diablo255 je napisal/-a:doma imam naložena firfox in Ie. Slednjega samo in zardi MSNker drugače ne dela. Sem pa na netu zasledil naslednje:
Racunalnisko podjetje Symantec je objavilo polletno porocilo o nevarnosti pred virusi, ki se pojavljajo na spletu.
V svojem porocilu je multinacionalka, ki se ukvarja s proizvodnjo programov za zascito pred virusi, zapisala, da imajo uporabniki, ki za brskanje po spletu uporabljajo IE, manj moznosti, da njihov racunalnik okuzi kaksen virus, kot pa uporabniki Mozillinega Firefoxa. Symantec je pri Firefoxu odkril 21 pomankljivosti, pri IE-ju pa le 13.
Bolj zadovoljni so lahko uporabniki Applovega brskalnika Safari, saj strokovnjaki Symanteca niso odkrili niti ene napake.
Osebno se s tem ne strijam. FF ima vgrajen popup stoper koder je včasih bilo veliko trojancev in virusov.
Kakšni so vaši komentrji na to.
P.S. Zjebino IE in Billya z njegovim Majhnim in mehkim![]()
HyundaiGTI je napisal/-a:tonix je napisal/-a:a je to sploh vprašanje?![]()
firefox d0h :P
še tweakat se ga da, da še hitrejš dela.
dej mi povej kako??
tonix je napisal/-a:HyundaiGTI je napisal/-a:tonix je napisal/-a:a je to sploh vprašanje?![]()
firefox d0h :P
še tweakat se ga da, da še hitrejš dela.
dej mi povej kako??
http://www.slo-filesharing.com/novice/komentar.php?n=425
dela 100%
PaNTerSan je napisal/-a:HyundaiGTI je napisal/-a:Firefox je dejansko uporaben pa še nič ne šteka
![]()
V kombinaciji z Extensioni (kak AdBlock je nepogresljiv) pa sploh seka![]()
Opera je tud kul samo ni zastonj. Recimo zoomiranje strani z opero poveca tudi slike medtem ko lisica pusti slike pri miru
diablo255 je napisal/-a:doma imam naložena firfox in Ie. Slednjega samo in zardi MSNker drugače ne dela.
JST NIMAM IE - SM GA ZBRISAL Z DISKA, IZ REGISTRA (SEM ŠEL V SAFE MODE IN VSE ZBRISAL), AMPAK MSN MI DELA?!![]()
Osebno se s tem ne strijam. FF ima vgrajen popup stoper koder je včasih bilo veliko trojancev in virusov.
TUT IE IMA POPUP BLOCKER, A NIMA?
tomson je napisal/-a:Ali je možno, da se ti ob odprtju Firefox-a odpre več strani, ne samo domača? Ali je možno ponastaviti več domačih strani?
esem je napisal/-a:Lahko pa tudi za osnovno (domačo) stran nastaviš zavihkov/tabov, kolikor hočeš naenkrat.
BTW - meni IE 7 dela obupno. Je to na splošno tak zanič program ali imam kakšne probleme? Je beta 8 že stabilna in boljša? Kje se dobi skine za IE7 (npr refresh moram vsakič iskat)?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost