golf_c je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:Ja GLS, tm pa moja dva mladža brata delata, sam u skladišču. Pa da naute mislel tm je tok zaj**** delat in glede na to da je ura nočnega fizičnega (težkega) dela plačana komi 900/uro je valda normalno da tut delavci niso več tok motivirani in jim se jeeeebe za vse tko da je po moje bol mal zatežit unim gor k kr naprej vztrajajo pr takih plačah, sami pa služjo po 1,5 mio mesečno!!! Aja pa še to: delavci ponavad zlo mladi ljudje si uničujejo hrbtenice s težkimi paketi (tut po 90 kg) in delajo v težkih razmerah - v skladišču je pozim ista temperatura k odzuni. Delajo pa v nenormalnem tempu - 12 delavcev v šestih urah obrne tut po 5000 paketov... ..vam je pa težko par metrov nest tist kar ste naročl, mal se zamislte no lenivci eni.
kle pa ti čist u temo brcaš....to se prav da po tvoje bi mogu js ..če mi en falus prpele feltne pa mi jih iz kombija zmeče na tla...poklicat njegovga šefa in zahtevat da tistmu kurcu lenmu k mi je feltne po tleh zmetu...da mu more povišat plačo ....mejhn se umir....vsi delamo , vsaj večina no za male pare...če ma kdo občutek da je za svoje delo premal plačan naj si poiše drugo službo ne pa da se pol do strank obnaša ko da je stranka kriva da ma premal plače....a veš kolk ljudi je na cest k bi rade vole opravljalo to dela za še manjši dnar ...pa tut tiste feltne bi na podstrešje znosu če bi blo treba
Slide je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:Ja GLS, tm pa moja dva mladža brata delata, sam u skladišču. Pa da naute mislel tm je tok zaj**** delat in glede na to da je ura nočnega fizičnega (težkega) dela plačana komi 900/uro je valda normalno da tut delavci niso več tok motivirani in jim se jeeeebe za vse tko da je po moje bol mal zatežit unim gor k kr naprej vztrajajo pr takih plačah, sami pa služjo po 1,5 mio mesečno!!! Aja pa še to: delavci ponavad zlo mladi ljudje si uničujejo hrbtenice s težkimi paketi (tut po 90 kg) in delajo v težkih razmerah - v skladišču je pozim ista temperatura k odzuni. Delajo pa v nenormalnem tempu - 12 delavcev v šestih urah obrne tut po 5000 paketov... ..vam je pa težko par metrov nest tist kar ste naročl, mal se zamislte no lenivci eni.
A to je naročnikov problem, da se mora on za 900sit/h delat...al kako sm te razumel...on lahko pol mene u falus pošilja pa mi robo po tleh meče...poznam ljudi ki preživljajo 3 ali pa 4 članske familije za 70 jurjo mesečno ja? Oba delata v fabriki kjer sem jaz delal kot študent za reci piši 350SIT/h...pa nismo nič po tleh metali. Jebemti nekateri so zadovoljni da majo šiht.
Nima kej on po tleh metat, če mu ne paše pa nej gre domov pa se bo lahko za j***a čohuJao...jao...
Ta si je zaslužu en ornk pok na zobe, če mene vprašaš
BMW Motorsport je napisal/-a:fantje, fantje zgleda da še niste delal v tem skladišču... enkrat vas bo treba ke poslat da vidte kako to gre... 80% vseh vs najbrž neb zdržal prvih treh ur dela, pa noben nalašč ne meče paketov na tla - se pač zgodi računi da morš v parih urah več k tisoč paketov dvignt, v istmu skladišču se je tut zgodil da si je model ustvaru s paketom odprt zlom noge, k je bil pretežek, al pa primer k sm biu jst še tm sm si skor roko odrezu zarad ene 50 kg nezapakirani žage.. in kdo bi to že rd delu od vs?? pomoje da bl mal ljudi pa še te zato kr rabjo...
BMW Motorsport je napisal/-a:fantje, fantje zgleda da še niste delal v tem skladišču... enkrat vas bo treba ke poslat da vidte kako to gre... 80% vseh vs najbrž neb zdržal prvih treh ur dela, pa noben nalašč ne meče paketov na tla - se pač zgodi računi da morš v parih urah več k tisoč paketov dvignt, v istmu skladišču se je tut zgodil da si je model ustvaru s paketom odprt zlom noge, k je bil pretežek, al pa primer k sm biu jst še tm sm si skor roko odrezu zarad ene 50 kg nezapakirani žage.. in kdo bi to že rd delu od vs?? pomoje da bl mal ljudi pa še te zato kr rabjo...
BMW Motorsport je napisal/-a:dej model no sj sm reku da so te rekordi čist povprečni zato pa bi pisu še svoje mal ne pa kr neki zaklepat k da ste vi kao 'Mojstri' neki bl pametni na tem forumu - lej mogoče pa te stvari koga na temu forumu še zanimajo, konc koncev naj bi vsak mel svobodo govora...
Pa pejt že enkrat u ta GLS delat pa se pol oglaši s takimi ne pa govort k neveš kako je... Pa še neki mojadva brata to službo opravlata z veseljem in se čist nč ne prtožujeta sam men je pa glupo vidt k prideta ob 3 zjutri vsa premočena dam in pol slišeš od enga kretena kok sta si sama kriva pa nezahvalne ljudi k najbrž z ničemer v lajfu niso zadovoljni, sam znašajo se nad ljudmi... Mislm da je na temu forumu vse preveč takih ljudi k misljo da so boga za j***a prjel - moje mnenje.. brez zamer.
BMW Motorsport je napisal/-a:dej model no sj sm reku da so te rekordi čist povprečni zato pa bi pisu še svoje mal ne pa kr neki zaklepat k da ste vi kao 'Mojstri' neki bl pametni na tem forumu - lej mogoče pa te stvari koga na temu forumu še zanimajo, konc koncev naj bi vsak mel svobodo govora...
Pa pejt že enkrat u ta GLS delat pa se pol oglaši s takimi ne pa govort k neveš kako je... Pa še neki mojadva brata to službo opravlata z veseljem in se čist nč ne prtožujeta sam men je pa glupo vidt k prideta ob 3 zjutri vsa premočena dam in pol slišeš od enga kretena kok sta si sama kriva pa nezahvalne ljudi k najbrž z ničemer v lajfu niso zadovoljni, sam znašajo se nad ljudmi... Mislm da je na temu forumu vse preveč takih ljudi k misljo da so boga za j***a prjel - moje mnenje.. brez zamer.
BMW Motorsport je napisal/-a: dej model no sj sm reku da so te rekordi čist povprečni zato pa bi pisu še svoje mal ne pa kr neki zaklepat k da ste vi kao 'Mojstri' neki bl pametni na tem forumu - lej mogoče pa te stvari koga na temu forumu še zanimajo, konc koncev naj bi vsak mel svobodo govora...
BMW Motorsport je napisal/-a:Pa pejt že enkrat u ta GLS delat pa se pol oglaši s takimi ne pa govort k neveš kako je...
BMW Motorsport je napisal/-a: Mislm da je na temu forumu vse preveč takih ljudi k misljo da so boga za j***a prjel - moje mnenje.. brez zamer.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov