darwin je napisal/-a:pilgrim je napisal/-a:OK - pošteno - izziv za vse člane foruma - pa vi odgovorite na vprašanje:
Kaj pomeni beseda PROTOKOL?
Odgovorite takoj, ne da bi špegali v slovar ali gnjavili mame ate...
Da vas vidimo
Ko sem prebral tvoj odgovor, sem takoj kliknu miniziraj vsa okna na miški, da ne bi škilu naprej in v roku 20s izoblikoval odgovor v glavi.
Tkole sm si zamislu pomen besede:
Protokol je nek v naprej pripravljen način reagiranja oz. obnašanja družbe, ki je pripravljen ob raznih uradnih stvareh (obiski, nastopi ...).
Sedaj sem to napisal še na forum in sedaj grem po SSKJ, da poiščem uraden pomen besede.
"uradna in družbena pravila za medsebojne stike uradnih predstavnikov držav" Slovar določa tudi druge definicije, ki pa v danem kontekstu ne pridejo tako do izraza.
Ugotovim torej, da bistva nisem veliko zgrešil poleg tega, da jaz nisem povedal, da gre za medmarodno oz. meddržavno zadevo, kar pa resnici na ljubo priznam, da nisem vedel in namerno nisem navedel tega, saj sem bil prepričan, da gre za vsesplošno raven. Mogoče sem imel tudi rahel problem pri elokuciji, toda vseeno povprečno inteligenten bralec razume pomen mojega stavka.
menjekul je napisal/-a:človek mora videt, slišat, da ne more vrjet da taki ljudje obstajajo. živa žalost![]()
poznanstva: las vegas?
protokol? prestol...wtf..
najlepši del .. : poročna obleka
kaj pa če so jih zadrogiral, da bi se po izboru šli mal "jurjevanja" (swingerstva)
Janez Blond je napisal/-a:pilgrim je napisal/-a:sicer pa, če smo pošteni:
izbor miss ni inteligenčno, ampak lepotno tekmovanje
če na kvizih lahko tekmujejo grdi,
lahko na lepotnih tekmovanjih sodelujejo neumni
Zakaj pa pol komisija vedno povdarja da ni lepota na prvem mestu. Da upoštevajo tud intilignco itd...
pilgrim je napisal/-a:OK - pošteno - izziv za vse člane foruma - pa vi odgovorite na vprašanje:
Kaj pomeni beseda PROTOKOL?
Odgovorite takoj, ne da bi špegali v slovar ali gnjavili mame ate...
Da vas vidimo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov