Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Ne mar 27, 2005 12:06 pm

Jst se tut spomnem k so v lj vijole bezale cez pol ljubljane pa u bm je blo isto z dragonsi pa da ne gledamo unih anglezov k so itq adijo pamet....pa naj mi poznavalcu fuzbala prosm povejo...zakva se to sam pr fuzbalu dogaja (v vecini). Ce pogledas kaksen drug sport tega ni?? Ni mi jasn...pa za moje pojme najbol dolgocasen sport ker v cem je smisu da se 20 folka podi za isto zogo?:) no da ne bo ksnih zamer mal fore more bit! :)

LP,
Zm3-D3n

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Ne mar 27, 2005 12:06 pm

gorgo je napisal/-a:ja to je druga stvar, samo da pa nekdo rece za ŠPORT bruh , potem vem kolko je ura...

Mislim da ne veš. Da obstaja šport kjer se čez celo tekmo nič ne dogaja (vsaj v mojih očeh), kjer je na koncu rezultat 0:0 in so veseli da je izenačenje, ali huje, da ne izgubijo preveč... :roll: What gives? Zakaj pa pr tenisu ni tega, pa pr ne vem čem še. Da o tem kako se po tleh valjajo pri "poškodbi" pa jih morjo odnest z nosili do roba igrišča, kjer vstanejo in zalaufajo nazaj v igro. Sick. In ja, veliko tega da ne maram fudbala je povezano z navijači. Ker se vseeno odraža neka kultura in ta mi gre na bruhanje. Če mene vprašaš bi na tekmah morali policaji imeti brzostrelke z gumjastimi naboji in pooblastilom za streljanje če bo kakršnakoli pizdarija, psi pa snete nagobčnike. Pa da jih vidmo junake pol. :twisted: Ker sorry, to kar je blo včeraj al pa se dogaja po svetu je war-zone. Spomnite se v Belgiji, I think, kjer so navijači ubili policista, če se ne motim Nemci. Jeb*š alkohol pa razgreta čustva, svojo glavo pa menda maš, pa ne samo zato da boš nasprotniku čelno zabil. Saj veš, če se ti zameri en pomemben del nečesa, ti bo cela stvar ogabna. Tako je meni.

Mislim da je glavni problem fuzbala kot športa preveliko igrišče. Morali bi ga zmanjšati za polovico, potem bi blo več akcije. Smo kot mulci tud igral nogomet pa mi je blo kul, zdej na žalost ni več cajta za take stvari. Samo je blo zanimivo ko je bilo igrišče majhno in, ker je šlo za travnik na deželi, neraven in nikol nisi točno vedel kam bo žoga letela. Luštno.
Slika

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Ne mar 27, 2005 12:09 pm

McLaren je napisal/-a:Niti nemci niso več tisto kaj so bli.

Mislm da je blo samo podcenjevanje.....

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Kraj: okolica LJ

Napisal/-a petra Ne mar 27, 2005 3:07 pm

sem bla ponoči, po tekmi v celju, pa se je tam vozilo tolko policajev z lučmi, pa policajskih terencev z rotacijsko modro lučjo in vse je šibal na eno mesto, kjer se je ful dogajal. kamor sem pogledala, z vseh cest so letel skupaj v kiblah, zunaj pa z oklepi, čeladami in ne vem čem še vse.
akcija, ni kej! vsaj eno noč so delal, ko pa že vse druge noči spijo na delovnem mestu. :twisted:
zvok (vsaj) šestvaljnika je orgazmičen

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne mar 27, 2005 4:38 pm

lisko je napisal/-a:
gorgo je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:Ne vem kakšna tekma je bla, bom kar predvideval da fuzbal. Najbolj primitivna igra z najbolj primitivnimi navijači. Bruh.

obdrzi to za sebe ne....
jaooo
pol sveta igra fuzbal....

Z obema se delno strinjam..... sam se mi pa skoz poraja vprašanje zakaj pa pri formuli tega ni? Pa so isto navijači.... pa je isto alkohol..... enkrat sem celo vidu kak so tri grupe navijačev ( se mi zdi da ferari mclaren pa bmw) mele na sredini pijačo.... kao gajbe skupi pa so lepo pili pa gledli tekmo pa navijali vsak za svojga....
Zakj ne slišmo takih razgrajajanj pri formuli?
Smo res tko neciviliziran folk da se tole dogaja? al je sam ta folk tko primitivn ki gleda in navija za ta šport?

Ja to je blo lani v prispevku pred dirko za veliko nagrado nemčije. Kjer je vsako leto kr kamp kjer kampira na tisoče navijačev po cel teden. Pa je kazalo kako pir pijejo pa klobase pečejo pa vsi veseli. Kot ena velika veselica. :lol: :lol: In so res navijači čist pomešani pa se noben ne tepe ne nč. Pride do kakšenga ustnega spopada druzga pa nč.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
albin
Novinec

Kraj: stajerska

Napisal/-a albin Ne mar 27, 2005 5:11 pm

Svabi so misl, da pijejo nemski pir. pa jim je nas mal hitrej v glavo stopu. :)

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Po mar 28, 2005 4:41 pm

@Nixxon glede "navijanja" se strinjam. Glede nogometa pa niti malo. Naš trener je dobro rekel, da ko prideš z igišča te mora glava bolet in ne noge. Tekma je za poznavalca lahko zelo zanimiva ne glede na rezultat(če ni ravno 8:0). Meni je užitek pogledat dobro tekmo pa če je rezultat 0:0. Glede poškodb imaš delno prav. Naleti, ki na TV ekranu zgledajo nedolžni v resnici zelo bolijo. Tam se igra na polno in ko te tist konj oplazi po nogi znajo pokat tudi kosti, čeprav na TV to ne zgleda. Govorim iz izkušenj. Gre pa tudi meni na živce tisto, ko se nekateri valjajo v smrtnih mukah, med tem ko na počasnem posnetku vidiš, da se ga noben ni niti dotaknu.

Lp!
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Po mar 28, 2005 7:41 pm

lisko je napisal/-a:sam se mi pa skoz poraja vprašanje zakaj pa pri formuli tega ni? Pa so isto navijači.... pa je isto alkohol..... enkrat sem celo vidu kak so tri grupe navijačev ( se mi zdi da ferari mclaren pa bmw) mele na sredini pijačo.... kao gajbe skupi pa so lepo pili pa gledli tekmo pa navijali vsak za svojga....
Zakj ne slišmo takih razgrajajanj pri formuli?

Zakaj pri formuli tega ni?
no pa si zamislite, da bi navijači med tekmo formule 1 - tako kot jih vidimo pogosto na nogometnih tekmah - vdrli na sredo igrišča in motili igralce - recimo šumaherja, ki bi prišel mimo s tam okoli tristo na uro
- in kako bi po kosih letali nazaj na tribune :P :P :P

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Po mar 28, 2005 8:21 pm

treba je sam policajem večja pooblastila dat pa sam pendreke v roke pa udri pa udri dokler nebo v nezavesti.Tud za gumijaste metke se stinjam, ker to niso navijači, to so vandali.
Lep primer je bil 1x v Splitu ko je igral dinamo in Hajduk.Pred koncem tekme so splitski navijači na enem delu tribune začeli stole lomit in metat na igrišče.Komenator jih je prosu da se umirijo ker je sam 5 min do konca.ne ni pomagalo podrli so varnostno ograjo in začeli vn lezt pa grozit policajem.Pol je prišu predsednik kluba in jih prosu na kolenih, ne ni pomagalo, potem pa so se policaji razvrstili v črko A in vdrli na tribuno, pol se je pa začelo.Matr pretepli so vse po vrsti do krvi, eni so kr v nezavesti obležali na tribuni.Policaji so vdrli od spodaj in od zgoraj na tribuni, pol si pa vidu navijače ko so se jokali "nemoj druže samo nemoj po glavi" pretepli so jih res orng.Prav užitek je bil gledat une huligane ko jih policaji lomijo, in čez 10 min je bil mir.Blo je ful krvi pot ribuni in eni so ležali pošrek, eni so jamrali eni šepali itd... ampaj je bil mir in tekma se je nadaljevala do konca.
Lepo so jih prosli dejte se umirit do konca, ne frajeri niso hotli poslušat, tud nek policaj je šel z mikrofonom do njih in jih poskušal mirit, pa je dobu v bučo stol. Pol so pa dobli kar so želeli.
In to mora biti tudi pri nas.Pretepst vse do konca do krvi!!! pa nebo nikdar več pomislu da bo na civilizirani tekmi delu sranje.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po mar 28, 2005 8:35 pm

darkdog24 je napisal/-a:treba je sam policajem večja pooblastila dat pa sam pendreke v roke pa udri pa udri dokler nebo v nezavesti.Tud za gumijaste metke se stinjam, ker to niso navijači, to so vandali.
Lep primer je bil 1x v Splitu ko je igral dinamo in Hajduk.Pred koncem tekme so splitski navijači na enem delu tribune začeli stole lomit in metat na igrišče.Komenator jih je prosu da se umirijo ker je sam 5 min do konca.ne ni pomagalo podrli so varnostno ograjo in začeli vn lezt pa grozit policajem.Pol je prišu predsednik kluba in jih prosu na kolenih, ne ni pomagalo, potem pa so se policaji razvrstili v črko A in vdrli na tribuno, pol se je pa začelo.Matr pretepli so vse po vrsti do krvi, eni so kr v nezavesti obležali na tribuni.Policaji so vdrli od spodaj in od zgoraj na tribuni, pol si pa vidu navijače ko so se jokali "nemoj druže samo nemoj po glavi" pretepli so jih res orng.Prav užitek je bil gledat une huligane ko jih policaji lomijo, in čez 10 min je bil mir.Blo je ful krvi pot ribuni in eni so ležali pošrek, eni so jamrali eni šepali itd... ampaj je bil mir in tekma se je nadaljevala do konca.
Lepo so jih prosli dejte se umirit do konca, ne frajeri niso hotli poslušat, tud nek policaj je šel z mikrofonom do njih in jih poskušal mirit, pa je dobu v bučo stol. Pol so pa dobli kar so želeli.
In to mora biti tudi pri nas.Pretepst vse do konca do krvi!!! pa nebo nikdar več pomislu da bo na civilizirani tekmi delu sranje.

Sicer se strinjam s tabo. Premlatit vse, ki se ne znajo obnašat pa bo kmal ratal mir. Pa unga ombutsmana tut nekam poslat ko bodo šli k njemu jokat kolk so policaji kruti. Sam roko na srce, zdej so policaji zaj***. Nemška policija je slovenskim povedala da nej pazijo na njih, ker gre veliko ljudi, ki so že delali probleme na tekmah. Pa so jih sloveski policaji pazil?? NEEEEE. To je pa zato k misljo da uni papki iz nemške policije nimajo pojma. No zdej pa je kar je.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon To mar 29, 2005 6:45 pm

darkdog24 je napisal/-a:treba je sam policajem večja pooblastila dat pa sam pendreke v roke pa udri pa udri dokler nebo v nezavesti.Tud za gumijaste metke se stinjam, ker to niso navijači, to so vandali.

Ouu, yeah!

Tomaz40 je napisal/-a:Sicer se strinjam s tabo. Premlatit vse, ki se ne znajo obnašat pa bo kmal ratal mir. Pa unga ombutsmana tut nekam poslat ko bodo šli k njemu jokat kolk so policaji kruti. Sam roko na srce, zdej so policaji zaj***. Nemška policija je slovenskim povedala da nej pazijo na njih, ker gre veliko ljudi, ki so že delali probleme na tekmah. Pa so jih sloveski policaji pazil?? NEEEEE. To je pa zato k misljo da uni papki iz nemške policije nimajo pojma. No zdej pa je kar je.

JA valda, pa kaj se gre to, za mladoletne otroke al odrasle ljudi. Najbrž niso bli na tako število prpravljeni.
Slika

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo To mar 29, 2005 7:01 pm

Nixxon je napisal/-a:
gorgo je napisal/-a:ja to je druga stvar, samo da pa nekdo rece za ŠPORT bruh , potem vem kolko je ura...

Mislim da ne veš. Da obstaja šport kjer se čez celo tekmo nič ne dogaja (vsaj v mojih očeh), kjer je na koncu rezultat 0:0 in so veseli da je izenačenje, ali huje, da ne izgubijo preveč... :roll: What gives? Zakaj pa pr tenisu ni tega, pa pr ne vem čem še. Da o tem kako se po tleh valjajo pri "poškodbi" pa jih morjo odnest z nosili do roba igrišča, kjer vstanejo in zalaufajo nazaj v igro. Sick. In ja, veliko tega da ne maram fudbala je povezano z navijači. Ker se vseeno odraža neka kultura in ta mi gre na bruhanje. Če mene vprašaš bi na tekmah morali policaji imeti brzostrelke z gumjastimi naboji in pooblastilom za streljanje če bo kakršnakoli pizdarija, psi pa snete nagobčnike. Pa da jih vidmo junake pol. :twisted: Ker sorry, to kar je blo včeraj al pa se dogaja po svetu je war-zone. Spomnite se v Belgiji, I think, kjer so navijači ubili policista, če se ne motim Nemci. Jeb*š alkohol pa razgreta čustva, svojo glavo pa menda maš, pa ne samo zato da boš nasprotniku čelno zabil. Saj veš, če se ti zameri en pomemben del nečesa, ti bo cela stvar ogabna. Tako je meni.

Mislim da je glavni problem fuzbala kot športa preveliko igrišče. Morali bi ga zmanjšati za polovico, potem bi blo več akcije. Smo kot mulci tud igral nogomet pa mi je blo kul, zdej na žalost ni več cajta za take stvari. Samo je blo zanimivo ko je bilo igrišče majhno in, ker je šlo za travnik na deželi, neraven in nikol nisi točno vedel kam bo žoga letela. Luštno.

ja no ti govoris eno, jaz si pac mislim drugo... Od svoje rane mlaldosti treniram nogomet in vem, da je to eden najlepsih športov.. Malo poglej kolko fantov igra ob vikendih al pač kdaj nogomet, na šolskih igriščih, na klubskih igriščih itd. Zame je to eden naljlepsih nacinov zdravega zivljenja, sploh pa druzenja s prijatelji---...

Glede navijacev pa je res malo pretirano... Samo to nima veze z igralci in z igro samo... Ali pač??

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Sr mar 30, 2005 4:45 pm

gorgo je napisal/-a:Glede navijacev pa je res malo pretirano... Samo to nima veze z igralci in z igro samo... Ali pač??

Od kje se pa pol vzamejo? Navijači najbrž tudi sami tako igrajo nogomet. Če niso oni, kje se potem sfiži zadeva?
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost