Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe feb 04, 2005 12:11 pm

V Sloveniji je raven glasbe že zdavnaj čist u podnu, mal mu ga zvišujejo kaki posamezniki, ki pa itak ne morejo dost pomagat zaradi debilnosti poslušalcev.
Recimo jst bi za valentinovo določu praznik za plestenjaka pa fredija - in sam na ta dan bi lahko mela koncerte - pa še za mnoge druge tut. Drgač pa full velka kazen.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Pe feb 04, 2005 12:18 pm

le-gasi je napisal/-a:
[SlasH] je napisal/-a:Proti frediju nimam nč.
Na lulek mi grejo pa mediji (kanal a in žurnal), ki ga zdej neprestano uporabljajo v vsakem drugem prispevku. V uni polpismeni oddaji E+ so ceu tedn kazal fredija (doma, u baru, kako domofone popraula,..). Vsi razen njega kar pošteno služijo na račun njegove trenutne "slave", kar je prou žalostno..

se popolnoma strinjam

sam me pa motjo atomok harmanik, dve razgaljeni punci skačeta po odru in mogoče še celo zapojeta v živo- za 700.000 sit na uro!!!

pa kva je z vami
hvala bogu da tolk zaslužjo
a gre s tvojga žepa al kva
jebena slovenska foušija :evil:

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Pe feb 04, 2005 12:20 pm

a take onorarje majo ?
skorej dvomim :?
V8 POWER

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Pe feb 04, 2005 12:22 pm

TechnoBoy je napisal/-a:a take onorarje majo ?
skorej dvomim :?

700000k majo Helenca, Simonca pa mislm da čuki...ostalo je vse manj!!!ž
Atomiki pa SIGURNO nimajo 700000 tarife!
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

bravo hgt
Nov uporabnik

Napisal/-a bravo hgt Pe feb 04, 2005 12:50 pm

TechnoBoy je napisal/-a:men je bil do vcerej krneki ( do trenj) po trenji ga pa podpiram...
k so predein & co. tko povdarjal da lahko samo intelektualno izobraženi ljudje delajo musko...
halo nej raj po pravic pove da mu gre v nos.... pa ne samo njem najbolj domicelu...da so studiral glasbo, vlagal velike denarje vaase, v managerje, produkcijske hise...in nic ustvaril....
fredy je pa sam posnel spot in razfakal...
to jim gre v nos...
kako jih gre v nos šele to da nima šole....

heehe

FREDY razfakej do konca...aja pa atomik harmonik tut :)

LOL

Se podpisem! :twisted: :D
Vse je relativno!!

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Pe feb 04, 2005 12:59 pm

ja pa ne maram PRDOTA oz. Predina, se je včeraj pri trenjih izkazal za TOTALNEGA kmeta butastega, joooooooo kak mu gre v nos ko majo drugi več 1000 poslušalcev on KMET pa nekaj 100 poslušalcev, ja pa otroke je zadnji čas REŠIL pred tem, da bi poslušali Atomik harmonik JOOOO KAKI LOJZEK, pravi butl.

Je Jani iz Atomik harmonik prav povedal, če ljudje se hočejo zabavati, bodo njih polušali, če pa hočejo med glazbo razmišljiati in se sekirati kaj poje pa naj poslušajo predina, KER on je tak najbol intelegenten KMET.

včeraj sem se tak nasmejal kot še nikoli.

LUDI NORCI STE ker poslušate Atomik harmonik, saško lendero & co. ČE ste pametni POSLUŠAJTE predina LOOOOOOOOOOOOOOL :lol: :lol: vsaj tak je to včeraj zgledalo :lol: :lol: kak jim gre v nos da nekdo več dnarcev vleče kot oni :D :D :D

LP

Uporabniški avatar
Chen Lee
Novinec

Kraj: Cerknica

Napisal/-a Chen Lee Pe feb 04, 2005 1:04 pm

Ej s tabo Base se pa strinjam, sej kakršne je predin včeri ven metu, pluvu čez atomik harmonik in frediya. Osebno men tut ni fajn njihova muska, pa še zmeri ne pluvam čez njh.

Pač tut v sloveniji mamo glasbene kretene, ki gledajo izkjučno samo nase. :evil:
Stop dresing me as a mailman and make me dance for you while you smoking crack and have sex with some guy i don't know on my dads bed.

Uporabniški avatar
Jackal81
Novinec

Kraj: SLP

Napisal/-a Jackal81 Pe feb 04, 2005 1:19 pm

Sicer nisem gledal te oddaje, samo meni je Predin dokaj poslušljiv proti kakemu drugemu slovenskemu izvajalcu.

Itak pa po novem in po ta starem vsi mislijo samo na sex. Tako Helenca s svojim mačotom, ki jo bo zgrabil za krtačo, Game Over s svojo postrvjo, Bepop z Lokomotivo, pa ko smo že ravno pri Predinu tudi njegova Okupatorka, samo da ma on malo bolj prefinjen pristop k vsemu skupaj.

Članek v Mladini

Sicer se pa ravno prejšnji teden peljem iz Ljubljane domov pa pridem že do odcepa v naše naselje, ko vidim tisto črno čupco s pobarvanimi vršički na blont... FREEEEEEEDYYYY :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Pe feb 04, 2005 1:24 pm

Js pa poslušam kar mi paše, pa me boli kufer, za vse, musko vlečem z neta, na koncerte se večinoma švercam.... tk da zarad mene se lahk pobijejo vsi med sabo... od mene nima noben nč koristi 8)

edit: meli jo bojo sam Rammsteini ko jim bom dal tistih sedm čukov, sa mtok so mi pavredni, nekak se jim pač morm mal oddolžit.. :twisted:
Zadnjič spremenil K0zM0, dne Pe feb 04, 2005 1:26 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe feb 04, 2005 1:25 pm

Jackall81, ti sreča kar sije iz oči, ane? ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Pe feb 04, 2005 1:26 pm

Jackal81 je napisal/-a:Sicer nisem gledal te oddaje, samo meni je Predin dokaj poslušljiv proti kakemu drugemu slovenskemu izvajalcu.

Itak pa po novem in po ta starem vsi mislijo samo na sex. Tako Helenca s svojim mačotom, ki jo bo zgrabil za krtačo, Game Over s svojo postrvjo, Bepop z Lokomotivo, pa ko smo že ravno pri Predinu tudi njegova Okupatorka, samo da ma on malo bolj prefinjen pristop k vsemu skupaj.

Članek v Mladini

Sicer se pa ravno prejšnji teden peljem iz Ljubljane domov pa pridem že do odcepa v naše naselje, ko vidim tisto črno čupco s pobarvanimi vršički na blont... FREEEEEEEDYYYY :P

res nis včerej poslušal predina.... totalno neprebavljiv..... drgac ni tak...al pa je zdej pokazal kaj v resnic misl
V8 POWER

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Pe feb 04, 2005 1:28 pm

ma Predin je en butl...za Fredyja pa atomicne joske pa te prav da so butasti in da so klovni...pa poslusas njegova besedila:"...gate na glavo pa dva svincnika v nos..." pa se prasas kdo je zdej vecja budala!!!

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Pe feb 04, 2005 2:04 pm

Največja ironija, po mojem mnenju, pa je, da se je POP Tv spravil delat oddajo o tem, kako "čudno" glasbo smo začeli slovenci poslušat, v istem hipu pa njihova sestrska Tv Kanal A, kaže in gosti vse omenjene izvajalce in jih po možnosti še poveličuje..Sej koneckoncev je ravno Kanal A začel govoriti o t.i. freddymaniji in o rastoči slovenski zvezdi oz. fenomenu.

Na drugi strani imamo pa izvajalke tipa Pika Božič, Žana in podobne, ki pravtako v neokusnih oblačilih skačejo po odru..Tko da tu ne moremo kriviti "goveje" glasbe..
Sej trend v svetu ni dost drugačen (britney, christina in ostale..)

To morš dejansko na MUTE gledat in se da še nekako prenest :P
Let there be rock!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov