Courage™ je napisal/-a:joj joj joj kake komentarje berem...
pa kaj je kdo ki napisal da ČISTO VSAKI BOLŠI AVTO ukradejo al kaj ? Glej za tvojega ne vem, vem pa da z mojim ne grem preko tiste meje.
dejvi je napisal/-a:V kratkem grem na dopust blizu Splita. Vmes bi za kak dan skočil na izlet v Mostar in Međugorje. Kaj mi svetujete, ali je pametno s tem avtom bluzit tam okoli, glede na to, da jih sicer kradejo kot tople žemlje (avto je sicer zavarovan s kar nekaj napravami)? Prosim za vaša mnenja, izkušnje oz. za nasvet.
Lep pozdrav!
dejvi je napisal/-a:V kratkem grem na dopust blizu Splita. Vmes bi za kak dan skočil na izlet v Mostar in Međugorje. Kaj mi svetujete, ali je pametno s tem avtom bluzit tam okoli, glede na to, da jih sicer kradejo kot tople žemlje (avto je sicer zavarovan s kar nekaj napravami)? Prosim za vaša mnenja, izkušnje oz. za nasvet.
Lep pozdrav!
dejvi je napisal/-a:Sem pa kar rahlo presenečen nad komentarji. Saj je res, da avte kradejo vsepovsod, sam sm si pa vseen mislu, da so dol razmere že mal bolj urejene, glede na to, čez kaj vse so šli. Po eni strani dol živijo zelo gostoljubni narodi, ampak za organiziran kriminal pa ne dam roko v ogenj, da ga je več kot kadarkoli prej. Škoda! V takem se turizem žal še nekaj časa ne bo razvil. V bistvu pa je brezveze pavšalno govort, kriminala je povsod preveč, tudi v Sloveniji in zmeraj več ga bo. Na žalost.
Courage™ je napisal/-a:pa kaj vi se norca delate ?
se vam zdijo logični komentarji v smislu ja meni niso spizd!li golfa štirke lani ko sem se peljal skozi bosno, tak da tebi a4ke tudi nebojo.
človek je hoto mnenje, ne pa nekih bednih komentarjev.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov