anyway, show time

Demo je napisal/-a:Jaz pa ne poznam Trobca sam sem slišal za vragolije tko da me prou zanima v čem je bil štos za brezplačno karto za Banoviče:P
Metod Trobec je napisal/-a:Veliko opravičilo!
Kot vidite, sem se po razmeroma dolgem času svoje odsotnosti danes odločil, da se zopet registriram na avtomobilizmu. Verjamem, da na tem forumu še vedno prebiva duh sovražnosti in odpora do moje persone, zaradi tega, in pa da bi moja vrnitev minila brez večjih nezaželenih zapletov, na tem mestu objavljam javno opravičilo!
Jaz (Metod Trobec) se Vam iz dna duše opravičujem za vse izpade, ki sem jih napravil v času bivanja na avtomobilizmu. Vem, da sem ravnal napak, in mi je iskreno žal za vse žal besede, ki sem jih izustil nad udeleženci foruma. Verjeli ali ne, v zadnjem letu sem postal čisto drug človek, lahko bi rekli da sem doživel duševni preporod. Nisem več nesramen do ljudi, tudi bizarne stvari mi ne rojijo več po glavi, vsaj ne v taki meri kot včasih. Upam, da boste moje iskreno opravičilo sprejeli in da bomo lahko v mirnem duhu nadaljevali debate, ki smo jih pred davnimi časi začeli, a jih zaradi mojih vragolij nismo mogli izpeljati do konca, ter odpirali nove, ki bodo bogatile naše znanje in duha.
Še enkrat se Vam, avtomobilistom, iz duše opravičujem in vas prosim odpuščanja za vse bolečine, ki sem Vam jih zadal.
Prijateljski pozdrav!
Metod
darkdog24 je napisal/-a:Hja takole je tvoj prvi izpad bo kaznovan takoj!! in ne kot včasih, ker kaznovanje problematičnih uporabnikov je sedaj hitrejše in učinkovitejše.
ice je napisal/-a:Tistih 12% obiskovalcev, ki ste v anketi obkrožili, da imate še vedno ločljivost nastavljeno na bornih 800x600, pa bomo malce podrozali, da si nabavijo malce večji monitor, kajti strani bodo delovale od 1024x768 naprej. No, še vedno boste lahko malce "poskrolali"...
dobek je napisal/-a:a se da izklpit annoying blejanje pri bannerju za rac. novice?![]()
sem namrec ze psihiatre klical, ce je z mano kaj narobe, da vaske toliko blejanje slisimops:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost