Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če mar 03, 2005 8:25 pm

Tomaz40 je napisal/-a:Kolega je poklical na informacije in rekel, da je pobral šroparko, ki je pustila telefon v njegovem avtu in ne ve kam naj ga pošlje, pa mu je ženska na informacijah rekla da sicer ne bi smela povedat ampak nej mu bo. In dobil je naslov.

Heheh dobra ideja...... bom jo probu jutr.....namreč jaz se ukvarjam s podobnim blemom.... vem številko..... vem naslov...... vem email.... ne morm pa zvedet kdo pr kurci je to.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če mar 03, 2005 8:48 pm

lisko je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:Kolega je poklical na informacije in rekel, da je pobral šroparko, ki je pustila telefon v njegovem avtu in ne ve kam naj ga pošlje, pa mu je ženska na informacijah rekla da sicer ne bi smela povedat ampak nej mu bo. In dobil je naslov.

Heheh dobra ideja...... bom jo probu jutr.....namreč jaz se ukvarjam s podobnim blemom.... vem številko..... vem naslov...... vem email.... ne morm pa zvedet kdo pr kurci je to.

Če veš za naslov potem pa naredi en nepričakovani obisk, po možnosti s polhnim avtom frendov velikih kot omara....vsaj jaz bi tako naredu :P :P :P ;)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Če mar 03, 2005 9:03 pm

hehe kaj pa ce da na policijo tvojo cifro pa dobis klic od plavih ce si vrno mobi :? :lol: :D
ka pa pol

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Če mar 03, 2005 9:09 pm

mislim, da bi lahko to zvedel le preko sodnega naloga, pa še to mislim, da bi bil opozorjen z njihove strani, medtem, ko tebi številke mislim, da ne bi razkrili :?:
Fahren bis der Arzt kommt!

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če mar 03, 2005 10:09 pm

Uradno ne moreš ugotovit, kdo te je klical. Lahko to osebo tožiš, v tem primeru do sodišče na podlagi sodnega naloga dobilo njegove podatke, ki pa jih ti ne boš izvedel.
Se pravi, po uradni poti ne moreš ugotoviti, kdo je.

Lahko bi rekel enemu kolegu, da naj pokliče na to številko in ko se bo oseba, katero kličeš (oz. kliče kolega) oglasila, naj kolega zmedeno vraša: "Koga sem pa dobil? ... A to ni Andrej? A res ni Andrej? Ja številka je pa po moje taprava. Ja pol sm se pa mogoče zmotu. Kdo ste že vi? A res niste Andrej? Ja pol pa oprostite, očitno gre za pomoto. Nasvidenje."
al pa:
"Dober dan, s Teleraya kličem, glede tistega telefona, ki ste ga prinesli na servis. Je to gospod Andrej Novak? Ne? Kdo pa? Ali je gospod Novak dosegljiv? ... Ne veste, kdo je to? [momljaje] Jah, potem je pa očitno prišlo do napake, [z navadnim glasom] ja potem se pa opravičujem za napako, gospod. Nasvidenje."
Lahko pa se še sam kaj spomniš. Veselo v akcijo!
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Pe mar 04, 2005 12:40 am

darwin je napisal/-a:Uradno ne moreš ugotovit, kdo te je klical. Lahko to osebo tožiš, v tem primeru do sodišče na podlagi sodnega naloga dobilo njegove podatke, ki pa jih ti ne boš izvedel.
Se pravi, po uradni poti ne moreš ugotoviti, kdo je.

Lahko bi rekel enemu kolegu, da naj pokliče na to številko in ko se bo oseba, katero kličeš (oz. kliče kolega) oglasila, naj kolega zmedeno vraša: "Koga sem pa dobil? ... A to ni Andrej? A res ni Andrej? Ja številka je pa po moje taprava. Ja pol sm se pa mogoče zmotu. Kdo ste že vi? A res niste Andrej? Ja pol pa oprostite, očitno gre za pomoto. Nasvidenje."
al pa:
"Dober dan, s Teleraya kličem, glede tistega telefona, ki ste ga prinesli na servis. Je to gospod Andrej Novak? Ne? Kdo pa? Ali je gospod Novak dosegljiv? ... Ne veste, kdo je to? [momljaje] Jah, potem je pa očitno prišlo do napake, [z navadnim glasom] ja potem se pa opravičujem za napako, gospod. Nasvidenje."
Lahko pa se še sam kaj spomniš. Veselo v akcijo!

pismo poj pa ti poklic ti dam cifro :lol: :lol: :D
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov