TechnoBoy je napisal/-a:MacK je napisal/-a:64kb/64kb se sploh obstaja![]()
Jaz imam "najslabsega" 1Mb/128kb pa mi je cisto dovolj. Problemov nisem imel nikoli nic pa ga ze imam cca 6 let.
Downloadalo mi je pa dozdaj z najvec 240kB/sKonstantno
![]()
Mesecno narocnino pa imam 7335+ddv
Lp MacK
1Mbs = 126KBs....kako potem teb vleče 256KB ?
ednino 126kbs
aja pa prvi kabelsi uporabnik si k ti gre tolk hitr....
ostali ful jamrajo in majo prenose
126kb
tko da si se zmotu
Slash83 je napisal/-a:Odločam se za nabavo kabelskega interneta preko Teleinga. Ker sem na netu malo in ga rabim le za kakšna manjša pregledovanja (ostalo snemam na faksu s 500kb/s)bi vzel najmanjši paket: 64Kbit/64Kbit za 3000sit na mesec.
Zanima me če ima kdo ta ali podoben paket in kakšna je povezava?
Vmes kaj včasih prekine kot na navadni 56k liniji?
Kakšen je max. download v PRAKSI?
Tnx
borut007 je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:8 bitov je en bajt...
torej
64/8=8
8KB/s
nekaj podobnega kot telefonski internet...sux...
Gre se za to, da je kabelska varianta cenejša. Za 3000sit si lahko nonstop gor, kadar koli si zaželiš. Lahko si potegneš tudi kak par Mb filmček, čeprav boš moral zato pustiti pc všaltan čez noč, pri klasičnem dial-upu pa si tega ne moreš privoščit (saj že če dnevno prečekiraš mail in pogledaš kaj je novega na forumu ... dobiš od telekoma račun 8000sit).
Damjan19 je napisal/-a:mene pa zanima kolk je začetnih stroškov pri kablskem internetu...
sicer mam tut adsl namišljen ampak s kabelsko bi se znebil težav, ker ma mama telefon(eno Iskro) z ojačevalcem zvoka ker ga pač rabi in če dam isdn ne vem al se bo dal prklopit to staro jajčko
na telekom sm že klicu pa...mojster nima blage...čeprav sem pa opazu pr punci da majo istega jajčka prkloplenga ampak noben ne ve kak je to urejen...a kdo od vas ve?
no pa pomembno vprašanje je tut prva vrstica...
Mih@ je napisal/-a:TechnoBoy je napisal/-a:MacK je napisal/-a:64kb/64kb se sploh obstaja![]()
Jaz imam "najslabsega" 1Mb/128kb pa mi je cisto dovolj. Problemov nisem imel nikoli nic pa ga ze imam cca 6 let.
Downloadalo mi je pa dozdaj z najvec 240kB/sKonstantno
![]()
Mesecno narocnino pa imam 7335+ddv
Lp MacK
1Mbs = 126KBs....kako potem teb vleče 256KB ?
ednino 126kbs
aja pa prvi kabelsi uporabnik si k ti gre tolk hitr....
ostali ful jamrajo in majo prenose
126kb
tko da si se zmotu
128kbs je 1mb
Damjan19 je napisal/-a:aaaam....s5 jz...jz bi na trieri vzel kablski internet, kr se mi adsl ne splača...da bi prklopu star telefon morem met vmesnik vredn 30jurjev...
dejte se javt tisti ko mate:
256/64 kbs
512/256kbs
1mbit/256kbs
pa povejte kolk vam vleče za vsakega izmed teh paketov.
jz drgač rabim zadevo le med vikendi ko pridem domov v ce, zarad meen bi lahk vlekl dol karkol je že cel tedn.rečmo pa da pod 80kb/s nebi šel.hvala za pomoč!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost