Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento So jan 15, 2005 2:30 pm

policiska postaja smo že dolgo tak da ne se pritoževat

primerjava v geteborgu na svedskem zivi v mestu 1 miljon lai pa več ljudi in imajo 10 policiskih avtov pri mojem fotru na vošnjakovi v mb imajo 10 avtov tak da smo že dolgo policiska država

ajd

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande So jan 15, 2005 2:35 pm

Omelo je napisal/-a:A zdej se bomo pa še o politiki začel kregat.... Aleluja :roll:

Momci ne se kregat,vsaj zarad politike ne!Ni vredno!

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So jan 15, 2005 3:04 pm

Rop je pr men zgubu zadnji delček kredibilnosti s svojimi izjavami ob razglasitvi rezultatov volitev.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 So jan 15, 2005 3:13 pm

takle....švedska pa slovenija...ne razglabljaj, itak da smo policijska država, če pa se obrneš pa ti zmanka tega ali onega...sicer priznam da ni velik uspeha. Švedska je za nas raj kjer majo delo in visok standard, maj kriminala(ne se spravt na mene, to sm v šoli čul...:D)

Zakone je sprejemu rop in kompanija, janša(moj favorit :lol: )ni nč zajebu, puste mu cajt, ni še mel neke priložnosti da se izkaže, upam pa da se bo.
sploh pa, zakaj bi pa mogl skoz trpet pod enimi, nej si še kdo drug prvošči da bomo delal zanj :lol:

Uporabniški avatar
medicincko
Nov uporabnik

Napisal/-a medicincko So jan 15, 2005 3:20 pm

če pa mal pogledamo kdo je te zakone sprejel in jih uveljavil je pa Rop sam, tko da mene preseneča če bojo slovenci tok naivni in mu vrjel, ker itak se v tej državi sam šinfa. Janša je čist ok. Ponosen sem da sem ga volil.

Me too :)
:clapclap

"Vsi tisti, ki niso prave politične barve, bodo odstranjeni, ne glede na to, ali so strokovni in sposobni. Važno je, da pripadaš pravi politični stranki," ocenjuje Rop.
:pray:

To se je že itak vedelo....

:twisted: :twisted:

Zakone je sprejemu rop in kompanija, janša(moj favorit Laughing )ni nč zajebu, puste mu cajt, ni še mel neke priložnosti da se izkaže, upam pa da se bo.

Prav imaš ;)

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz So jan 15, 2005 3:30 pm

Ej dons sm vidu eno res hudo A4, pismo kva je tip naredu iz nje :lol:

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl So jan 15, 2005 3:59 pm

Matjaz je napisal/-a:Ej dons sm vidu eno res hudo A4, pismo kva je tip naredu iz nje :lol:
:roll: :ne :noro
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 So jan 15, 2005 4:24 pm

Za moje pojme, se mora vlada vsakih 8 let zamenjat. To pa zato, ker vsak hoče čimbolj skritizirat delo konkurentov in zato bodo zdej Janševi prvlekl vn cel kup umazanije od LDS-a in naslednja vlada vse umazanije SDS-a. Primer: Bajukova vlada je ''čudežno'' našla zlatnike, ki so vredni ogromno denaraj, ki jih je skrivala prejšnja vlada.

Kregat se je pa o politiki tko al tko brez veze, ker na žalost ne najdem niti enega politika, za katerga bi reku: ''Evo ta mi je pa všeč''. Za moje pojme so vsi barabe, na vsakemu državljanu posebej pa je, da najde tistega, za katerega se mu zdi, da je še najmanj baraba in lažnjivec.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

EAGLE-1
Nov uporabnik

Napisal/-a EAGLE-1 So jan 22, 2005 6:39 pm

Kar se tiče pionirčka Ropa..je lahko samo tiho. njegova LDS in ostali nasledniki boljševikov so v 12ih (posledično 60ih) letih fajn zafural državo. Sedaj pa se Rop petelini in nekaj kokodaka, tudi v prid itospolnikov...prej pa 12 let ni mignil s prstom. Lepo naj kokodaka še naprej, Janša&co pa bodo skušali sestavit nekaj skupaj iz te podrtije, ki se ji reče Slovenska vlada in so jo komunisti zafurali s svojo korupcijo.

G

ps. Bravo za vse ki ste izglasovali zamenjavo vlade...temu se reče in je BISTVO DEMOKRACIJE!!

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage So jan 22, 2005 11:53 pm

eh jest sm za jelinčiča... on bi skenslou celotn zvcp. nova dovoljena količina alkohola v krvi? 5.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne jan 23, 2005 12:34 am

od kar ni hvalice ni več to to
sej tut jelinčič kritizira sam je še premal gobca
drgač pa kdor koli je na oblasti krade in je sebičn- taki smo pač ljudje jebat ga
vsi politiki so isti in kot pravi mlakar vsak zna bit rdeč, bel al pa pikčasto rozast (al neki tazga)
lp
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov