maniac je napisal/-a:Če bom le dobil kako družbho, ker sammu se mi iz celja ne bo dalo vozit.
drgač pa je to edini pravi fajt, k1 pride blizu ampak to je ta prav ultimate fighting.
matr, na teh treningih sem se naučil skoraj vse kar znem...treniral 2 leti, pol opustil, ker nism imel konkurence (brez heca...premočn)...krokop je pa itak car!!!
če ma kdo voljo in možnost trenirat pride, wale tudo, ult.fight le pojte, ne bo vam žal!!!
treningi so ubitačnio, sam rataš pa totalen allround fighter!
to bo kull, komi čakam....
rok46 je napisal/-a:hmm,kar se pa pokalov tiče pa tega smo pa kick boxerji bl uspešni,je več medalj pobranih,pa tud punce so zlo dobre... u našm klubu mamo že 2ič evropsko prvakinjo,pa državnih naslovou je tud velik pobranih...sej je dokaj podobno,samo tajski je pač dovoljeno še kolena pa komouce,ni pa tolk udarcev v glavo k pr kick boxu,tajski mogoče mal bol nasilen šport...je kr fajn neki znat
![]()
LP
rok46 je napisal/-a:ja kle pr nas je full contact,pa semi contact pa te stvari,pač usega po malo uzeto,ošinave pač kot obrambe tko da je kr neki stvari not...valetudo? to nasplošno zavzema borilne veščine usea po malo al kako? pa kje je tu,k jst grem zdj to let u MB študerat pa grem vrjetno baradi naprej trenerat,pa čist tko če mogoče kdo ve al pa trenera pr njem al pa znanc,me mal zanima kuk je za plačat pa te zadeve,študenstki žep ni glih debel,pa on ma baje treninge res na ful,pa to mi je nekak ušeč![]()
LP
Slide je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:ja kle pr nas je full contact,pa semi contact pa te stvari,pač usega po malo uzeto,ošinave pač kot obrambe tko da je kr neki stvari not...valetudo? to nasplošno zavzema borilne veščine usea po malo al kako? pa kje je tu,k jst grem zdj to let u MB študerat pa grem vrjetno baradi naprej trenerat,pa čist tko če mogoče kdo ve al pa trenera pr njem al pa znanc,me mal zanima kuk je za plačat pa te zadeve,študenstki žep ni glih debel,pa on ma baje treninge res na ful,pa to mi je nekak ušeč![]()
LP
Torej imate možnost izbire?...Na polno in bolj tako...božanje, torej semi...?
Valetudo zavzema marsikaj, zato ker zavzema borbo stoje, v klinču in na tleh, torej vključuje elemente muay thai-a, boksa ipd, na tleh in v klinču pa elemente brazilskega jiu-jitsa, juda, rokoborbe pa še marsikaj drugega...fora je da je to najbolj podobno "pretepu" saj je dovoljeno skoraj vse, kar tudi pomeni beseda VALETUDO, boj brez pravil oziroma, vse velja, no seveda niso dovoljeni udarci v mednožje in podobne "nesramnosti", torej so tudi določena pravila...Če rečeš vsega po malem iz drugih borilnih veščin se lahko malo krivično sliši...![]()
Uradni klub za valetudo vem da je v Ljubljani, za Maribor ne vem.
Najboljši trening b.veščin je kot že rečeno "allround"...dandanes v K1 kaj šele pride-u nimajo kaj iskati, če nimajo "cross-traininga" torej če ne obvladajo več borilnih veščin, sploh je to značilno za pride, kjer je zelo pomembno obvladati borbo na tleh...Tukaj tudi s trdim treningom na tleh, lahko dobiš izredno moč, saj ves čas delaš z recimo 90kg teže na sebi, oziroma s sebi primernim nasprotnikom in se po nekaj časa trajajočem sparingu hudičevo utrudiš...Če pa ne znaš nič stoje jih pa že prej dobiš po nosu![]()
Je pa dobro imet tukaj tudi nekaj kilaže, saj nenazadnje prej utrudiš nasprotnika
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov