Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

AR
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a AR Če apr 21, 2005 8:49 am

Dejvi, ni te varnostne naprave, ki bi lahko obvarovala tvoje avto pred krajo!!!! Če ga hočejo ukrast, ga bodo brez problema..

YAKUZA
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a YAKUZA Če apr 21, 2005 8:50 am

ma idi brez skrbi, če fotrovmu kolegu nisi spizdli nove A6pa je bla sama parkirana 2 tedna v Banja Luki. sam ga probi parkirat na vidnem mestu in tam kjer je velik prometa.

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Če apr 21, 2005 8:52 am

Znancu so spi*** službenega passata sred belega dneva, medtem ko je on sedel v kafiču, avto je bil pa parkiran pod oknom... NJegova napaka: sedel je obrnjen s hrbtom proti avtu... Samo to je bilo v Beogradu kake dve leti nazaj...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če apr 21, 2005 9:03 am

joj joj joj kake komentarje berem...

pa kaj je kdo ki napisal da ČISTO VSAKI BOLŠI AVTO ukradejo al kaj ? Glej za tvojega ne vem, vem pa da z mojim ne grem preko tiste meje.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če apr 21, 2005 9:13 am

še moje osebno mnenje:

odsvetujem izlete v Bosno...to da ni pene audija-po možnosti tdi- puščat po parkirplatzih po Bosni je iz trte zvito...Res je tudi da je Mostar poln dobrih avtomobilov, ampak to ne preprečuje tega, da bi ti odtujili tvojega...
Drgač pa tut v okolici Splita nisi najbolj varen-tam pa ne zaradi tega ker imaš audija, ampak zaradi tega ,ker si slovenec...temu primerno se znajo kakšni idioti znašat nad tvojim avtom...No ja na Hrvaškem imaš vsaj veljavni kasko, kar se mi zdi da za Bosno vendarle ni mogoče, ali pač? :roll:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
MedoEdo
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MedoEdo Če apr 21, 2005 9:45 am

Pa daj ne norite....nič več se ne kradejo avti tam kot tu....doli sn s familijo večkrat na leto...pa nam še niso vkradili avta pa je večkrat parkiran tut na parkplacih pa avto tut ni slab golf 4kica (kot sem prebral v enem postu omiljena roba) pa opel vectra novi model...pa še noben ni sfalil...še oba stojita tu
Tak da ne delajte panike....če ti ga bojo hotli vkrast ti ga bojo tu tut...

Lp

Uporabniški avatar
Chen Lee
Novinec

Kraj: Cerknica

Napisal/-a Chen Lee Če apr 21, 2005 9:48 am

Živ

Jst sm bil že u Bosni (no ne z mojim avtom) z audijem A4, kio pride in meganom senic, pa nam ga niso sp***il.

LP
Stop dresing me as a mailman and make me dance for you while you smoking crack and have sex with some guy i don't know on my dads bed.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če apr 21, 2005 10:09 am

pa kaj vi se norca delate ?

se vam zdijo logični komentarji v smislu ja meni niso spizd!li golfa štirke lani ko sem se peljal skozi bosno, tak da tebi a4ke tudi nebojo.

človek je hoto mnenje, ne pa nekih bednih komentarjev.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Če apr 21, 2005 10:12 am

Courage™ je napisal/-a:joj joj joj kake komentarje berem...

pa kaj je kdo ki napisal da ČISTO VSAKI BOLŠI AVTO ukradejo al kaj ? Glej za tvojega ne vem, vem pa da z mojim ne grem preko tiste meje.

Chicken!! :P :P :P Joke. Moj je bil do zdej zihre ene 50 krat v bosni pa ništa. Pa zuni pred diskači pa nč. Je pa res da me v mestu v katerega grem Doboj že kr vsi dobr poznajo!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Če apr 21, 2005 10:13 am

Ma jst ne vem kaj naj recem na to temo. Sem bil lani poleti v Banja Luki s svojim Audijem, pa sem se ustavil pri bratrancu, ki ima dva kafica v centru Banja Luke. Avto je bil na privat parkingu z varovanjem. Pa sem ga malo vprasal, kam se splaca it, pa kje je dobro puscat avtomobile, ker pac pozna situacijo dol. Pa veste kaj mi je rekel? Nikjer! Sem ga sam pogledal :shock:

Pa mi je rekel, da ce sem pameten naj ga ne puscam nikjer izpred oci, ceprav bi bil bolj zazeljen med kakimi sponzorusami, a edina recimo sprejemljiva situacija bi bila, parking pred kaficem, se usesti poleg avta in paziti nanj. Sam jebes to :?

Ni problem, da dol ni dobrih avtomobilov. A mi je rekel, da recimo v Banja Luki vsako noc zgine par "Nemcev" (Audi, VW, MB) izkljucno tujih registracij. Domaci domacim ne kradejo. Jst osebno, sem vzel nasvet resno in sem avto parkiral pri njemu v garazi pa sel fino s taksijem po mestu, ki je itak poceni. Ko smo sli en dan usput na trznico, je en kolega pocakal na parkingu v avtu. Sej ne recem, da bi mi ga ukradli takoj ko ga pustim samega za par minut, a sem prevec pregaral, da sem prisel do avta in prevec vlozil vanj, da bi mi bilo vseeno ce mi ga sunejo, pa kasko gor dol.

Tako da, nej vsak po svoji pameti ravna.
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger Če apr 21, 2005 11:20 am

Eh joj folk pa kaj je z vami. Isto ti dol lahk avto spizdijo kolkr tlele u LJ al pa kjerkoli v sloveniji. Poglejte kolk audijev spizdijo povprečno pr nas u sloveniji. Sej ne rečem en riziko je, sam spet ni take pene da bi se mogu zdej nevem kako bat. Lani k sm bil dol sm vidu en kup "nemcev" k so se z BMW-ji pa Audiji pa VW pa ne vem še z katerimi avti normalno okrog vozli in jih tud normalo parkirali ipd.

Moj nasvet je pejdi in mal popazi kje boš parkiru in to je to.
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Če apr 21, 2005 11:35 am

ni take sile kradejo avte tak povsod... :> meni so v Bosni spizdli vw znak na golfu 2 pred 4 leti..:> :)

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Če apr 21, 2005 12:03 pm

Sem pa kar rahlo presenečen nad komentarji. Saj je res, da avte kradejo vsepovsod, sam sm si pa vseen mislu, da so dol razmere že mal bolj urejene, glede na to, čez kaj vse so šli. Po eni strani dol živijo zelo gostoljubni narodi, ampak za organiziran kriminal pa ne dam roko v ogenj, da ga je več kot kadarkoli prej. Škoda! V takem se turizem žal še nekaj časa ne bo razvil. V bistvu pa je brezveze pavšalno govort, kriminala je povsod preveč, tudi v Sloveniji in zmeraj več ga bo. Na žalost.

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Re: Z Audijem v Bosno

Napisal/-a furious Če apr 21, 2005 12:20 pm

dejvi je napisal/-a:V kratkem grem na dopust blizu Splita. Vmes bi za kak dan skočil na izlet v Mostar in Međugorje. Kaj mi svetujete, ali je pametno s tem avtom bluzit tam okoli, glede na to, da jih sicer kradejo kot tople žemlje (avto je sicer zavarovan s kar nekaj napravami)? Prosim za vaša mnenja, izkušnje oz. za nasvet.

Lep pozdrav!

pol pa bod doma pa najbolš da v avtu spiš :roll: :roll: a misliš da dol audija niso vidl al kaj :roll: če te pa že tko skrbi avto zavarvaš proti kraji :idea: sicer pa ne vem če je dol kaj več možnosti da ti ga pljunejo kot pa pri nas ;)

ABT173
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ABT173 Če apr 21, 2005 12:48 pm

No ker kol od vas je kej napisu mau vecino prov,res je mau bed dol z avtom it,k js sm tut slišu dost zgodb,pa kokr sm js informiran baje jim dizli najbol dišijo.Sam ni tega več tok dol kokr je blo učasih, k je zemunski klan razpadu so baje zadeve ful upadle. Js grem dvakrat na let dol,pa nobenga problema,čeprov prznam da mau cvikam,sam k vidam kaki stroji se dol furajo pol začutam mejhno olajšanje. Drgač sm biu zdj v Prjedoru, prejšn mesc mau po nakupih,pa nč,drgač sm pa iz Sanskega Mosta,pa skos avto puščam po mestu, pa še nkol nč.No upam da bo tko ostal še naprej.Sej se krade,sam ni dobr spet tok pretiravat.Krade se tko k povsod.

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Če apr 21, 2005 12:53 pm

hmm kupite japonca pa se boste brez skrbi fural okrog
Am pa brez zamere...
Slika

Janez Blond
Novinec

Re: Z Audijem v Bosno

Napisal/-a Janez Blond Če apr 21, 2005 12:59 pm

dejvi je napisal/-a:V kratkem grem na dopust blizu Splita. Vmes bi za kak dan skočil na izlet v Mostar in Međugorje. Kaj mi svetujete, ali je pametno s tem avtom bluzit tam okoli, glede na to, da jih sicer kradejo kot tople žemlje (avto je sicer zavarovan s kar nekaj napravami)? Prosim za vaša mnenja, izkušnje oz. za nasvet.

Lep pozdrav!

Kamikaza...

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Če apr 21, 2005 1:38 pm

dejvi je napisal/-a:Sem pa kar rahlo presenečen nad komentarji. Saj je res, da avte kradejo vsepovsod, sam sm si pa vseen mislu, da so dol razmere že mal bolj urejene, glede na to, čez kaj vse so šli. Po eni strani dol živijo zelo gostoljubni narodi, ampak za organiziran kriminal pa ne dam roko v ogenj, da ga je več kot kadarkoli prej. Škoda! V takem se turizem žal še nekaj časa ne bo razvil. V bistvu pa je brezveze pavšalno govort, kriminala je povsod preveč, tudi v Sloveniji in zmeraj več ga bo. Na žalost.

Če bi ti vedu kaj se vse dol dela ti še bliz Bosne ne bi šu kaj šele v njo. Zlo dobra potegavščina je tud k so pumpe itak vse privat pa milijon jih je različnih da štimajo merilec litrov tko da ti v bistvu izteče manj plačaš pa natočeno količino po števcu. cene benza so pa iste kokr tle. Bosna je še vedno v posledicah vojne in se bo to kar še neki časa čutil. Razmere se izboljšujejo ampak so še vedno kritične.
Aja pa če te policaj ustav mu nikar več ne ponuji 20KM(2500 SIT) ampak zdej hočjo kr mal več od 30eur pa gor. Sva bla z kolegom radar 118km/h omejitev 50km/h. Kazen bi bla sodnik za prekrške,morš dol do ponedeljka ostat pa ti pol on bogve kok kazen da. Je pa 50eur rešilo situacijo takoj. recmo 3 leta nazaj si jih z 10KM (1250sit) čist komot podkupu ALI NEĆE VIŠE NI ONI MALO PARA!
Izkoriščajo "tujce"!!

lp

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če apr 21, 2005 1:40 pm

pazi na feltne da ti jo nov cesta popapala 8)

Uporabniški avatar
MedoEdo
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MedoEdo Če apr 21, 2005 1:42 pm

Courage™ je napisal/-a:pa kaj vi se norca delate ?

se vam zdijo logični komentarji v smislu ja meni niso spizd!li golfa štirke lani ko sem se peljal skozi bosno, tak da tebi a4ke tudi nebojo.

človek je hoto mnenje, ne pa nekih bednih komentarjev.

Nauči se brat! Pa začni razlikovat med mnenjem pa komentarjem, pol pa piši!

P.s. preberi še enkrat moj post, pazljivo!

Lp
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov