Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Kraj: slovenj gradec

Napisal/-a cardynal So feb 05, 2005 11:52 am

s_mande kamp mamo na koroskem
nahaja se pa na letaliscu v sgju lahk postavis sotor al pa najames hisico !!
je pa tud velik placov v sgju kjer se da komot prespat pa na samem je pa se zive duse nebo da bi teziu

lp

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sarcy So feb 05, 2005 12:00 pm

lisko je napisal/-a:Sarcy glede na to da vem zakaj rabiš kampe..... je moja ideja (pa še po moje najbolša po eni strani) da vedn ko pač hočeš prespat.... najdeš nekje enga kmeta ali pa pač malo bolj odaljeno cesto od hiše z malo več zemlje...... jih lepo uprašaš če lahk kje na njihovo zemlji postaviš šotor se lepo dogovoriš z njimi..... in lepo postaviš šotor pa prespiš... zjutri ko se bojo zbudli tebe že tko ne bo več.... pa še pocen prideš skoz.
Če boš šla tle prek dravske doline..... ti lahk pomagam ker poznam kr neki ljudi.

Ja sej ni slaba ideja, sem tudi jaz razmišlala o tem, drugače me je pa mal strah da bi postavla šotor kar nekje, ker se tudi čudni ljudje najdejo po sloveniji. Zato me zanimajo tudi kampi
Je pa malo bolj varno če postavem šotor na zemlji koga ki ga poznam ali pa v kampu (za moje pojme)

Lisko saj veš kje grem sej maš načrt ;)
Sarcy :8

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Po feb 07, 2005 8:48 am

Sarcy je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:Sarcy glede na to da vem zakaj rabiš kampe..... je moja ideja (pa še po moje najbolša po eni strani) da vedn ko pač hočeš prespat.... najdeš nekje enga kmeta ali pa pač malo bolj odaljeno cesto od hiše z malo več zemlje...... jih lepo uprašaš če lahk kje na njihovo zemlji postaviš šotor se lepo dogovoriš z njimi..... in lepo postaviš šotor pa prespiš... zjutri ko se bojo zbudli tebe že tko ne bo več.... pa še pocen prideš skoz.
Če boš šla tle prek dravske doline..... ti lahk pomagam ker poznam kr neki ljudi.

Ja sej ni slaba ideja, sem tudi jaz razmišlala o tem, drugače me je pa mal strah da bi postavla šotor kar nekje, ker se tudi čudni ljudje najdejo po sloveniji. Zato me zanimajo tudi kampi
Je pa malo bolj varno če postavem šotor na zemlji koga ki ga poznam ali pa v kampu (za moje pojme)

Tudi če imaš dovoljenje lastnika parcele ne smeš kampirat, če ni to plac za kampiranje!!!! je ene par kolegov že dobilo kazni na ta račun!!! Če rabiš bolj podrobno lokacijo kampov v kolpski dolini pa povej....

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
zombi
Novinec

Napisal/-a zombi Po feb 07, 2005 9:09 am

Pozdravljena,

V Idriji je najlepši prostor za kampiranje v Idrijski Beli, malo naprej od Divjega jezera.
Poleti je tam še lepo zajezeno kopališče, pokrita ognjišča, igrišča za beach volley...

Drugače pa si oglej še "Stari Maln" pri Vrhniki.
<FyreDaug> fuckin ricers
<FyreDaug> civics are like tampons, every pussy has one

wavemaker
Stalni uporabnik

Napisal/-a wavemaker Po feb 07, 2005 10:05 am

Za Kobarid ti lahko pomagam:
-Kamp Koren
-Kamp Lazar

Sta pa oba ob Soči, en na eni, drug na drugi strani. 1 Km iz Kobarida.

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Po feb 07, 2005 10:44 am

Med Tolminom in Kobaridom je tudi v vasici Volarje nov kamp VILI.Za kobarid pa velja kar je wavemaker napisu.
Upam da sm pomagu.

lp

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Po feb 07, 2005 12:52 pm

Mrcina je napisal/-a:
Sarcy je napisal/-a:

Tudi če imaš dovoljenje lastnika parcele ne smeš kampirat, če ni to plac za kampiranje!!!! je ene par kolegov že dobilo kazni na ta račun!!! Če rabiš bolj podrobno lokacijo kampov v kolpski dolini pa povej....

LP Mrcina

Ja bi res prosila, lahko tudi na pm

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Po feb 07, 2005 12:54 pm

Aja pa še to me zanima, če mogoče kdo ve kolk se kej cene gibljejo po kampih?

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Napisal/-a Mrcina Po feb 07, 2005 1:07 pm

OK, gremo po vrsti...

Od Kočevja greš proti meji, proti Brodu na Kolpi. V livoldu, cca3 km vn iz Kočevja (od table, drugače se skozi voziš skozi strnjeno naselje), pri vaški trgovini zaviješ levo, tabla kaže Mozelj, Črnomelj...

potem se pelješ in pelješ, večja naselja na poti so: Mozelj, Knežja lipa, Brezovica (tukaj narediš tak 180 stopinj ovinek) Čeplje, jelenja vas, Predgrad.

Takoj za Predgradom zaviješ desno navzdol, tabla kaže Dol. Pelješ se navzdol, imaš tri serpentine, precej ozka cesta (ampak vse asfalt), pa kar precej prometa... No in ko prideš do dna si v kolpski dolini, v naselju Dol...

Najbližji kamp je, ko prideš do Dola, do križišca, da greš desno čez most. Takoj za mostom je kamp Konda, direktno ob Kolpi, lepa lokacija, velik "plaže" (travnate, ampak je lepo), tam je tudi največja gužva...

Namesto da greš desno čez most, se lahko pelješ naravnost, ob kolpi navzgor. Takoj naprej je sedaj en nov kamp, kateri je zelo lepo urejen. Lastnika se pa zdej ne morem spomnit.... No, lahko se pelješ še kak km naprej in prideš do gostilne Madroničv naselju Prelesje. Pri tej gostilni je tudi lep kamp, ampak je plaža bolj tako tako,semizdi

So pa vsi trije kampi tik ob Kolpi in lepi... Sanitarije mislim da ima najnovejši, tasrednji, najlepše. Pri kondatu je najlepše za kopat, ampak tudi največ gužve...

Tačetrti je pa malenkost dlje. isto zaviješ čez most, kot da greš h kondatu, samo se pelješ kar naprej in naprej ob Kolpi navzdol... Čez kakih 10km prideš do naselja Žaga, kjer je na zgornjem koncu vasi, ob gostilni kamp... Ta kamp je žal malce bolj oddaljen od Kolpe (cca1km). kakšen pa je, pa ne vem...

Če se pelješ po cesti ob kolpi še naprej prideš do naselja Fara, kjer se priklopiš na magistralno cesto Kočevje-Brod na Kolpi, torej imaš možnost da do kolpske doline prideš tudi iz druge strani.

V glavnem, priti moraš do kolpske doline, Potem je pa kampov dovolj... najbrž je še kak vmes, ki se ga trenutno ne spomnem, ker je manjši ali pa novejši...

Upam, da sem kolikortoliko razumljivo napisal...

LP mrcina
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Napisal/-a Mrcina Po feb 07, 2005 1:08 pm

Sarcy je napisal/-a:Aja pa še to me zanima, če mogoče kdo ve kolk se kej cene gibljejo po kampih?

cene pa ne vem, imam vikend blizu, pa ne spim v šotorih :oops: :oops:

LP Mrcina
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Po feb 07, 2005 1:28 pm

Mrcina je napisal/-a:
Sarcy je napisal/-a:Aja pa še to me zanima, če mogoče kdo ve kolk se kej cene gibljejo po kampih?

cene pa ne vem, imam vikend blizu, pa ne spim v šotorih :oops: :oops:

LP Mrcina

Vseeno hvala več kot dovolj informacij si mi dal za tist konc ;)

wavemaker
Stalni uporabnik

Napisal/-a wavemaker Po feb 07, 2005 1:32 pm

Erm, kaj pa maš v načrtu, če smemo vedet? Kolo?

want_more
Nov uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a want_more Po feb 07, 2005 6:24 pm

za kok časa rabiš v idriji prenočit? mejbi lahk pri nas doma:) ni lih kamp ampak kavč pomoje bi se dal odstopit...drgač je pa idrijska bela čudovit plac ja....

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po feb 07, 2005 6:46 pm

Drugače če greš na http://www.pirs.si in pod iskanje vpišeš kampi ti jih tudi 50 ven vrže...
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Po feb 07, 2005 8:59 pm

want_more je napisal/-a:za kok časa rabiš v idriji prenočit? mejbi lahk pri nas doma:) ni lih kamp ampak kavč pomoje bi se dal odstopit...drgač je pa idrijska bela čudovit plac ja....

Uff, tole se pazi. Lej kaksn nick ma :P :-P

Jst pa en frend sva mislna it enkat mal po Sloveniji z kolesom pa da bi mela šotor ssabo, pa da bi kr pr kšni hiši pozvonila pa prašala če loh pr njih na vrtu prenočiva :D Tko da to je tut varjanta, razn ce jih je velik :)

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Po feb 07, 2005 9:40 pm

want_more je napisal/-a:za kok časa rabiš v idriji prenočit? mejbi lahk pri nas doma:) ni lih kamp ampak kavč pomoje bi se dal odstopit...drgač je pa idrijska bela čudovit plac ja....

Ena noč ;)

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Po feb 07, 2005 9:43 pm

W|zz je napisal/-a:

Uff, tole se pazi. Lej kaksn nick ma :P :-P

Jst pa en frend sva mislna it enkat mal po Sloveniji z kolesom pa da bi mela šotor ssabo, pa da bi kr pr kšni hiši pozvonila pa prašala če loh pr njih na vrtu prenočiva :D Tko da to je tut varjanta, razn ce jih je velik :)

Tkole je s kolesom po Sloveniji je moj načrt zato pa me kampi zanimajo sem pa kr neki krajev že zrihtala bom pr kolegih tko da mi jih ne manjka velik Sam problem je k ne poznam folka iz čist vseh krajev ;)

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po feb 07, 2005 10:37 pm

prava športnica :D
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov