Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po mar 07, 2005 7:59 am

a mata vidva problem s kontrolo al kva :lol:
pa še folk šele po risankah pride na msna, in je tako že prepozn
al se motim :lol:
(mal hecaa more bit)
drgač jst mam kamero, pa sm jo uporablu sam ene 8 let nazaj, k sm teto klicu (žvi v italiji, pa se vidmo sam ene 2x na let)
MSNa pa ne uporablam, ampak za kolega, pa igrce skype-a- mi je velik bolši za pogovor z že znanimi osebki

Uporabniški avatar
enrique
Novinec

Napisal/-a enrique To mar 15, 2005 2:46 pm

jst zdej neki sprobavam web cam, zanima me če je možno da skupi dela zvok pa še slika, ker do zdej mi je samo zvok posebaj delal ali pa samo slika posebaj delala, rad bi pa oboje mel istočasno?Mam pa MSN messenger 7.0 beta.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To mar 15, 2005 3:04 pm

enrique je napisal/-a:jst zdej neki sprobavam web cam, zanima me če je možno da skupi dela zvok pa še slika, ker do zdej mi je samo zvok posebaj delal ali pa samo slika posebaj delala, rad bi pa oboje mel istočasno?Mam pa MSN messenger 7.0 beta.

To gre celo men na dial up liniji... ne videm težave zakaj tebi ne bi šlo.... aja jaz mam pa 6.2 verzijo.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo To mar 15, 2005 8:01 pm

Ronin je napisal/-a:By_Jovich: kako pa nardis slike? Screen Shot in to je to? al kako drgace?

Lp

da screen shot sam problem je v tem da morm met odprtih ene par paint-ov zato da lahko sledim njenim pozam sj stekas a ne? ;)

monster_d je napisal/-a:raje bi kako turbino al pa fergazer vido... :lol: :lol: :lol:

hja ne vem upam da bom tud to lepo ujel na svoj ekran :) problem je v tem da mal so zamiki in ce se prehitr premika je problem ujet (motna fotka) tko da treba cakat na pravi trenutek budno opazovat ;)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov