Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To mar 15, 2005 8:59 pm

pa umetne prsi so zdej ze skor navadn...ni vec tak TABU to!! sicer mi ni vsec da je zenska vsa platicna, pa da se ti skorej zacne topit v avto poleti ko nimas klime!! nimam nic proti, ce si folk to dela, ampak v mejah normale...ne da pretiravajo

Uporabniški avatar
Alfa-boxer
Novinec

Kraj: Ljubljana-Vič

Napisal/-a Alfa-boxer To mar 15, 2005 9:00 pm

Moja ma lih taprave :twisted:
Prej znan kot Alfa
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To mar 15, 2005 9:12 pm

Leprotto je napisal/-a:No, no. Ko se na forum obesijo slike silikonskih riti in jošk vsi neutrudno nabijate poste in slike (tema stila Za moško populacijo), ko se vas pa postavi pred dejstvo pa ni plastika nikomur všeč. :har Kako ni nikomur všeč, ko pa ure porabite za ocenjevanje jošk (plastičnih)? Če vam to že nebi bilo všeč, potem bi bilo logično, da teh prsi ne morete ocenit, ker so le kup silikona? Primerjate dva para plastike med sabo in ugotavljate kateri je lepši?

Eno je gledat pa ocenjevat. Drugo je pa v postli objemat in stiskat. :twisted:
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Sr mar 16, 2005 5:23 am

FireSTORM je napisal/-a:ne moreš primerjat avta in ženske...

potem ga pa ti idi tiščat v izpuh :roll:

ne moreš :?: :?: :?:

kaj pa to (naslovi tem v galeriji):

moja lubica

Moja nova zverca :)

am .... moja ***zverinca***

Moja Sofia Loren :) (petka)(update 10.1)

Evo še moja alfica

Moje zverince

Pedenanje moje masince!!!

Zelena dobrotica...

Tigra končno doma

Moja nova škodička

moja zelena posast ;)

sexy Honda

Še moja nova ljubica

Še moja....

še nedolžen avto od punce

Koncno taka, kot sem si zelel!!!

Lepotica

Moja edina ljubezen ( zaenkrat ) :-))

bo :?:
lp pilgrim

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Sr mar 16, 2005 8:09 am

...delikatna tema, vsekakor...

bom kr neki dejstev nametal, ki mi pridejo pod misel:

-->v SLO se najprej spomnim na Mišo Molk ko kdo omeni plastiko...ko sem jo nazadnje videl, so se znaki liftingov,botoxa in podobnega začel opazneje kazat, ampak nekateri so pa mnenja da je bil denar dobro naložen, saj je ohranila svoj (mladosten?) videz kar nekaj let(jst se je ne spomnim drugačne,razen iz arhivskih posnetkov)...

-->kot je blo že napisano - se mi ne zdi fajn, da ti dekle prizna da je le še slaba polovica STOCK, ostalo je pa TUNING by Dr. SKALPEL, ampak v neki primerih pa je več kot upravičen...

-->recimo lepotne anomalije, kot je štrljenje ušes, ki se mi zdi da je do 18.leta celo zastonj...

-->zanimivo se mi zdi tole, kar je blo že napisano...Za moško populacijo - vse mora dobesedno ŠTRLET, na svoji miški pa (nekateri) ne morejo vidt niti push-up bra...

-->moški žensk ne bomo nikol razumel - lahk le poizkušamo in jim približamo na kakšnih 10%...mala šala...neki pa vseeno je resnice...
vsaka ženska nekje v sebi hoče bit bejba...tak je...do tega pa je v neki meri doprinesla naša družba, zahodnjaški vplivi in pa ženske same...

-->jst popolne v smislu zahodnih idealov nisem iskal in je tut ne bi hotel - zato pa je človek toliko bolj srečen ko najde "drugo polovico", takšno, ki se ujema - tight!

zaključek...kakor komu paše...

LP
...:::Cavallino Rampante:::...

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Sr mar 16, 2005 9:07 am

Skull23 je napisal/-a:V istvu so te plastične babe pametne. Vlagajo keš v sebe, mi butci pa vlagamo keš v avte. :D

Raj v avto....mam več od tega, babnci daš mal za na fitnes pa ma da tm skače da bo pol doma še bolj, jest nimam nič več če ma joške po obsegu pol metra večje, če ma pa tamalo še vedno isto.

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Sr mar 16, 2005 10:18 am

Hmm, mene pa nekaj drugega bega... Silikonski joški so baje čist neobčutljivi, ženska z umetnimi torej nič ne čuti na joških (da ne govorimo problemi z dojenjem ipd..)... Isto je baje z ustnicami...

In kaj ima pol od tega, če je moški čisto zakurjen nad njenimi joški in bi se skus igral z njimi, ona pa nič ne čuti? Pa če se poljubljata, pa nič ne čuti čez ustnice? Pa če ima obraz nategnjen z botoksom pa sploh ne čuti, da jo božaš???

To je isto, kot da bi si dal jaz plastičnega ti*a, ki bi bil sicer velik, ravno taprav in anatomsko oblikovan in bi bile ženske navdušene nad njim in jaz bi se hvalil kako velikega imam, med seksom pa ne bi čutil nič...

Kur* pa tako povečevanje in popravljanje!!!!
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Leprotto
Nov uporabnik

Napisal/-a Leprotto Sr mar 16, 2005 10:33 am

Verjetn naj bi vsaj nekaj čutil. Sploh so pa implantati danes drugačni kot so bili par let nazaj. Odvisno je, koliko "globoko" jih postavijo. Je pa tudi res, da je največji organ koža, z njo tudi najbolj čutimo.
Glede na to, da se je obsesija s plastičnimi operacijami začela v Hollywoodu, ti je lahko jasno, da je funkcija postranskega pomena. Ni važno a ma kakšno korist, glavno da "lepo" zgleda. To pa vsekakor prinaša denar.
Problem raznih Molkovih in podobnih plastic freakov je v tem, da od tolkih operacij obrazna muskulatura sploh ne deluje več tako kot je treba, nima več mimike zato zgledajo še bolj zategnjeni. Da ne omenjam Jacksona in njegove naslednice Lil (Gremlin) Kim. :noro
Slika Leprotto RWD power!!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov