SAFRANE je napisal/-a:in sicer: naslednji teden se selim in bom pustil PC ta starim, sam si bom pa nabavu en prenosnik.
Zdej : Urby iz RenaultKluba mi v Comtronu ponuja tole:
http://www.com-shop.com/article.asp?ArticleID=36738
kaj vi pravte?
zdej ga je dobu iz CE ker jih je v LJ zmanjkalo, tko da nevem no...cena je dost vredu, zato razmišljam da si ga nabavm. Je pa tko da comp nujno rabm takoj, ker ga tam kamor se selim nimam. Rabim pa comp vsak dan in se morm hitr odločt.
Tko da če je kul ali ne povejte, bi bil pa tudi vesel, če kdo ve za še kšno dobro ponudbo.
Thanks!
LP
JOHNY
SAFRANE je napisal/-a:Skratka, odločil sem se za:
DELL LATITUDE D505
ima že centrino procesor 1.5
dodatno sem kupil še 256 RAM-a, tko da ga ma zdej 512 pa dodatno sem še podaljšal garancijo iz 1 na 3 leta.
Končna cena je mal čez 350.000 SIT
mislim, da je čist vredu nakup, firma je priznana, servisi so baje zelo vredu, comp pa tudi dokaj kvaliteten=bomo vidl.
Hvala vsem za odgovore.
LP
JOHNY
SAFRANE je napisal/-a:MOBITEL : 19.990 SIT NA ZAČETKU + 5.000 SIT / MESEC za 500 (nevem česa že) podatkov =UMTS povezava ( 300 mb hitrosti, se pravi še dosti več kot ADSL)
SAFRANE je napisal/-a:KABEL : sicer še ne vem cene, samo se vsi neki pritožujejo in baje da tudi ni nevem kok hitr
SAFRANE je napisal/-a:Problem je v tem, ker sm jest non-stop na netu, ker se iščejo avti (ful podatkov, čist skoz veliko slik, mail-i...) in zato mi bo sigurno velikost podatkov ki mi jih ponuja si-mobil ali pa mobitel premalo. Karkoli bi jih pa bilo več, bi pa to plačal k žuti, tko da po mojem bom mogu vzet kr ADSL pa ciao.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov