G0lden je napisal/-a:No da razložim imena tistih fajlov ki se NE vidijo dobro,čeprav bi zlahka našli povezavo na mobisux
-explor
-msidrive
-msrpc32
-sidebDD
-wuactld
Se pa popolnoma strinjam z Titanom glede mozille,mojga firefoxa ne zamenjam za čist nič ,preprosto roxa
Drugače pa zdaj sem tu po ponovnem formatu,pred povezavo na internet sem že naložil norton system works 2003 in mozillo..Firewall še dol vlečem,upam da nebom prepozenops:
Sem pa prepričan da gre za razne spyware,trojance,viruse in temu sranju podobne zadeve ki mi skačejo po mojim bogih živcih.In tako za informacijo ta teden sem že 14x formatiral računalnik
lisko je napisal/-a:1.6 tud?ops:
Neelix je napisal/-a:Sem nekje bral, da danes nezaščiten računalnik (nič firewalla, nič ad-awara, nič protivirusnih programov), priklopljen na internet, zaradi vseh napadov, trojancev in ostale navlake, krešira po 20 minutah!!!!!!!!!
Pa kam gre ta internet. pomoje bo čez dve leti ratal totalno neuporaben, ker bo preveč virusov, trojancev, črvov ...
Adijo pamet!!!!!!!
PS: pomoje bo bolje da najprej naložiš vso kramo za zaščito, šele potem vzpostaviš internet povezavo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost