LP,
Zm3-D3n
gorgo je napisal/-a:ja to je druga stvar, samo da pa nekdo rece za ŠPORT bruh , potem vem kolko je ura...
lisko je napisal/-a:gorgo je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Ne vem kakšna tekma je bla, bom kar predvideval da fuzbal. Najbolj primitivna igra z najbolj primitivnimi navijači. Bruh.
obdrzi to za sebe ne....
jaooo
pol sveta igra fuzbal....
Z obema se delno strinjam..... sam se mi pa skoz poraja vprašanje zakaj pa pri formuli tega ni? Pa so isto navijači.... pa je isto alkohol..... enkrat sem celo vidu kak so tri grupe navijačev ( se mi zdi da ferari mclaren pa bmw) mele na sredini pijačo.... kao gajbe skupi pa so lepo pili pa gledli tekmo pa navijali vsak za svojga....
Zakj ne slišmo takih razgrajajanj pri formuli?
Smo res tko neciviliziran folk da se tole dogaja? al je sam ta folk tko primitivn ki gleda in navija za ta šport?
lisko je napisal/-a:sam se mi pa skoz poraja vprašanje zakaj pa pri formuli tega ni? Pa so isto navijači.... pa je isto alkohol..... enkrat sem celo vidu kak so tri grupe navijačev ( se mi zdi da ferari mclaren pa bmw) mele na sredini pijačo.... kao gajbe skupi pa so lepo pili pa gledli tekmo pa navijali vsak za svojga....
Zakj ne slišmo takih razgrajajanj pri formuli?
darkdog24 je napisal/-a:treba je sam policajem večja pooblastila dat pa sam pendreke v roke pa udri pa udri dokler nebo v nezavesti.Tud za gumijaste metke se stinjam, ker to niso navijači, to so vandali.
Lep primer je bil 1x v Splitu ko je igral dinamo in Hajduk.Pred koncem tekme so splitski navijači na enem delu tribune začeli stole lomit in metat na igrišče.Komenator jih je prosu da se umirijo ker je sam 5 min do konca.ne ni pomagalo podrli so varnostno ograjo in začeli vn lezt pa grozit policajem.Pol je prišu predsednik kluba in jih prosu na kolenih, ne ni pomagalo, potem pa so se policaji razvrstili v črko A in vdrli na tribuno, pol se je pa začelo.Matr pretepli so vse po vrsti do krvi, eni so kr v nezavesti obležali na tribuni.Policaji so vdrli od spodaj in od zgoraj na tribuni, pol si pa vidu navijače ko so se jokali "nemoj druže samo nemoj po glavi" pretepli so jih res orng.Prav užitek je bil gledat une huligane ko jih policaji lomijo, in čez 10 min je bil mir.Blo je ful krvi pot ribuni in eni so ležali pošrek, eni so jamrali eni šepali itd... ampaj je bil mir in tekma se je nadaljevala do konca.
Lepo so jih prosli dejte se umirit do konca, ne frajeri niso hotli poslušat, tud nek policaj je šel z mikrofonom do njih in jih poskušal mirit, pa je dobu v bučo stol. Pol so pa dobli kar so želeli.
In to mora biti tudi pri nas.Pretepst vse do konca do krvi!!! pa nebo nikdar več pomislu da bo na civilizirani tekmi delu sranje.
darkdog24 je napisal/-a:treba je sam policajem večja pooblastila dat pa sam pendreke v roke pa udri pa udri dokler nebo v nezavesti.Tud za gumijaste metke se stinjam, ker to niso navijači, to so vandali.
Lep primer je bil 1x v Splitu ko je igral dinamo in Hajduk.Pred koncem tekme so splitski navijači na enem delu tribune začeli stole lomit in metat na igrišče.Komenator jih je prosu da se umirijo ker je sam 5 min do konca.ne ni pomagalo podrli so varnostno ograjo in začeli vn lezt pa grozit policajem.Pol je prišu predsednik kluba in jih prosu na kolenih, ne ni pomagalo, potem pa so se policaji razvrstili v črko A in vdrli na tribuno, pol se je pa začelo.Matr pretepli so vse po vrsti do krvi, eni so kr v nezavesti obležali na tribuni.Policaji so vdrli od spodaj in od zgoraj na tribuni, pol si pa vidu navijače ko so se jokali "nemoj druže samo nemoj po glavi" pretepli so jih res orng.Prav užitek je bil gledat une huligane ko jih policaji lomijo, in čez 10 min je bil mir.Blo je ful krvi pot ribuni in eni so ležali pošrek, eni so jamrali eni šepali itd... ampaj je bil mir in tekma se je nadaljevala do konca.
Lepo so jih prosli dejte se umirit do konca, ne frajeri niso hotli poslušat, tud nek policaj je šel z mikrofonom do njih in jih poskušal mirit, pa je dobu v bučo stol. Pol so pa dobli kar so želeli.
In to mora biti tudi pri nas.Pretepst vse do konca do krvi!!! pa nebo nikdar več pomislu da bo na civilizirani tekmi delu sranje.
Tomaz40 je napisal/-a:Sicer se strinjam s tabo. Premlatit vse, ki se ne znajo obnašat pa bo kmal ratal mir. Pa unga ombutsmana tut nekam poslat ko bodo šli k njemu jokat kolk so policaji kruti. Sam roko na srce, zdej so policaji zaj***. Nemška policija je slovenskim povedala da nej pazijo na njih, ker gre veliko ljudi, ki so že delali probleme na tekmah. Pa so jih sloveski policaji pazil?? NEEEEE. To je pa zato k misljo da uni papki iz nemške policije nimajo pojma. No zdej pa je kar je.
Nixxon je napisal/-a:gorgo je napisal/-a:ja to je druga stvar, samo da pa nekdo rece za ŠPORT bruh , potem vem kolko je ura...
Mislim da ne veš. Da obstaja šport kjer se čez celo tekmo nič ne dogaja (vsaj v mojih očeh), kjer je na koncu rezultat 0:0 in so veseli da je izenačenje, ali huje, da ne izgubijo preveč...What gives? Zakaj pa pr tenisu ni tega, pa pr ne vem čem še. Da o tem kako se po tleh valjajo pri "poškodbi" pa jih morjo odnest z nosili do roba igrišča, kjer vstanejo in zalaufajo nazaj v igro. Sick. In ja, veliko tega da ne maram fudbala je povezano z navijači. Ker se vseeno odraža neka kultura in ta mi gre na bruhanje. Če mene vprašaš bi na tekmah morali policaji imeti brzostrelke z gumjastimi naboji in pooblastilom za streljanje če bo kakršnakoli pizdarija, psi pa snete nagobčnike. Pa da jih vidmo junake pol.
Ker sorry, to kar je blo včeraj al pa se dogaja po svetu je war-zone. Spomnite se v Belgiji, I think, kjer so navijači ubili policista, če se ne motim Nemci. Jeb*š alkohol pa razgreta čustva, svojo glavo pa menda maš, pa ne samo zato da boš nasprotniku čelno zabil. Saj veš, če se ti zameri en pomemben del nečesa, ti bo cela stvar ogabna. Tako je meni.
Mislim da je glavni problem fuzbala kot športa preveliko igrišče. Morali bi ga zmanjšati za polovico, potem bi blo več akcije. Smo kot mulci tud igral nogomet pa mi je blo kul, zdej na žalost ni več cajta za take stvari. Samo je blo zanimivo ko je bilo igrišče majhno in, ker je šlo za travnik na deželi, neraven in nikol nisi točno vedel kam bo žoga letela. Luštno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost