Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Ne feb 27, 2005 3:16 pm

Pugi je napisal/-a:Pr men js v glavnem sploh ne govorim o tem doma, me pa fotr vsake tok spomne, da sem čefurček... Matki je všeč, samo prenizek. Sestram je ql, bratcu itak, sovaščanom gre zih totalno na kuraac, skratka nimam kakih resnih problemov :D

Si pa glavna zvezda v Kranu.... :P

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne feb 27, 2005 3:29 pm

Hja če bi jst vse komentarje snemu ko sem kit prpelu domov bi me zmešalo bi bla ena črna komedija :D:D:D:D:D
Drugač pa komentarji v slogu"a nimaš nikamor drugam za dat dnar"
Drgač pa ko pa kdo pride k nam tko kot je maky reku pa fotr z veseljem pokaže kit ki je za zdaj še v garaži pa vse pove kako bo zgledalo :D:D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne feb 27, 2005 6:36 pm

Pr men foter jamra naj raj šparam za drugi avto... in bla bla. Pol pa ko vid da mi vseen ne bo zbil veselja..... pa mi kr z jakim veseljem pomaga....
Primer prejšne petke ko sem jo spustu mi je bil najjači:
Prvo ono: kaj ti te bo to... kaj te boš s tko nizkim in trdim avtom.. BLA BLAAAAAA ... Pol pa jo pripeljem domov.... pa se gre stari probat pelet pa pride nazaj pa slišiš: Ma bolš se pele ko pa moj avdi..... jaz pa u smehu :D :D :D
AL pa za muzko ko je hotu po vsej sili slišat kok špila... :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
cury
Nov uporabnik

Napisal/-a cury Ne feb 27, 2005 6:58 pm

No jest ne dajem toliko denarja v sam izgled avta ampak bolj v tuning-tak v izi. In pred kratkim sem naročil izpuh ( Skunk 2, 130k sit) in mal za foro povem kolk mislim dat, ja fotr se je sam za glavo prjel, mat pa skoz prav nej ta denar raje porabim za kej bl pametnega,... Jst se jima pa sam smejim pa si svoje mislim :lol:
Kdor drugemu jamo koplje, tudi slepa kura zrno najde!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne feb 27, 2005 7:12 pm

Janez Blond je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Pr men js v glavnem sploh ne govorim o tem doma, me pa fotr vsake tok spomne, da sem čefurček... Matki je všeč, samo prenizek. Sestram je ql, bratcu itak, sovaščanom gre zih totalno na kuraac, skratka nimam kakih resnih problemov :D

Si pa glavna zvezda v Kranu.... :P

Od kdaj že? Ah dj nehi, sj tolk me pa tud ni... Res nimam kakega takega filinga, pa tud nebi hotu bit. Zdle si me pa kr mal ustrašu... :?
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov