lisko je napisal/-a:Sarcy glede na to da vem zakaj rabiš kampe..... je moja ideja (pa še po moje najbolša po eni strani) da vedn ko pač hočeš prespat.... najdeš nekje enga kmeta ali pa pač malo bolj odaljeno cesto od hiše z malo več zemlje...... jih lepo uprašaš če lahk kje na njihovo zemlji postaviš šotor se lepo dogovoriš z njimi..... in lepo postaviš šotor pa prespiš... zjutri ko se bojo zbudli tebe že tko ne bo več.... pa še pocen prideš skoz.
Če boš šla tle prek dravske doline..... ti lahk pomagam ker poznam kr neki ljudi.
Sarcy je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Sarcy glede na to da vem zakaj rabiš kampe..... je moja ideja (pa še po moje najbolša po eni strani) da vedn ko pač hočeš prespat.... najdeš nekje enga kmeta ali pa pač malo bolj odaljeno cesto od hiše z malo več zemlje...... jih lepo uprašaš če lahk kje na njihovo zemlji postaviš šotor se lepo dogovoriš z njimi..... in lepo postaviš šotor pa prespiš... zjutri ko se bojo zbudli tebe že tko ne bo več.... pa še pocen prideš skoz.
Če boš šla tle prek dravske doline..... ti lahk pomagam ker poznam kr neki ljudi.
Ja sej ni slaba ideja, sem tudi jaz razmišlala o tem, drugače me je pa mal strah da bi postavla šotor kar nekje, ker se tudi čudni ljudje najdejo po sloveniji. Zato me zanimajo tudi kampi
Je pa malo bolj varno če postavem šotor na zemlji koga ki ga poznam ali pa v kampu (za moje pojme)
Lisko saj veš kje grem sej maš načrt
Mrcina je napisal/-a:Sarcy je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Sarcy glede na to da vem zakaj rabiš kampe..... je moja ideja (pa še po moje najbolša po eni strani) da vedn ko pač hočeš prespat.... najdeš nekje enga kmeta ali pa pač malo bolj odaljeno cesto od hiše z malo več zemlje...... jih lepo uprašaš če lahk kje na njihovo zemlji postaviš šotor se lepo dogovoriš z njimi..... in lepo postaviš šotor pa prespiš... zjutri ko se bojo zbudli tebe že tko ne bo več.... pa še pocen prideš skoz.
Ja sej ni slaba ideja, sem tudi jaz razmišlala o tem, drugače me je pa mal strah da bi postavla šotor kar nekje, ker se tudi čudni ljudje najdejo po sloveniji. Zato me zanimajo tudi kampi
Je pa malo bolj varno če postavem šotor na zemlji koga ki ga poznam ali pa v kampu (za moje pojme)
Lisko saj veš kje grem sej maš načrt
Tudi če imaš dovoljenje lastnika parcele ne smeš kampirat, če ni to plac za kampiranje!!!! je ene par kolegov že dobilo kazni na ta račun!!! Če rabiš bolj podrobno lokacijo kampov v kolpski dolini pa povej....
LP Mrcina
want_more je napisal/-a:za kok časa rabiš v idriji prenočit? mejbi lahk pri nas doma:) ni lih kamp ampak kavč pomoje bi se dal odstopit...drgač je pa idrijska bela čudovit plac ja....
W|zz je napisal/-a:want_more je napisal/-a:za kok časa rabiš v idriji prenočit? mejbi lahk pri nas doma:) ni lih kamp ampak kavč pomoje bi se dal odstopit...drgač je pa idrijska bela čudovit plac ja....
Uff, tole se pazi. Lej kaksn nick ma :P
Jst pa en frend sva mislna it enkat mal po Sloveniji z kolesom pa da bi mela šotor ssabo, pa da bi kr pr kšni hiši pozvonila pa prašala če loh pr njih na vrtu prenočivaTko da to je tut varjanta, razn ce jih je velik
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov