tomaz40 je napisal/-a:sim je napisal/-a:TISSOT t-touch za moje pojme naj....touch screen, kompas (kazalci kr oživijo), u glavn zakon...
JA FAAAAK NO!!! A zdej bojo mel že kr na uri touch screen!! Pa sej niso resni ej. A je tolk težko tist gumbek ob robu ure prtisnt al kva???
Golfy je napisal/-a:tomaz40 je napisal/-a:sim je napisal/-a:TISSOT t-touch za moje pojme naj....touch screen, kompas (kazalci kr oživijo), u glavn zakon...
JA FAAAAK NO!!! A zdej bojo mel že kr na uri touch screen!! Pa sej niso resni ej. A je tolk težko tist gumbek ob robu ure prtisnt al kva???
hehe če majo nekateri uro z fotoaparatom ni to ni čudnega
Rjuhar je napisal/-a:Dobri avti, dobre ženske in dobre ure grejo po splošnem prepričanju nekako skupaj. Kaj sem res edini, ki razume tega človeka? Imava pa po moje podoben okus, vsaj kar se tiče Breitlinga Navitimer in Omege speedmaster. To sta zame dve od lepših ur...
Kennman je napisal/-a:http://forums.germancarfans.com/zerothread?id=8527&page=1
evo mal tza luste delat.... na zalost pa mors met najprej.... SLRa....![]()
menjekul je napisal/-a:Rjuhar je napisal/-a:Dobri avti, dobre ženske in dobre ure grejo po splošnem prepričanju nekako skupaj. Kaj sem res edini, ki razume tega človeka? Imava pa po moje podoben okus, vsaj kar se tiče Breitlinga Navitimer in Omege speedmaster. To sta zame dve od lepših ur...
breitlinge v ljubljani nosijo tipi, ki se imajo za supa dupa high tech pilote.
sam šmekerji kilavi jim majo
tomaz40 je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:tomaz40 je napisal/-a:sim je napisal/-a:TISSOT t-touch za moje pojme naj....touch screen, kompas (kazalci kr oživijo), u glavn zakon...
A ti mene mal za jajčka vlečeš al resno tole o fotkotu na uri?![]()
![]()
A bodo kmal naredl uro, ki bo zjutri spekla j***a, speglala srajco pa ogrela avto???
tomaz40 je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:tomaz40 je napisal/-a:sim je napisal/-a:TISSOT t-touch za moje pojme naj....touch screen, kompas (kazalci kr oživijo), u glavn zakon...
A ti mene mal za jajčka vlečeš al resno tole o fotkotu na uri?![]()
![]()
A bodo kmal naredl uro, ki bo zjutri spekla j***a, speglala srajco pa ogrela avto???
Rjuhar je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:Rjuhar je napisal/-a:Dobri avti, dobre ženske in dobre ure grejo po splošnem prepričanju nekako skupaj. Kaj sem res edini, ki razume tega človeka? Imava pa po moje podoben okus, vsaj kar se tiče Breitlinga Navitimer in Omege speedmaster. To sta zame dve od lepših ur...
breitlinge v ljubljani nosijo tipi, ki se imajo za supa dupa high tech pilote.
sam šmekerji kilavi jim majo
Torej, za karkoli se ma - če je pripravljen dat za uro okoli 5000 € potem je nekaj dosegel v lajfu - al je pošteno do tega denarja pršu al jo je ukradu - lahko si jo mirne duše privošči in jest pravim - prav ima - jaz bi si jo tudi, če bi si jo lahko. Do takrat se bom pa za Citizenom oziral, ker višje brez prevelikih kompromisov (še) ne sežem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov