točn tko. Najbolš izbira ti je ADSL. Plačaš tistih 7 al 8 jurjev na mesec in to je to. In lahk kokr hočeš podatkov dol potegneš, pa še kakšne filme pa te zadeve si lahko potegneš.

Kako si pa kej zadovolen z notesnikom?

Lp
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov