le-gasi je napisal/-a:[SlasH] je napisal/-a:Proti frediju nimam nč.
Na lulek mi grejo pa mediji (kanal a in žurnal), ki ga zdej neprestano uporabljajo v vsakem drugem prispevku. V uni polpismeni oddaji E+ so ceu tedn kazal fredija (doma, u baru, kako domofone popraula,..). Vsi razen njega kar pošteno služijo na račun njegove trenutne "slave", kar je prou žalostno..
se popolnoma strinjam
sam me pa motjo atomok harmanik, dve razgaljeni punci skačeta po odru in mogoče še celo zapojeta v živo- za 700.000 sit na uro!!!
TechnoBoy je napisal/-a:men je bil do vcerej krneki ( do trenj) po trenji ga pa podpiram...
k so predein & co. tko povdarjal da lahko samo intelektualno izobraženi ljudje delajo musko...
halo nej raj po pravic pove da mu gre v nos.... pa ne samo njem najbolj domicelu...da so studiral glasbo, vlagal velike denarje vaase, v managerje, produkcijske hise...in nic ustvaril....
fredy je pa sam posnel spot in razfakal...
to jim gre v nos...
kako jih gre v nos šele to da nima šole....
heehe
FREDY razfakej do konca...aja pa atomik harmonik tut
LOL
Jackal81 je napisal/-a:Sicer nisem gledal te oddaje, samo meni je Predin dokaj poslušljiv proti kakemu drugemu slovenskemu izvajalcu.
Itak pa po novem in po ta starem vsi mislijo samo na sex. Tako Helenca s svojim mačotom, ki jo bo zgrabil za krtačo, Game Over s svojo postrvjo, Bepop z Lokomotivo, pa ko smo že ravno pri Predinu tudi njegova Okupatorka, samo da ma on malo bolj prefinjen pristop k vsemu skupaj.
Članek v Mladini
Sicer se pa ravno prejšnji teden peljem iz Ljubljane domov pa pridem že do odcepa v naše naselje, ko vidim tisto črno čupco s pobarvanimi vršički na blont... FREEEEEEEDYYYY :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov