Hehe, mam preveč izkušenj z SP2, tko da o tem raj neb tačel sploh... Ampk dejmo... Maš gor SP2 naložen, vzameš vn TV kartico, pržgeš komp in se stvar sesipa (jasno z SP2). Potem dam kartico nazaj - sistem je sesut. Krasno... naložim še enkrat, z SP1 jemljem kartico vn in not, vse ok, dam gor SP2, potegnem kartico vn, crash again! Dam not -> zopet sesut.
Vsi nekej o varnosti govorite, ko da mate načrte za jedrsko orožje na računalniku. Jst mam doma zunanji firewall, ki sm ga zelo pocen dubu, ko so ga pri eni firmi zamenjal, pa NOD32 gor in do zdej, kljub prbližno 2.000 GB prenešenih podatkov iz interneta (v dobrem letu) nisem mel niti enga problema. Pa nimam SP2 gor... kar bi me zaščitlo, ker sem 30 ur na dan gor
In ja, NOD32 ma dost nastavitev. Sm večina uporabnikov je na ravni install in potem naj dela sam. Nope...
So pa bli nekje na netu objavljeni tudi podatki o hitrosti najdbe virusa in narejenega popravka za določene viruse (najdte sami

) in je bil nod na prvem mestu.
pa še killah_bee... dej mi plis povej, kako lahko SP2 napačno naložiš. Dobiš en CD kjer je gor SP2 popravk in potem prtisneš next, next, next.... čakaš 10-30 minut nardiš restart in Winsi se ponovno zaženejo (ali pa ne).
Sicr pa je stvar tudi precej odvisna od komponent ki jih maš v sistemu. Tko da, v praksi sm pogruntou da recmo SP2 delujo še kr dobro (res še kar...) s P4 na podnožju 775 in pa na AMDjih 64-bit s podnožjem 939. Pa na vseh HP notebookih kr sm mel zdej izkušnje z njimi. Ke so že original zravn.