Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če mar 03, 2005 10:04 am

hahahaha umr sem od smeha :):):)

anyway, show time :)

:pop:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če mar 03, 2005 10:07 am

Jaz pa ne poznam Trobca sam sem slišal za vragolije tko da me prou zanima v čem je bil štos za brezplačno karto za Banoviče :pop: :P
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če mar 03, 2005 10:11 am

Demo je napisal/-a:Jaz pa ne poznam Trobca sam sem slišal za vragolije tko da me prou zanima v čem je bil štos za brezplačno karto za Banoviče :pop: :P

Bannan bo, če bo füke špilal...

Drugač pa...dobrodošel...včasih se pa pogreša tvoje komentarje...le s tistimi slikicami prihrani tokrat, ker pri komentarjih smo se včasih dodobra nasmejali...tisti 2pac&stuff pa :ne
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Re: !!! Veliko opravičilo !!!

Napisal/-a _VeNoM_ Če mar 03, 2005 10:14 am

Metod Trobec je napisal/-a:Veliko opravičilo!

Kot vidite, sem se po razmeroma dolgem času svoje odsotnosti danes odločil, da se zopet registriram na avtomobilizmu. Verjamem, da na tem forumu še vedno prebiva duh sovražnosti in odpora do moje persone, zaradi tega, in pa da bi moja vrnitev minila brez večjih nezaželenih zapletov, na tem mestu objavljam javno opravičilo!

Jaz (Metod Trobec) se Vam iz dna duše opravičujem za vse izpade, ki sem jih napravil v času bivanja na avtomobilizmu. Vem, da sem ravnal napak, in mi je iskreno žal za vse žal besede, ki sem jih izustil nad udeleženci foruma. Verjeli ali ne, v zadnjem letu sem postal čisto drug človek, lahko bi rekli da sem doživel duševni preporod. Nisem več nesramen do ljudi, tudi bizarne stvari mi ne rojijo več po glavi, vsaj ne v taki meri kot včasih. Upam, da boste moje iskreno opravičilo sprejeli in da bomo lahko v mirnem duhu nadaljevali debate, ki smo jih pred davnimi časi začeli, a jih zaradi mojih vragolij nismo mogli izpeljati do konca, ter odpirali nove, ki bodo bogatile naše znanje in duha.

Še enkrat se Vam, avtomobilistom, iz duše opravičujem in vas prosim odpuščanja za vse bolečine, ki sem Vam jih zadal.

Prijateljski pozdrav!

Metod

lp nestic,glej da novs kej furu! 8)

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če mar 03, 2005 10:17 am

zakon! trobec is back! smo te pogrešeli!!!! :pivo

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Če mar 03, 2005 10:27 am

Žalostno, sam mislem da se bo raven debat celo dvignila s Trobcovim ponovnim prihodom :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Če mar 03, 2005 10:31 am

O kakšnih vragolijah to govorite? :ue

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Če mar 03, 2005 10:44 am

Zzooommm je napisal/-a:O kakšnih vragolijah to govorite? :ue

to so bli casi, ko je Trobec se pametne ven metov!! sej ce je ostal tak kot je bil, potem bos vidu, bos dobu 6pack od smeha :P

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Če mar 03, 2005 10:50 am

Dobrodošel nazaj Trobec.

Meni so bili pa prav simpatični njegovi izpadi, tako da, vi moderatorji bi lahko zanj napisali posebna pravila, naj se heca, saj nikomur nič hudega noče, je vsaj malo zabavno.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Če mar 03, 2005 10:55 am

darkdog24 je napisal/-a:Hja takole je tvoj prvi izpad bo kaznovan takoj!! in ne kot včasih, ker kaznovanje problematičnih uporabnikov je sedaj hitrejše in učinkovitejše.

Naj dodam še to, da na prihajajočih straneh moderatorji dobivajo pravico do opozarjanja uporabnikov preko "rumenih kartonov" (pravilnik bo še bolj jasno spisan) , prav tako pa tudi določeno število teh kartonov pridela "rdečega", oz. kar direktno lahko podelijo rdečega... vsi člani bodo tudi lahko opozarjali moderatorje o neprimernosti določenega posta... aja, namen "kaznovanja" ni da bi moderatorji kratili svobodo govora ali bohnedaj izvajali teror nad člani - namen je le vzpostavitev reda in dviganje kvalitete foruma (tako da tisti ki iščemo tudi kaj hitro najdemo).

Še en goodie bo to, da boste imeli vse na enem mestu - forum, oglasnik, galerijo avtomobilov (TOKRAT Z OCENJEVANJEM!) - vso pripadajočo statistiko, objavo dogodkov in prijavljanje na njih, najbolj zmogljivi album (fotogalerijo) v Sloveniji in še mnogo več! Skratka, trudimo se skupnost še bolj povezati in vam dati razlog, da postanete naš redni obiskovalec. Ker skoraj nobena stvar v življenju ni zastonj bomo v zameno želeli le, da si ogledate kakšen oglas sponzorjev portala.

Tistih 12% obiskovalcev, ki ste v anketi obkrožili, da imate še vedno ločljivost nastavljeno na bornih 800x600, pa bomo malce podrozali, da si nabavijo malce večji monitor, kajti strani bodo delovale od 1024x768 naprej. No, še vedno boste lahko malce "poskrolali"...

Tisti, ki se vam ne bo dalo slike dajati v raznorazne albume po netu, boste lahko kolegom prilepili sliko kar na forum, seveda pa bo vsak naš član z malce prostega časa deležen svojega prostora (javnega ali privatnega) za shranjevanje fotk s sveta avtomobilizma...

Nekatere konkurenčne strani so celo odstranile forume, ker so obiskovalci pljuvali po njihovih "denarnih prilivih", mi pa vam bomo še tu dali pravico do svobode govora in boste lahko pokritizirali oz. pohvalili storitve prodajalcev novih/rabljenih vozil in serviserjev. Seveda pod pogoji, da boste upoštevali osnovna pravila objavljanja.

No, malce izčrpno, ampak upam, da bo to malce zadovoljilo vas, ki dnevno pošiljate vprašanja na to temo.

Ne sprašujte kdaj bo nov portal na voljo, lahko rečemo le, da kmalu (ciljamo na ta mesec) - vsekakor pa pred izdajo igre Duke Nukem For(n)ever ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Če mar 03, 2005 10:56 am

Welcome back Metod :clapclap

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če mar 03, 2005 11:35 am

Ice, nestrpno čakamo :-P :-P :-P
Če je ravno, ni zabavno.

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Če mar 03, 2005 11:43 am

Demo je napisal/-a:Ice, nestrpno čakamo :-P :-P :-P

sej sam govorijo pa nč ne nardijo :x

hec :P :P :P

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če mar 03, 2005 11:44 am

ice je napisal/-a:Tistih 12% obiskovalcev, ki ste v anketi obkrožili, da imate še vedno ločljivost nastavljeno na bornih 800x600, pa bomo malce podrozali, da si nabavijo malce večji monitor, kajti strani bodo delovale od 1024x768 naprej. No, še vedno boste lahko malce "poskrolali"...

2muhi@1mah -> mimovrste.com :lol:

PS
a se da izklpit annoying blejanje pri bannerju za rac. novice? :evil:
sem namrec ze psihiatre klical, ce je z mano kaj narobe, da vaske toliko blejanje slisim :oops:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Če mar 03, 2005 11:57 am

Pugi je napisal/-a:
ice je napisal/-a:welcum :pop:

Ti zmija svetovna - a to je V3????

aaaaa :lol:
ice ti pa znaš presenetit (dvig kvalitete and stuf..... :P )

drgač pa metod wlecome back!!! (sem že prov pogrešal tvoje detektivske in dirkaške zgodbe...) ;)

lp

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Če mar 03, 2005 12:03 pm

dobek: smo posredovali, da jih zamenjajo, ker zvočni niso dovoljeni v našem sistemu - hvala za kritiko ;)

p.s. tut sam sem ob dveh zjutrej mu ful naglas zvočnike pa kr naenkrat en blejanje... katastrofa, si bodo sosedje še kej mislil :]
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Če mar 03, 2005 12:07 pm

ice je napisal/-a:
p.s. tut sam sem ob dveh zjutrej mu ful naglas zvočnike pa kr naenkrat en blejanje... katastrofa, si bodo sosedje še kej mislil :]

:cry :cry :cry :mrgreen:

noro :lol:

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Če mar 03, 2005 12:09 pm

dobek je napisal/-a:a se da izklpit annoying blejanje pri bannerju za rac. novice? :evil:
sem namrec ze psihiatre klical, ce je z mano kaj narobe, da vaske toliko blejanje slisim :oops:

A to je tooo????? Jst sm tud mislu da sm že mal munjen ratu (tolk cajta za kompom sedu, da sm že kar prisluhe začel dobivat) :roll:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če mar 03, 2005 12:25 pm

ice je napisal/-a:dobek: smo posredovali, da jih zamenjajo, ker zvočni niso dovoljeni v našem sistemu - hvala za kritiko ;)

racun za psihiatra pa posredujem na domenco al na rac. novice? :P
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Če mar 03, 2005 12:31 pm

lol Trobec is back.Deda so v samico fuknili pa je moral razmisljat o svojih napakah iz preteklosti, upam da jih ne bo ponavljav tudi naprej :D

welcome back
Slika
Slika
Slika
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost