Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Ali kupuješ pirotehnične izdelke?????

Da
39
31%
Ne
86
69%

Skupaj glasov : 125

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin So dec 04, 2004 9:10 pm

PiLLLe je napisal/-a:petarde so jeba. sj vem ucas sm jih meu rd smo jih metal v usako lukno k smo jo najdl :) od kanalizacij do edigs flask :) delal smo iz njih bombe na konc so bli sam vulkancki :) v glavnm vse je blo hudo sam me je minil prevec kesa gre za ta fun pa se opasan je :) drgac pa tisti k se furate z busom -zelim vm veliko prijetnih vonjav na busu :) namrec zdj v tem cajtu se zacnejo prodajat smrdljivci in to fakin smrdi :)

LP PiLLLe

Se spomnem k je en cobre prnesu....tist pa je šele užgal :D
There is no time...

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo So dec 04, 2004 9:14 pm

Asterix je napisal/-a:Kolegi lani bli v sarajevu za novo leto, pa to so s pištolami pa puškami v zrak strelali, jao...

Jao, zdej si pa toplo vodo odkril... :lol:

ratatatatatata.... SRETNA VAM NOVA, ratatatata..... :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So dec 04, 2004 9:14 pm

menjekul je napisal/-a:zdaj če se mi poka grem na trening pa se nastrelam....mi nikol ni dost :twisted: ...filing, majka 8)

S čim se to ukvarjaš?

Js sm zj verjetno s temi petardami pa tem nehu... ucasih ksn eksploziv doma nardim s frendom.. :twisted: :roll: Mi je pa ostala še signalna pištola tko da bom letos za tisto kupu par megic pa raket...
lp

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne dec 05, 2004 1:10 am

Rocne bombe se bolj splacajo, ker so po 3500, usaj konretno poci. :lol:
So pa bli casi nazaj ko sem se pasje bombice prodajal, pol pa ze male piratke, na koncu pa obicne 8)
Zdaj pa je ze skoda kesa :D

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Ne dec 05, 2004 1:58 am

Ko smo bli mulci ga ni blo fantiča na vasi da ne bi mel vsaj škatlo unih taprvih piratk k so vsaj dobr usekale(tele novejše k so zamazane zadi z eno svinarijo pa čist take papirnate so za en ku*rac),no kasneje ko smo pa hoteli da bi bla detonacija močnejša smo se pa špilali s karbitom in prvotno s kilskimi posodami od barve,kasneje smo pa nekoč uparabil tudi 200 litrski sod...tist je bla pa taka detonacija da smo mislil da bomo pol vasi podrl(valjda je bilo to že prehudo pretiravanje)...stari smo bli pa takrat nekje med 16-19 let.
Zdaj mi je to največja traparija in če pomislim nazaj kaj bi se lahko vse zgodilo,mi postane slabo..
Drugače pa vsako leto zdaj kupim samo še kako raketo ker nekako ognjemet spada na dan novega leta-da mal poživi vso zadevo ;)

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Ne dec 05, 2004 11:22 am

Petarde mi niso mi všeč, ker gledat oz poslušat kako pokne je fuknjeno. Da o temu kako se živali splašijo ne govorim :( Tako da če mate vsaj malo radi živali nekarte kupovat tega kitajskega sranja.
Pa enkrat mi je en (ne zanalašč) fuknu mego (med močnejšimi petardami za vrat) pa sem jo zadnji trenutek ven dobil (to za novo leto) ........motherfucker.

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Ne dec 05, 2004 11:26 am

McLaren je napisal/-a:Petarde mi niso mi všeč, ker gledat oz poslušat kako pokne je fuknjeno. Da o temu kako se živali splašijo ne govorim :( Tako da če mate vsaj malo radi živali nekarte kupovat tega kitajskega sranja.
Pa enkrat mi je en (ne zanalašč) fuknu mego (med močnejšimi petardami za vrat) pa sem jo zadnji trenutek ven dobil (to za novo leto) ........motherfucker.

ej men je enkrat en mulc metal petarde ko sm biu z psom zunaj..... matr sm popizdu sm mu uzeu petarde in jih use fuknu u kanal :?

Gost

Napisal/-a Gost Ne dec 05, 2004 11:27 am

Jaz sem zadnjic enemu prijatlu zrihtal racunalnik in dobim zastonj od njega 500 petard drugace za njih ne dam vec kot 2000 sit.

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Ne dec 05, 2004 11:28 am

DJD je napisal/-a:Jaz sem zadnjic enemu prijatlu zrihtal racunalnik in dobim zastonj od njega 500 petard drugace za njih ne dam vec kot 2000 sit.

podpis si zmanjšaj

Gost

Napisal/-a Gost Ne dec 05, 2004 11:33 am

Kak se pa zmanjsa ? Sorry za offtopic !!!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne dec 05, 2004 12:56 pm

Gres v katerikoli program za manipuliranje s slikami (PainShop, PhotoShop, se office ima en photo editor, ma ubistvu lahko tut naredis v Windowsovem Paintu, ...) ter slikco zmanjsas. Problem? Ni ne... sej se mi je zdelo :P :mrgreen:

Bo cist zadost ce bos imel podpis kaksnih 150x100 pixlov ;)
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Cacek
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cacek Ne dec 05, 2004 1:19 pm

No jaz bom pa tako povedal. Lani se je bla ful zelja po pokanju, letos je pa tako. Niso petarde na sporedu nego cobre 3, slisi se jo pa samo, ko me razkuri neko prdanje od petrad, ko vseka za prav je za ene pol ure mir potem na ulici.

Gost

Napisal/-a Gost Ne dec 05, 2004 1:23 pm

Ja kak pa naj potem dobim url naslov ???

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Ne dec 05, 2004 1:46 pm

gajo_g je napisal/-a:vcasih smo metali eni seosedi na balkon kr je mela psa pol ga je pa panika sekala !! :D :D :D :D :D

sorry gajo_g sam prid to mojmu nardit, pa ti oblubm da te na licu mesta ubijem!
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Ne dec 05, 2004 4:19 pm

Nejko87 je napisal/-a:
gajo_g je napisal/-a:vcasih smo metali eni seosedi na balkon kr je mela psa pol ga je pa panika sekala !! :D :D :D :D :D

sorry gajo_g sam prid to mojmu nardit, pa ti oblubm da te na licu mesta ubijem!

poslji mi naslov ce bom imel kako pot se oglasim by the way.
nejko 87 aves js sm to delo tam nekje 92 l. ko si ti biu 5 let star, zdej sem pa mal starejsi pa tam pa tam vrzem kako megico za zafrkancijo. LP
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Ne dec 05, 2004 4:25 pm

gajo-G, pa ti si care, čovječe!!!!

bravo, majstore!!!!

:?
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Ne dec 05, 2004 4:31 pm

Loopz je napisal/-a:

gajo-G, pa ti si care, čovječe!!!!

bravo, majstore!!!!

:?

Ma to je blo za yoke kaj vam je pa se mulci smo bli v druzbi starejsih da so se oni pol lahko smejali !!!!!!!
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne dec 05, 2004 5:03 pm

saj si gasilec gajo ne? gasilci so vglavnem proti temu, če se ne motim
(pa ne leti to nate. logično je da ko si majši tud kak gangbang probaš, ker pač moraš, ko si starejši ti pač ni do tega :P) . ne, resno sprasujem tisto za gasilce.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Ne dec 05, 2004 5:50 pm

ma petarde so bedne raj tok prdnm da mi gate odfuka :cry
ma ne res petarde sucks....
rakete ajd ok sam da letijo proti zvezdam ne pa v folk

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po dec 06, 2004 10:04 am

TITan je napisal/-a:Petarde so zame ena najneumnejših zabav za nižje razvita bitja (ne upravičujem se nikomur k sebe vidi v tem odstavku). Nekako ne razumem zabave prižiganja nečesa s ožigalnikom in pol gledat/poslušat kak eksplodira.

Rakete (prov uporablene) so mal bolš (je saj kej za videt).

Se strinjam. Ej uni k to mečejo zravn folka, upam da vam v roki poč, res.
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost