INFINITI je napisal/-a:Jst sm meu nortona, na dveh raćunalnikih - na enemu mi je zjebau disk z svojim drkanjem, drug je pa začel delati čez čas katastorfa počasi in se tepsti z drugimi programi. No pa pol lepo odjebem nortona dol, dam gor na oba pando - prvo kot prvo začneta oba kompa delat normalno in hitro, pol pa še na enmu najde virus, ki ga je norton kljub auto update spustu čez. Norton ni pi..de materne vreden!
PaNTerSan je napisal/-a:Zato si pa "nabavi" AVG
AndrejD je napisal/-a:PaNTerSan je napisal/-a:Zato si pa "nabavi" AVG
Daj samo bejž z AVG-jem odkar je na compu je vedno več virusov AVG-jih kot kaže inštalira ne pa odstranja oziroma preprečuje
lisko format vsega diskovja
naložit winse +update+ antivirus +firewall +antispyware tko da boš mel vsaj minimalno zaščito
[g0ran24] je napisal/-a:lisko probi ti prvo dol potegn updejte pa ka rabiš pa zapeč na cd in seveda glej da ni okuženo tak da ko boš nanovo inštaliro vse maš updejte na cd-ju in se ne rabiš priklaplat na net šele pol ko vse posodobiš z cd-ja se ponovno prklopiš
lisko je napisal/-a:[g0ran24] je napisal/-a:lisko probi ti prvo dol potegn updejte pa ka rabiš pa zapeč na cd in seveda glej da ni okuženo tak da ko boš nanovo inštaliro vse maš updejte na cd-ju in se ne rabiš priklaplat na net šele pol ko vse posodobiš z cd-ja se ponovno prklopiš
Jah zdej tko je kar je..... format očitno neizogiben....zdej še sam različne anti viruse sprobavam... mogoč še keri kaj popravi..... do zdej še ni ratal..... probu sem: norton,pc-cillin,AVG,awast......
Za updajte pa.... jih bom mogu nekje ubost..... fora je sam ta da u tem facking kraju pr men se sam jaz s kompi bavim.... in je kr problem dobit sploh kak program..... še sreča da ma punca adsl :P
[g0ran24] je napisal/-a:tiste datoteke ki so ti okužene vsaj po sliki vidno neboš spravo z nobenim antivirusnim ker so trentuno datoteke v uporabi windowsov lahko edino v dos greš pa iz dosa ročno zbrišeš file
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov